- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
Kızlar öncelikle şunu belirtmek isterim kesinlikle art niyet aramayın. Eylül ayında bir çok arkadaşım negatif aldı Bilmem hatırlarmısınız ama benim 12.gün kan değerim 123çıkmıştı sizlerle hamileyim diye paylaştığımda gerçekten bi fikrim yoktu ve benim sadece 1 tane 1. Kalite ve 1 tane2. Kalite embriyom oluşmuştu drum 2. Kalite yi koymak istememesine rağmen bir daha ne zaman yaptıracağım belli değil deyip ısrar ettik sonucumu söylediğim de ikiz değeri değil dedi özellikle gerçekten keseyi görmeye gittiğimde bir kese daha var dedi ama içini göremiyorum dedi belli değil boşta olabilir dedi kalp atışı için gittiğimde ise içi dolu ama kalp atımı henüZ yok dedi anlayacağınız bende çok sonrasında emin oldum ikiz olduğuna. Ve o kadar negatifin arasında aa benim ikizmiş birde diyemedim eşimle istişare edip söylemememin daha uygun olacağına karar verdim bu sevincimin bencillik olacağını düşündüm. Yoksa ben istemez miydimburada ikiz anneliğinin verdiği mutluluğu sizinle paylaşmak. Kesinlikle bu davranışım iyi niyetimdendir(2.kalite embriyo yu korkarak ya bi eksiklik vs olursa dedim ama Rabbime emanet edip güvendim tamamen tevekkül. Çünkü bir daha ne zaman denerdim allah bilir maksatım ikizlerimin olması değildi birinden birinin yeterki tutmasıydı ama Elhamdülillah sağlıklı sıhhatli iki kızım oldu) umarım beni anlamışsınızdır. Çünkü eşekten düşeni eşekten düşen anlarmış. Sizlerin üzüleceğini düşündüm..
Gamze canım seninle aynı zamanda oldu transferimiz inanıyorum ki çok yakında sende bizim kervana katılacaksın hala dualarımdasınıZ
canım neden art niyet arıyalımki keşke herkes senin gibi ince düşünse rabbim iki meleğinide sana bağışlasın iki meleğinle sağlıklı sıhatlı hayırlı uzun ömürlerin olsun inş
duyduğumda süpriz oldu şaşırdım ama ne güzel rabbim birken iki evlat vermiş sana