sağol asilcim evt bende beklemedeyim suanSelamlar canlar. Uzuuuuun zamandır bende yoktum her tedavisi olmayan konuşacak bişi bulamayan arkadaşlar gibi
miragem çooook sevindim hem de çifte kavrulmuş olmuş senin kuzular maşallah
havinim göbüş büyümüş maşallahhayırla kucağına aldığın günlerde gelir inşallah
gamzecim sende beklemedesin heralde son negatifden sonra Rabbim hayırlısını en kısa zamanda versin inşallah.
Diğer hamiş ve beklemedeki arkadaşlar hepinize sevgilerimi sunuyorum. Buraya yazamasamda her duamda varsınız
bende nasip olsa doktorumun doğum izninden dönmesini bekliyorum bu hafta dönecek ve nasip olursa yolumuzu çizeceğiz doktorum önce ofis histeroskopi öneriyornasıl yani??? hkere!!!! ne kızsın yaaaa :)))) bizim için ne fark edecekti, ha bir ha iki :))) düşünceli arkadaşımız yaa. süpermişşş :))
gamze sen ne zaman başlayacaksın bir daha tatlım?
yok canım ben hkere yle konuştum kendisi dedi ikiz diye ama o ara size söyleyemedim dedi zaten 2 tane transfer yapılmıştı ama bize tek demişticanım ben hkerenin 1 kızının olduğunu biliyorum ve seninle aynı dönemde transferi olmuştu yalnış hatırlamıyosamda tek transfer edilmişti ona yoksa benmi yalnış hatırlıyom
canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, darısı bize.
gamze söyledikten sonra ben de baktım hkerenin yazılarına. hakkaten ikizmiş havin.
sağol asilcim evt bende beklemedeyim suan
bende nasip olsa doktorumun doğum izninden dönmesini bekliyorum bu hafta dönecek ve nasip olursa yolumuzu çizeceğiz doktorum önce ofis histeroskopi öneriyor
yok canım ben hkere yle konuştum kendisi dedi ikiz diye ama o ara size söyleyemedim dedi zaten 2 tane transfer yapılmıştı ama bize tek demişti
havin haberlerinizi oluyorum takip ediyorum cook sevindi herseyin yolunda gitmesine ben de iyim ise girdim calisiyorum benim adetime 2 gün gecti bu sabah test yaptim biri cok koyu biride silik cikti hayyirlisi cok sevinemedim testi 3-4 gün sonra tekarr yapacagim rabbim insallah yarim birakmaz hayirlisiyla hamile kalip saglikli sigatli kucagimiza almayi nasip etsin isteyen herkese aminnn
afras canım hayırlı haberlerini bekliyorum rabbim busefer hayırlısıyla tamamına erdirir inş inş 3 4 gün sonra güzel haberlerini paylaşırsın canım bundan sonra herşey yolunda gider inş
canım benim tedaviye başlama kararına çok sevindim inş bu sefer sonu bebişli olur tedavinin
havin haberlerinizi oluyorum takip ediyorum cook sevindi herseyin yolunda gitmesine ben de iyim ise girdim calisiyorum benim adetime 2 gün gecti bu sabah test yaptim biri cok koyu biride silik cikti hayyirlisi cok sevinemedim testi 3-4 gün sonra tekarr yapacagim rabbim insallah yarim birakmaz hayirlisiyla hamile kalip saglikli sigatli kucagimiza almayi nasip etsin isteyen herkese aminnn
havincigim, yanlis hatirlamiyorsam sen pekmez istim demistin. hangi pekmezdi bende icmeyi düsünüyorum kismetse.rahime iyi geliyor demistin heralde :26:
topige gelmiyorum simdilik yazicak birseyim yoknet basinda düsünüyorum acaba ne yazsam .ayni seyleri tekrarlamaktan biktim.
hepinizi seviyorum. ALLAHA emanet olunn. unuttugum birsey varsa kusura bakmayinn
INSALLAH canimmhayirlisiyla olsun diyorum artik. MASALLAH senin bebesinin saglik durumu iyimis cok sevindim canim.
bizlerde bugünleri görürüz INSALLAHH.
topigiizde her gecengün hamile sayisi artiiyor hamd olsun. eee bebisin cicileri hazirmigünlerin nasil geciyo?
canım üzüm pekmezi içiyom ben hala doğuma kadarda nasipse içeceğim doğumdan sonrada sütüm olsun diye içerim belki
canım selam ver yeter topiğe
canım benim sen bir adım at hayırlısıyla sonu güzel olsun hep duamdasınız rabbim inş dualarımızı kabul eder bu topikteki tüm kaderarkadaşlarımda meleklerine kavuşur
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize sağlıklı huzurlu güzel bir gün diliyorum
afras canım hayırlı haberlerini bekliyorum rabbim busefer hayırlısıyla tamamına erdirir inş inş 3 4 gün sonra güzel haberlerini paylaşırsın canım bundan sonra herşey yolunda gider inş
afrascım inşallah güzel olur herşey çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
INSALLAH bu sefer tamamina erer yavrularina kavusursun canimhayirli haberlerini beklyoruz. hayret idrar testinde hemen cikmez diye bliyordum.
erken döllenmis olabilir. bu sefer olucak NSALLAHH
hkere nin ikizleri olmus cok sasirdim. ince düsünmüs sagolsn ama taktir YARADANIN analai babali büyürler INSALLAHH
bu kadar kendinizi kasmayin hemile arkadaslar, anne olan arkadaslar. topikte bence herseyi paylasin. sonucta burasi hepimizin anne olmaniz birsey degistirmez. bizlere ilham kaynagi oluyorsunuz. miragenin hamileligi gibi ümit oluyorsunuzz
cekinmeyin ALLAH askinasahsen hic rahatsiz olmuyorum. sizlere gelene kadar hergün tv lerde, parklarda bürsürü bebek görüyoruz.
daha gecende en fazla 20 günlük bebek gördüm ayyy inanamazsiniz o kadar tatliydiki kücücüktü.
RABBIM evlatlarinizla huzurlu saglkli günler gecirmenizi nasip etsin
insallah demet haftaya tekrar test yapacagim hayirlisi artik adetim sadece iki gün gecdi kürtac olali 2 adet gecmisdi hayirlisi insallah bir gün hamile kalip saglikla bebgimizi kucagimiza aliriz.aminnn
inşallah bebiş geliyordur Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah...bende deneyeceğim senin kürü bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?