Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

sağol asilcim evt bende beklemedeyim suan
nasıl yani??? hkere!!!! ne kızsın yaaaa :)))) bizim için ne fark edecekti, ha bir ha iki :))) düşünceli arkadaşımız yaa. süpermişşş :))

gamze sen ne zaman başlayacaksın bir daha tatlım?
bende nasip olsa doktorumun doğum izninden dönmesini bekliyorum bu hafta dönecek ve nasip olursa yolumuzu çizeceğiz doktorum önce ofis histeroskopi öneriyor
canım ben hkerenin 1 kızının olduğunu biliyorum ve seninle aynı dönemde transferi olmuştu yalnış hatırlamıyosamda tek transfer edilmişti ona yoksa benmi yalnış hatırlıyom
yok canım ben hkere yle konuştum kendisi dedi ikiz diye ama o ara size söyleyemedim dedi zaten 2 tane transfer yapılmıştı ama bize tek demişti

bugün de foruma bişey olmuş mesaj tekrarı oldu

Son düzenleme:
canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, darısı bize.

gamze söyledikten sonra ben de baktım hkerenin yazılarına. hakkaten ikizmiş havin.

mirage ve gamze canların haklıymışsınız gerçekten ikiz annesi imiş hkere bende şaşkınım inanki bugüne kadar hep tek bildiğimden bıraz şaşırdım rabbim kuzularını anne babasına bağışlasın sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip eylesin yavrularına

gamze canım inş bundan sonra herşey senin içinde güzel olur histeroskopi yaptırman iyi olucak doktor rahime güzelce bakar neden tutunma olmuyo diye inş bundan sonraki başlayacağın tedavinin sonunda sende kavuşursun meleklerine

afras canım hayırlı haberlerini bekliyorum rabbim busefer hayırlısıyla tamamına erdirir inş inş 3 4 gün sonra güzel haberlerini paylaşırsın canım bundan sonra herşey yolunda gider inş

canım benim tedaviye başlama kararına çok sevindim inş bu sefer sonu bebişli olur tedavinin

INSALLAH canimm hayirlisiyla olsun diyorum artik. MASALLAH senin bebesinin saglik durumu iyimis cok sevindim canim.
bizlerde bugünleri görürüz INSALLAHH.
topigiizde her gecengün hamile sayisi artiiyor hamd olsun. eee bebisin cicileri hazirmi günlerin nasil geciyo?

INSALLAH bu sefer tamamina erer yavrularina kavusursun canim hayirli haberlerini beklyoruz. hayret idrar testinde hemen cikmez diye bliyordum.
erken döllenmis olabilir. bu sefer olucak NSALLAHH

hkere nin ikizleri olmus cok sasirdim. ince düsünmüs sagolsn ama taktir YARADANIN analai babali büyürler INSALLAHH
bu kadar kendinizi kasmayin hemile arkadaslar, anne olan arkadaslar. topikte bence herseyi paylasin. sonucta burasi hepimizin anne olmaniz birsey degistirmez. bizlere ilham kaynagi oluyorsunuz. miragenin hamileligi gibi ümit oluyorsunuzz
cekinmeyin ALLAH askina sahsen hic rahatsiz olmuyorum. sizlere gelene kadar hergün tv lerde, parklarda bürsürü bebek görüyoruz.
daha gecende en fazla 20 günlük bebek gördüm ayyy inanamazsiniz o kadar tatliydiki kücücüktü.
RABBIM evlatlarinizla huzurlu saglkli günler gecirmenizi nasip etsin

havincigim, yanlis hatirlamiyorsam sen pekmez istim demistin. hangi pekmezdi bende icmeyi düsünüyorum kismetse.rahime iyi geliyor demistin heralde :26:
topige gelmiyorum simdilik yazicak birseyim yok net basinda düsünüyorum acaba ne yazsam .ayni seyleri tekrarlamaktan biktim.

hepinizi seviyorum. ALLAHA emanet olunn. unuttugum birsey varsa kusura bakmayinn

canım üzüm pekmezi içiyom ben hala doğuma kadarda nasipse içeceğim doğumdan sonrada sütüm olsun diye içerim belki

canım selam ver yeter topiğe

canım benim sen bir adım at hayırlısıyla sonu güzel olsun hep duamdasınız rabbim inş dualarımızı kabul eder bu topikteki tüm kaderarkadaşlarımda meleklerine kavuşur

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize sağlıklı huzurlu güzel bir gün diliyorum

canım üzüm pekmezi içiyom ben hala doğuma kadarda nasipse içeceğim doğumdan sonrada sütüm olsun diye içerim belki

canım selam ver yeter topiğe

tamam canim ara sira yazmayi denerim. himm üzüm pekmezi afiyet olsun. tahinde rahime cok iyimibebk beyni gelisim acisindan. karistirp ymeyid enedinmi :26: ben biraz öyle yiyorum. evet süt yaptigini duymustum. doguma yakin söyle 1, hafta 10 gün kala hurmada ye istersen. kk da okumustum. dogumu kolaylastiriyormus. kucagina almak nasip olsun INSALLAH

canım benim sen bir adım at hayırlısıyla sonu güzel olsun hep duamdasınız rabbim inş dualarımızı kabul eder bu topikteki tüm kaderarkadaşlarımda meleklerine kavuşur

INSALAH canim kendim icin ne kadar istiyorsam arkadaslarim icinde o kadar istiyorum. cok dua ediyorum baskada elimden bise gelmiyor bu sefer herkes mutlu sona ulassinn

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize sağlıklı huzurlu güzel bir gün diliyorum

bil mukabele efendim bilmukabele

afras canım hayırlı haberlerini bekliyorum rabbim busefer hayırlısıyla tamamına erdirir inş inş 3 4 gün sonra güzel haberlerini paylaşırsın canım bundan sonra herşey yolunda gider inş

insallah havin umutlanmakda istemiyorum sadece iki gün gecti rüyamda gördügüm icin test yaptim silik cikti hayirlisi artik kürtac olali 2ay gecti acaba demedede olmusdu hamilelik hormolari düsmemismidir ondanda süpeleniyorum.

afrascım inşallah güzel olur herşey çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah..

insallah demet haftaya tekrar test yapacagim hayirlisi artik adetim sadece iki gün gecdi kürtac olali 2 adet gecmisdi hayirlisi insallah bir gün hamile kalip saglikla bebgimizi kucagimiza aliriz.aminnn

evet dilekiz sadece adetimden 2gün gecdi rüyamda gördüm bide kalbimden hep geciyordu hamile kalarim diye ama ben kürtac olali 2 ay oldu o haormonlarin etkisidir artik haftaya tekrar test yapmarim.

kizlar esimin spep sayisi cok az kalite düsük hizlisi yok doktor bize sadece tüb bebk olur dedi 4 kere tüb bebk denedik sonuc negetif sonra allahin izniyle normal hamile kaldim ama esim sigarayi birakali 4 sene oldu 2 ay keci poynuzu kürü kulandi sonra normal oldu ama bebimin kalp atisi durdu kürtac oldum simdide incir kürüne basladik biz faydasini gördük insallah sizlerde görüsünüz aksmlari 4 tanee kuru inciri sicak suyla yikayip ortalarina igne batirip hakiki zeytin yagn icinee atip kapagi kapartip sabahlari ac karniniza 3 tane esiniz 1tane siz yiyorsuz bir ay deve ediyoesunuz benimde amh cok düsükdü simdi herse yyolunsa insallah sizlere yardimci olmusumdur

insallah demet haftaya tekrar test yapacagim hayirlisi artik adetim sadece iki gün gecdi kürtac olali 2 adet gecmisdi hayirlisi insallah bir gün hamile kalip saglikla bebgimizi kucagimiza aliriz.aminnn

inşallah bebiş geliyordur Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah...bende deneyeceğim senin kürü bakalım hayırlısı..

inşallah bebiş geliyordur Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah...bende deneyeceğim senin kürü bakalım hayırlısı..

amin demet insllah evet demet biz faydasini gördük doktorlar bile sasirdi önce allahim taktiri bunlarda vesile insahh bir gün hepimiz anne olurzzz.....

Kızlar öncelikle şunu belirtmek isterim kesinlikle art niyet aramayın. Eylül ayında bir çok arkadaşım negatif aldı Bilmem hatırlarmısınız ama benim 12.gün kan değerim 123çıkmıştı sizlerle hamileyim diye paylaştığımda gerçekten bi fikrim yoktu ve benim sadece 1 tane 1. Kalite ve 1 tane2. Kalite embriyom oluşmuştu drum 2. Kalite yi koymak istememesine rağmen bir daha ne zaman yaptıracağım belli değil deyip ısrar ettik sonucumu söylediğim de ikiz değeri değil dedi özellikle gerçekten keseyi görmeye gittiğimde bir kese daha var dedi ama içini göremiyorum dedi belli değil boşta olabilir dedi kalp atışı için gittiğimde ise içi dolu ama kalp atımı henüZ yok dedi anlayacağınız bende çok sonrasında emin oldum ikiz olduğuna. Ve o kadar negatifin arasında aa benim ikizmiş birde diyemedim eşimle istişare edip söylemememin daha uygun olacağına karar verdim bu sevincimin bencillik olacağını düşündüm. Yoksa ben istemez miydimburada ikiz anneliğinin verdiği mutluluğu sizinle paylaşmak. Kesinlikle bu davranışım iyi niyetimdendir(2.kalite embriyo yu korkarak ya bi eksiklik vs olursa dedim ama Rabbime emanet edip güvendim tamamen tevekkül. Çünkü bir daha ne zaman denerdim allah bilir maksatım ikizlerimin olması değildi birinden birinin yeterki tutmasıydı ama Elhamdülillah sağlıklı sıhhatli iki kızım oldu) umarım beni anlamışsınızdır. Çünkü eşekten düşeni eşekten düşen anlarmış. Sizlerin üzüleceğini düşündüm..
Gamze canım seninle aynı zamanda oldu transferimiz inanıyorum ki çok yakında sende bizim kervana katılacaksın hala dualarımdasınıZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…