Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım neden art niyet arıyalımki keşke herkes senin gibi ince düşünse rabbim iki meleğinide sana bağışlasın iki meleğinle sağlıklı sıhatlı hayırlı uzun ömürlerin olsun inş

duyduğumda süpriz oldu şaşırdım ama ne güzel rabbim birken iki evlat vermiş sana

canım ben sadece sabahları ilaç gibi 2 kaşık pekmez içiyom tahini sevmem ondan tahinle karıştırıp yemeyi hiç düşünmedim canım şimdiden başladım hurma yemeye ama günde bitane fazlası zarar azı karar

insallah havin umutlanmakda istemiyorum sadece iki gün gecti rüyamda gördügüm icin test yaptim silik cikti hayirlisi artik kürtac olali 2ay gecti acaba demedede olmusdu hamilelik hormolari düsmemismidir ondanda süpeleniyorum.

canım inş busefer hayırlısıyla olur ve sağlıklı bir gebelik yaşarsın sağlıkla meleğini kucağına alırsın sen bizi durumundan haberdar et canım merak ederiz noldu diye

Havinim cnm bugün 5.günüm cuma günü test yaptircam.bugün sabah adet sancısı gbi agriyla uyandım öğlende oldu ınş hayirli bi belirtidr

canım inş busefer hayırlısıyla olur ve sağlıklı bir gebelik yaşarsın sağlıkla meleğini kucağına alırsın sen bizi durumundan haberdar et canım merak ederiz noldu diye

aminn havin insallah hayirlisiyla hamile kalip hayirlisiyla kucagimiza aliriz 2.ci testide dün yaptim test bozuk olabilir diye o teste silik cikdi adetim 3 gün gecti haftaya tekrar yapacagim hayirlisi insallahh havin zamani ve vakdi geldigimnde hepimiz anne olacagiz.

Havinim cnm bugün 5.günüm cuma günü test yaptircam.bugün sabah adet sancısı gbi agriyla uyandım öğlende oldu ınş hayirli bi belirtidr

canım adet sancısı genelde hep oluyo inş hayırlısıyla tutunmaya işaret sayalım bu belirtileri rabbim bebişlerinin sana sıkı sıkı tutunmasını naisp eylesin inş cuma günü güzel haberlerini okuyacağız canım rabbim doldursun kucağını inş bu sefer

canım inş hayırlı haberlerini bekliyorum rabbimin izniyle inş bu sefer rabbim seninde bükmez boynunu doldurur kucağını canım

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu güzel bir akşam diliyorum

hayirli aksamlar havin nasilsin canim hamilelik nasil gidiyor seni tanimasamda cok yakin hisediyorum kendimee yüregi güzel havinn....

hayirli aksamlar havin nasilsin canim hamilelik nasil gidiyor seni tanimasamda cok yakin hisediyorum kendimee yüregi güzel havinn....

canım benim sanada hayırlı akşamlar ben iyiyim şükürler olsun hamilelik rabbime şükürle rolsun iyi gidiyo azar azar ağırlaşıyom sadece hareketlerimi daha kısıtlı yapıyom şimdi

canım yüreğin güzel olmasa karşındakini aynı görmezmiş insan asıl yüreği güzel olan sensin sen nasılsın canım varmı bir belirtin falan

sagol canim kusura bakma cikmak zorunda kaldim ne güzel karsilikli duyguladayiz yok canim galiba bünyem hamile kalmaya alsidi 2 ay gecmeden arkaka arkaya hamile kadim bu sefer cok farkli eskiden olsaydi esime tuturudum doktora götür diye simdi öyle deyil hamileleik testini bile zor yaptim insallah zamanu ve vakti geldiyse olur allahin izniyle o yüzden strese hic gerek.

inş. gebesindir cnm.tevekkül halinde olman ne güzel.
rabbim hepimize nasip etsin anneliği, bu arada havin konusunda aynı hislere sahibim,temiz ve iyi kalpliliği bilgisayar kanalıyla bile hissediliyor o hepimizin havini

inş. gebesindir cnm.tevekkül halinde olman ne güzel.
rabbim hepimize nasip etsin anneliği, bu arada havin konusunda aynı hislere sahibim,temiz ve iyi kalpliliği bilgisayar kanalıyla bile hissediliyor o hepimizin havini

amin canim insallah bir gün hepimize nasip eder burdaki kizlari tanimasamda haberlerinizle cok seviniyok yada cok üzülüyok kimseye hatta kendime ile söyleyemedigim konulari burada rahatlila anlatiyorum evet havin hepimizin havini yüregi temiz havinimizzz herkesii cokk iyi burda allah razi olsun hepinizdennn

merhaba kızlar..nasılsınız? bende bayadır yoktum 10 günlük bir karadeniz turundan snra yine aranızdayım :)

güzel haberler okudumm..inş hep böyle devam eder

yeşim inş. cuma hayırlı haberlerle dönersin :)

hkere biz bu habere ancak mutlu oluruz ne art niyet araması.. üstüne ince düşüncene hayran kalırız :)

havinim ssaol canım..bnde histereskopi için gün bekliyorum geçen ay adet sonrası hist.tarihi tatile denk geldi bu ay ki adeti bekliyorum bakalım hayırlısı :) sennde haberlerini okudu m maşallah iyimiz kuzucun :)

miragemm sende iyi gidiyorsun cok şükür darısı başımızaaa :))

aysegül tedavin hayırlı olsun cnm bende histereskopi ile arkandan geliyorum :)

feriha, dilakız ,afraz, demet,, aklıma gelmeyen herkesee kocamaaannn sevgiler , selamlar :)

boyacıııım nerelerdesin sen yaa özlettin kendini???

hkere kim art niyet arayacak kız deli fişek :)) bu kadar ince düşünmüş olup bunu saklayabilmene şaşırdım ben şahsen.

yeşim nasıl gidiyor bekleme süreci?

feriha nerdesin?

kızlar çok sık giremiyorum ama sürekli takipteyim...konya antalya gidip gidip geliyorum biliyorsunuz histerskop oldum...iyiyim hem moral olarak hemde sağlık olarak çok şükür...heyecanlı bi şekilde adetimi bkliyorum histereskop günümde az bi kanamam oldu ve kesildi umarım gününde adetimi olurum ve tedavime başlarım adetimin 2. günü tekrar konyaya gidecem ayın 9/ 10 gibi inşallah ve yumurta takibi başlayacak inşallah dua edin banada.....ayrıca 500 yasine başladık okumak isteyenler bana yanıt yazarsa sevinirim 500 yasini birer kişi okuması gerekiyormuş yani bi kişi 1 yasin şeklinde ....

İnşallah güzelim ya gün yaklaştıkça korkuyorum umisizlesiyorum.duaniza ihtiyacım var :-(

ayşegül canım benim histereskopiden sonra benimde 3 gün kanamam olmuştu ve adetim gününde gelmişti inş sende hayırlısıyla tedavine başlarsın rabbim sonunda seninde doldurur göbüşünü

canım ben ve eşim 1rer yasin okuruz bizi yaz

İnşallah güzelim ya gün yaklaştıkça korkuyorum umisizlesiyorum.duaniza ihtiyacım var :-(

yeşim canım hiç ümitsiz olma rabbimin izniyle inş bebişlerin seninle olacak rabbim test gününde bu topiğe kocaman harflerle hamileyim yazmanı nasip eylesin

mirage canım nerelerdesin merak ettim seni inş herşey yolundadır bebişleri gömrmeye ne zaman gidiyon hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…