• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Az kalmış canım ama son zamanlar hiç geçmek bilmiyor içinde bi heyecan bi acelecilik oluyor bide iyice ağırlaşıyprsun ya her iş karınca misali ağır ağır...olsun ama ben nerdeyse unuttum hamişliği hiç bitmeyecek sanmıştım:) sende tamamlarsın inşallah hayırlısı ile kendine çok dikkat et

canım aslında banada günler çabuk geçiyo ablam burdaydı bebişin kıyafetlerini yıkadık ütüledik herşey hazır rabbim vakitlice kuzumun gelmesini nasip eylesin evde tek eksik meleğim inş meleğimde gününde saatinde vakitlice gelir ben fazla iş yapamıyom zaten bana yasak yemeğimi yaptımsa ne mutlu bana onun haricinde hep dinleniyom evin içerisinde dolaşıyominş kalan 2.5 ayımızıda sağlıkla hayırlısıyla tamamlarız

sen neler yapıyon senin kuzu şimdi kocaman olmuştur her anı meleklerin başka güzel rabbim kuzuna sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip eylesin bizlerede gününde saatinde sağlıkla kucağımıza almayı

slm kizlar :16: INSALLAH herkesler iyidirr. beni sorack olursaniz iyiim hamd olsunn :16:
hamile kizlar INSALLAH saglikla bebklerinizi kucaginiza alirsinizzz :16: benim gibilerde tez zamanda bebkelrinize kavusursunuzz hayirlisiylaa:16: bebklerini kucaklarina alanlarda huzurla büyütürler INSALLAHH.

moralim sebepsiz gayet iyi umarim hep böyle devam eder. Tedaviye baslamaya karar verdikk.
simdilik rahat sayilirim INSALLAH tedavi günlerindede böyle pozitif olurumm :16: eylülde basliyicagiz kismetse. henüz doktora gitmedik.

kizlar bayram fm baslattigi dünya müslümanlari icin FETIH SÜRESI okunup müslümanlarin kurtulusu icin dua edelim kampanyasi var.
kim ne kadar isterse o kadar okuyabilir. sizlerde okumak isterseniz diye haber veriyim dedim.
simdiden ALLAH kabul etsin :16: isterseniz bayrm fm ariyip okudugunuz haber veririsiniz siz bilirsiniz .takildiginiz topiklerde yazarsaniz daha cok okuyan kisi olmus olur.

ablam adanada oturuyor o dinlemis kampanyaya katilmis günlerdir okuyor agliyor :14: müslümanlar cok zor durumdalar cokk :14::14:
RABBIM onlari bu dertlerden kurtarsin sabir versinn :5::5: ALLAHA emanet olun.sizleri hic unutmuyorum :50:

canım benim tedaviye başlama kararına çok sevindim inş bu sefer sonu bebişli olur tedavinin

Havin.mirage.ve demetim çok sağolun güzel dilekleriniz için dün transfer oldu 8 hücreli 2 embriyo 1.kalite tutma şansı çok yüksek dedi doktorum.ınşallah tutarlar.dün gece ankara da kaldik bugün evimizdeyiz yatıyorum rabbim yardim etsin dualarinzda beni unutmayin tatlı hamislerim...

yeşim canım transferin tekrardan hayırlı olsun rabbim meleklerinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin rabbim bu sefer önce göbüşünü sonrada kucağını doldursun inş hep duamdasın canım

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel huzurlu mutlu bir gün diliyorum bana dua edin yarın bebeğimi görmeye gideceğim inş herşey yolundadır bebeğim sağlıklı gelişip sağlıklı kilolar almıştır herşey yolunda gider inş güzel haberlerle dönerim

kızlar bişey soracağım hkere nin bi kızı olmamış mıydı bi yazısında ikiz annesi olduğumuz için yazmış ben mi yanlış hatırlıyorum:44:

kendi soruma kendim cvp vereyim evt ikiz doğurmuş hkere bize de o ara çok negatif alındığı için ikiz olduğunu söyleyememiş

Selamlar canlar. Uzuuuuun zamandır bende yoktum her tedavisi olmayan konuşacak bişi bulamayan arkadaşlar gibi:ssz:

miragem çooook sevindim hem de çifte kavrulmuş olmuş senin kuzular maşallah :nazar:

havinim göbüş büyümüş maşallah :nazar: hayırla kucağına aldığın günlerde gelir inşallah

gamzecim sende beklemedesin heralde son negatifden sonra Rabbim hayırlısını en kısa zamanda versin inşallah.

Diğer hamiş ve beklemedeki arkadaşlar hepinize sevgilerimi sunuyorum. Buraya yazamasamda her duamda varsınız:16::16::16:

kendi soruma kendim cvp vereyim evt ikiz doğurmuş hkere bize de o ara çok negatif alındığı için ikiz olduğunu söyleyememiş

nasıl yani??? hkere!!!! ne kızsın yaaaa :)))) bizim için ne fark edecekti, ha bir ha iki :))) düşünceli arkadaşımız yaa. süpermişşş :))

gamze sen ne zaman başlayacaksın bir daha tatlım?

Selamlar canlar. Uzuuuuun zamandır bende yoktum her tedavisi olmayan konuşacak bişi bulamayan arkadaşlar gibi:ssz:

miragem çooook sevindim hem de çifte kavrulmuş olmuş senin kuzular maşallah :nazar:

havinim göbüş büyümüş maşallah :nazar: hayırla kucağına aldığın günlerde gelir inşallah

gamzecim sende beklemedesin heralde son negatifden sonra Rabbim hayırlısını en kısa zamanda versin inşallah.

Diğer hamiş ve beklemedeki arkadaşlar hepinize sevgilerimi sunuyorum. Buraya yazamasamda her duamda varsınız:16::16::16:

teşekkür ederim asiliiim. darısı tez zamanda sana da olsun inşallaaah. bütün isteyenlere olsun inşallah.

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel huzurlu mutlu bir gün diliyorum bana dua edin yarın bebeğimi görmeye gideceğim inş herşey yolundadır bebeğim sağlıklı gelişip sağlıklı kilolar almıştır herşey yolunda gider inş güzel haberlerle dönerim

Guzel kızımızin hayirli haberlerini yaz gelince Bitanem.merakla bekliyorum buarada ismi ne olacak melegimizin...

canım güzel haberlerle gelirsin inşallah..

ay haviniiim hkerenin ikiz haberine o kadar şaşırdım ki senin mesajına alıntı yapmayı unutmuşuum. gel de anlat kızın napıyodu??

canım benim hoşgeldin nasılsın neler yapıyon yakında tedaviyle alakalı planlartın varmı rabbim herşeyigüzel gönlüne göre versin ummadığın anda meleğin seni bulsun inş

canım çok şükür bizde 7 ayı doldurduk artık 2.5 ayımız kaldı hayırlısıyla 2.5 ayı sağlıkla tamamlar meleğimi bende kucağıma alırım darısıda tez vakitte başınıza olur inş

kızlar bişey soracağım hkere nin bi kızı olmamış mıydı bi yazısında ikiz annesi olduğumuz için yazmış ben mi yanlış hatırlıyorum:44:

canım ben hkerenin 1 kızının olduğunu biliyorum ve seninle aynı dönemde transferi olmuştu yalnış hatırlamıyosamda tek transfer edilmişti ona yoksa benmi yalnış hatırlıyom

Guzel kızımızin hayirli haberlerini yaz gelince Bitanem.merakla bekliyorum buarada ismi ne olacak melegimizin...

canım güzel haberlerle gelirsin inşallah..

ay haviniiim hkerenin ikiz haberine o kadar şaşırdım ki senin mesajına alıntı yapmayı unutmuşuum. gel de anlat kızın napıyodu??

canlarım kontrol iyi geçti suyum gayet iyiymiş kordon bağında sıkıntı yokmuş meleğim haftasıyla uyumlu kilo alıyo sağlığı yerinde çok şükür ultrasonda hep parça parça görüyom kuzumu başını ayrı bacaklarını ayrı artık ultrasona tam sığmıyo rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inş

mirage canım senin kontrol ne zaman sende kuzucukları gördüğünde şaşıracaksın kocaman olmuş olcaklar rabbimin izniyle

yeşim canım isim konusunda bıraz kararsız kalıyoz sena düşündük ama son dakika da değişe bilir

mirage ben hrekenin kızı olduğunu biliyorum ikizi değil takip ediyosa zaten hkere yazar aydınlatır bizi

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum

ayşegül canım tedaviye ne zaman start veriyon

boyacı canım ne aşamadasın

feriha görünüp kayıp oluyon sen ne durumdasın

afras canım sen neler yapıyon bir selam yaz

ve topiğimizin diğer kayıpları hepiniz nerelerdesiniz arada ce yapaydınız idi

yeşim canım senin test günün ne zaman bugün kaçıncı günündesin arada yaz inş bu sefer sonucun pozitif olacak meleklerin sana sıkı sıkı tutunacak rabbiminde izniyle

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum

iyi akşamlar canım.tatil bitti evimize geldik. pazartesi okullar başlıyor. elh biz de oğlumla iyiiz. biz kız olsa Zeynep Reyyan düşünmüştük. sana kızcağzın için benden öneri olsun :) biz oğlumuz için Yusuf ismini düşündük Allah inşallah herkesin bebişini gününde sağ sağlim doğmasını nasip etsin.

iyi akşamlar canım.tatil bitti evimize geldik. pazartesi okullar başlıyor. elh biz de oğlumla iyiiz. biz kız olsa Zeynep Reyyan düşünmüştük. sana kızcağzın için benden öneri olsun :) biz oğlumuz için Yusuf ismini düşündük Allah inşallah herkesin bebişini gününde sağ sağlim doğmasını nasip etsin.

canım okullar başlıyo allah kolaylık versin size seminer döneminde fazla yorma kendinide oğluşunuda isim önerin için teşekkürler bir kaç alternatifimiz var hayırlısıyla birinden biri olur kızımın adı

ayşegül canım tedaviye ne zaman start veriyon

boyacı canım ne aşamadasın

feriha görünüp kayıp oluyon sen ne durumdasın

afras canım sen neler yapıyon bir selam yaz

ve topiğimizin diğer kayıpları hepiniz nerelerdesiniz arada ce yapaydınız idi

havin haberlerinizi oluyorum takip ediyorum cook sevindi herseyin yolunda gitmesine ben de iyim ise girdim calisiyorum benim adetime 2 gün gecti bu sabah test yaptim biri cok koyu biride silik cikti hayyirlisi cok sevinemedim testi 3-4 gün sonra tekarr yapacagim rabbim insallah yarim birakmaz hayirlisiyla hamile kalip saglikli sigatli kucagimiza almayi nasip etsin isteyen herkese aminnn

canlarım kontrol iyi geçti suyum gayet iyiymiş kordon bağında sıkıntı yokmuş meleğim haftasıyla uyumlu kilo alıyo sağlığı yerinde çok şükür ultrasonda hep parça parça görüyom kuzumu başını ayrı bacaklarını ayrı artık ultrasona tam sığmıyo rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inş

mirage canım senin kontrol ne zaman sende kuzucukları gördüğünde şaşıracaksın kocaman olmuş olcaklar rabbimin izniyle

yeşim canım isim konusunda bıraz kararsız kalıyoz sena düşündük ama son dakika da değişe bilir

mirage ben hrekenin kızı olduğunu biliyorum ikizi değil takip ediyosa zaten hkere yazar aydınlatır bizi

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, darısı bize.

gamze söyledikten sonra ben de baktım hkerenin yazılarına. hakkaten ikizmiş havin.

Back