sevgili arkadaşım rabbim yeni başlıyacağın tedavinin sonunda güldürür inş yüzünü doldurur kucağını bu yol sabır yolu inş sabredip sonunda bebeğine kavuşacaksın
amiiiiiin bitanem inşş rabbim bana da o güzel duyguyu nasip eder yarabbim inşş4 yıldır gözümün yaşı dinmedi rabbim inşş bundan sonra sevinçten ağlatır allahım inş o günleri görmeyi bana da nasip eder çok haklısın canım insan herşeye alışıyo rabbim sabrını veriyo işte beklemekten dua etmekten başka çaremiz yok canım
senin de bebişini rabim sana sağ sağlim bağışlasın canım kucağına aldığın günleri de göstersin inşşdarısı benimle beraber isteyen herkezin başına olsun
canım rabbimin izniyle olacak sen sabret rabbimden iste rabbim ol dedimmi herşey olur inş seninde olacak rabbim bu yolda kimseyi fazla uğraştırmadan sağlıkla bebişlerine tez vakitte nasip eylesin inş
canım tedaviye başlarken asla stres yapmamaya çalış stres çok etkiliyo insanı rabbim inş tedavinin sonunda sevindirir seni 4 yıllık özlemin son bulur
canım güzel dileklerin için sağol rabbim benim yaşadığım bu duyguları tüp bebek özlemiyle yanıp tutuşan tedaviye başlayacak olan tüm anne adaylarınada nasip eylesin rabbim 14 yıl üzeri beni sevindirdi inş sağlıkla kucağıma alırım rabbim sizleri fazla bekletmeden tez vakitte kavuştursun bebişlerinize
herkezin ramazan bayramı kutlu olsun bizim için pek bayram değil hüzünlü ve sıkıcı herkezle karşılaşıyoruz işte herkezin kucağı dolu çocuklarına bayramlıklarını giydirmişler biz yapa yanlızız sanki hüzünlendim doldum baya çünki bugün halamın kızının bebeği vardı 1 aylık oda vardı içim sızladı bebeğim bebeğim diye sevdi durdu ben bunsuz bi hayat düşünmüyorum ıvız zıvır laflar bütün insanların gözü üstümde o bebeği sevdikce ben kaçtıkca onlar beni buldu inş seneye kucağım dolu giderim yanlarına
herkezin ramazan bayramı kutlu olsun bizim için pek bayram değil hüzünlü ve sıkıcı herkezle karşılaşıyoruz işte herkezin kucağı dolu çocuklarına bayramlıklarını giydirmişler biz yapa yanlızız sanki hüzünlendim doldum baya çünki bugün halamın kızının bebeği vardı 1 aylık oda vardı içim sızladı bebeğim bebeğim diye sevdi durdu ben bunsuz bi hayat düşünmüyorum ıvız zıvır laflar bütün insanların gözü üstümde o bebeği sevdikce ben kaçtıkca onlar beni buldu inş seneye kucağım dolu giderim yanlarına
hepinize hayırlı bayramlar kızlar rabbim inş bidaha ki bayramları bebişlerimizle kutlamayı nasip etsin inşş
bende sizler gibi deli bebek için yanıp tutuşuyorum 4 yıldır3 yıl önce bi gebelik yaşadım oda dış gebelik olduğu anlaşıldı ameliyatla alındı ve sağ tüpüm de gitti ardından rahim filmleri yumurta takipleri falan olmadı işte en geçtiğimiz aralık ayın da laşporoskopi ve histeserkopi oldum sol tüp te polip bulmuş sonrasın da bi türlü tedaviye de başlayamadık bi gidiyorum dr 7cm kist o ay doğum kont hapı içiyorum geçiyo bidaha ki ay yine gidiyorum yine 5cm kist olmuş çok biliyorum eve ağlayak gittiğimi her seferin de geçen ay ve bu au 2 aşılama yapıldı ve hepsi de negatifle sonuçlandı olmayınca olmuyo demek ki yumurta ve sperm çok iyi ama rabbim nasip etmedikten sonra elden ne gelir ki sabrekmekten başka
bende önümüzde ki hafta tüp bebek merkezleriyle görüşmeye gidecem inşş rabbim nasibimizi kısmetimizi tüp bebekten verirgerçekten evlatsız olmak çok zor rabbim böyle bi şeyi düşmanımın başına bile vermesin
uzun bir aradan sonra nasılsınız kızlar :) biz kötü günleri atlattık bende iyiym artık bakalım yeni tedavi için gün sayıyoruz inş bizde kavuşuruz evladımızaa
mrb arkadaşlar..adetimin 3.günü 2 gündür iğnelerimi vurunuyorum.önceki denememde geçen yıl bayrama denk gelmiştiinşallah önceki gibi negatif sonuçlanmaz hamile olan arkadaşlarım dua edin bana ne olur...perşembe yine ankara yollarında olcaz umudumuzun peşinde...allah hepimizin yardımcısı olsun öpüldünüz
senin de bayramın kutlu olsun. canım sen onu bunu bırak da ne zaman tedaviye başlıyosun ondan haber ver.
hasretim hoşgeldin. yeni tedavinde bebeğine kavuşmanı dilerim.
hoşgeldin canım. hadi inşallah bu tedavi sevinç getirsin evinize...
hayırlı olsun yeni tedavin yeşimim. gönlünü ferah tutmaya çalış. zor olsa da dene. inşallah olur bu defa hayırlısıyla.
sağolasın bitanem allah razı olsun inş rabbim tüp bebekten nasibimizi verirsenin de bebişini rabbim sağ salim kucağına aldığın günleri de gösterir canım
inş bitanem rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok tabi biz kullarının canı çok sıkılıyo bekleyemiyoruz sabredemiyoruz iştevardır bi vakti zamanı canım iyi dileklerin için allah razı olsun canım derdi aynı olunca insan karşısındakini daha da iyi anlıyo burda hepimizin tek bi dileği tek bi isteği var oda rabbimin izni ile anne olabilmek...
allahım 4 yıllık sabrımın mükafatını bana da verir bana da nasip eder canım inşş
senin canım 14 yıl sonra mı oldune diyebilirim ki sabrının mükafatı işte
uzun bir aradan sonra nasılsınız kızlar :) biz kötü günleri atlattık bende iyiym artık bakalım yeni tedavi için gün sayıyoruz inş bizde kavuşuruz evladımızaa
mrb arkadaşlar..adetimin 3.günü 2 gündür iğnelerimi vurunuyorum.önceki denememde geçen yıl bayrama denk gelmiştiinşallah önceki gibi negatif sonuçlanmaz hamile olan arkadaşlarım dua edin bana ne olur...perşembe yine ankara yollarında olcaz umudumuzun peşinde...allah hepimizin yardımcısı olsun öpüldünüz
inşallah canım, teşekkür ederim.
Kızlar benim bu sabah kontrolüm vardı. Kıvrana kıvrana gittik kocamla korku ve heyecanla. Allahıma bin şükür herşey yolundaymış. ikisi de sağlıklı gözüküyor. son regl tarihime göre tam 8 haftalıklar. doktorun hesabına göre biri 8+3, biri 8+4. Allahım sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inşallah. Hep dua ediyorum, Allah bekleyen herkese bu mucizeyi yaşatsın tez elden inşallah...Bir sonraki kontrol bir aksilik olmazsa 4 hafta sonra...
mirage canım gidip gördün kuzuları demek bende merak ediyodum konturolun bugünmü yarınmıydı diye yazını okuyunca çok sevindim rabbim bebişlerinin sağlıklı sıhatli gelişip sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin
inşallah havinim, Allah isteyen herkese de nasip etsin. sen napıyorsun? ne yaptın bayramda? büyütmüşün bebişini maşallah :) 28. hafta olmuş.
canım bayramda evde oturdum ilk gün komşu ziyareti yaptım sıcaktı çok bunaldım ondan daha dışarı çıkmadım büyüdü teyzesi rabbimin izniyle seninkilerde büyüyo birdaha kontrolunde meleklerin kocaman olmuş olacaklar inş sen bayramı nasıl geçirdin mide bulantıların nasıl hamilelik nasıl gidiyo canım
inşallah canım, teşekkür ederim.
Kızlar benim bu sabah kontrolüm vardı. Kıvrana kıvrana gittik kocamla korku ve heyecanla. Allahıma bin şükür herşey yolundaymış. ikisi de sağlıklı gözüküyor. son regl tarihime göre tam 8 haftalıklar. doktorun hesabına göre biri 8+3, biri 8+4. Allahım sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inşallah. Hep dua ediyorum, Allah bekleyen herkese bu mucizeyi yaşatsın tez elden inşallah...Bir sonraki kontrol bir aksilik olmazsa 4 hafta sonra...
canım bu yola çıkarken önce sabır sonra tevekkül vede bol bol dua ederek çıkacaksın tedavi sürecinin sonunda rabbimden isteyeceksin rabbim ol dedikten sonra kuru dal yeşerir ondan rabbimin kapısını hiç yorulmadan sıkılmadan çalacaksın olmadı olmuyor diyerek strese kendini sokmuyacaksın stres çünkü tedaviyi çok etkiliyo burdaki arkadaşlarımızın çoğu ilk denemelerinde çoğuda ya 2. ci ya 3. denemelerinde hamile kaldı biz ne kadar sabırla bu yolda yürürsek rabbim mükafatını o kadar güzel veriyo inş sende 4 yılın özlemini bebeğine kavuşarak dindirirsin canım rabbim bu yolda kimseyi senide bunaltmasın hayırlısıyla tedavinin sonunda meleğine kavuştursun inş
biz de bir yere gitmedik. istanbulda gezdik. benim ilginçtir doktoru gördüklerinde coşuyorlar herhalde :) geçen kontrolümün ertesi sabahı safra çıkarmıştım. onun dışında arada öğürüyordum ama yediklerimi çıkarmıyordum. bugün kontrolden çıktık. yol boyunca :) eve geldim daha devam etti :) bu da ikinciydi işte. kusura bakmayın kızlar midenizi bulandırıyorum ama işte hepiniz yazacaksınız bunları bir gün.
41 kere maşallah canım demek ikiz bebişlerin olacak rabbim sağ sağlim kucağına aldığın günleri de göstersin inş ne güzel mutluluktur yarabbim darısı benimle isteyen dileyen bekleyen herkezin başına olsun canım
senin de tüp bebekten mi oldun canım bebişler
haklısın canım ben her zaman eşime diyorum rabbim bizi çok büyük sınavdan geçiriyor diye yine de şükür rabbime bu günümüzedilimiz kalbimiz hep dua canım rabbimden istiyorum dr sadece bi vesile işte rabbim isterse neler olmaz ki 4 yıldır yılmadan usanmadan bıkmadan uğraşıyorum rabbim sağlık versin peşini bırakmam inş bende sizler gibi olumlu güzel sonuçlar alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?