Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

sevgili arkadaşım rabbim yeni başlıyacağın tedavinin sonunda güldürür inş yüzünü doldurur kucağını bu yol sabır yolu inş sabredip sonunda bebeğine kavuşacaksın

amiiiiiin bitanem inşş rabbim bana da o güzel duyguyu nasip eder yarabbim inşş 4 yıldır gözümün yaşı dinmedi rabbim inşş bundan sonra sevinçten ağlatır allahım inş o günleri görmeyi bana da nasip eder çok haklısın canım insan herşeye alışıyo rabbim sabrını veriyo işte beklemekten dua etmekten başka çaremiz yok canım

senin de bebişini rabim sana sağ sağlim bağışlasın canım kucağına aldığın günleri de göstersin inşş darısı benimle beraber isteyen herkezin başına olsun

canım rabbimin izniyle olacak sen sabret rabbimden iste rabbim ol dedimmi herşey olur inş seninde olacak rabbim bu yolda kimseyi fazla uğraştırmadan sağlıkla bebişlerine tez vakitte nasip eylesin inş

canım tedaviye başlarken asla stres yapmamaya çalış stres çok etkiliyo insanı rabbim inş tedavinin sonunda sevindirir seni 4 yıllık özlemin son bulur

canım güzel dileklerin için sağol rabbim benim yaşadığım bu duyguları tüp bebek özlemiyle yanıp tutuşan tedaviye başlayacak olan tüm anne adaylarınada nasip eylesin rabbim 14 yıl üzeri beni sevindirdi inş sağlıkla kucağıma alırım rabbim sizleri fazla bekletmeden tez vakitte kavuştursun bebişlerinize

inş bitanem rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok tabi biz kullarının canı çok sıkılıyo bekleyemiyoruz sabredemiyoruz işte vardır bi vakti zamanı canım iyi dileklerin için allah razı olsun canım derdi aynı olunca insan karşısındakini daha da iyi anlıyo burda hepimizin tek bi dileği tek bi isteği var oda rabbimin izni ile anne olabilmek...
allahım 4 yıllık sabrımın mükafatını bana da verir bana da nasip eder canım inşş

senin canım 14 yıl sonra mı oldu ne diyebilirim ki sabrının mükafatı işte

uzun bir aradan sonra nasılsınız kızlar :) biz kötü günleri atlattık bende iyiym artık bakalım yeni tedavi için gün sayıyoruz inş bizde kavuşuruz evladımızaa

mrb arkadaşlar..adetimin 3.günü 2 gündür iğnelerimi vurunuyorum.önceki denememde geçen yıl bayrama denk gelmişti inşallah önceki gibi negatif sonuçlanmaz hamile olan arkadaşlarım dua edin bana ne olur...perşembe yine ankara yollarında olcaz umudumuzun peşinde...allah hepimizin yardımcısı olsun öpüldünüz

Canım artık kendini bir rahat bırak. bence kendi kendine eziyet ediyorsun. Benim de kızkardeşim benden üç sene sonra evlendi. 3 ay sonra hamile kaldı düşük yaptı. Sonra 6 ay sonrasında tekrar hamile kaldı şimdi dünya tatlısı bir kızı var. Üzülmedim mi üzüldüm ağladım belki kıskandım ama kardeşimin evladı sonuçta. Ben çekiyorum ben üzülüyorum diye onun da üzülmesi şart değil herhalde. Ve ben çok seviyorum görmesem özlüyorum facede resimlerini paylaşıyorum onunla zaman geçirmeye uğraşıyorum. Eğer hep kendini soyutlarsan olan sana olur karşıdakinin ruhu bile duymaz. Bunun da sana hiçbir faydası yok. Bence biraz rahatla ve etrafındaki bebekleri sevmeye başla oynamaya başla onlarla. Aksi halde bu şekilde mutsuzluğun katlanarak artacak. Bunu yaşamış bir insan olarak söylüyorum. Sakın aklından geçmesin ohh hamile kaldın nasıl olsa rahat konuşursun gibi şeyler düşünme çünkü hiçbişeyin garantisi yok. dayımın kızının 8 aylıkken karnında öldü bebeği ki doğsa bile garantisi yok anlatabildim mi. Bence bebekleri sevmeye başlasan kendini çaresiz ve yalnız hissetmekten de uzaklaşmış olacaksın.

senin de bayramın kutlu olsun. canım sen onu bunu bırak da ne zaman tedaviye başlıyosun ondan haber ver.

hasretim hoşgeldin. yeni tedavinde bebeğine kavuşmanı dilerim.

uzun bir aradan sonra nasılsınız kızlar :) biz kötü günleri atlattık bende iyiym artık bakalım yeni tedavi için gün sayıyoruz inş bizde kavuşuruz evladımızaa

hoşgeldin canım. hadi inşallah bu tedavi sevinç getirsin evinize...

hayırlı olsun yeni tedavin yeşimim. gönlünü ferah tutmaya çalış. zor olsa da dene. inşallah olur bu defa hayırlısıyla.

sağolasın bitanem allah razı olsun inş rabbim tüp bebekten nasibimizi verirsenin de bebişini rabbim sağ salim kucağına aldığın günleri de gösterir canım

sağolasın bitanem allah razı olsun inş rabbim tüp bebekten nasibimizi verirsenin de bebişini rabbim sağ salim kucağına aldığın günleri de gösterir canım

inşallah canım, teşekkür ederim.

Kızlar benim bu sabah kontrolüm vardı. Kıvrana kıvrana gittik kocamla korku ve heyecanla. Allahıma bin şükür herşey yolundaymış. ikisi de sağlıklı gözüküyor. son regl tarihime göre tam 8 haftalıklar. doktorun hesabına göre biri 8+3, biri 8+4. Allahım sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inşallah. Hep dua ediyorum, Allah bekleyen herkese bu mucizeyi yaşatsın tez elden inşallah...Bir sonraki kontrol bir aksilik olmazsa 4 hafta sonra...

canım bu yola çıkarken önce sabır sonra tevekkül vede bol bol dua ederek çıkacaksın tedavi sürecinin sonunda rabbimden isteyeceksin rabbim ol dedikten sonra kuru dal yeşerir ondan rabbimin kapısını hiç yorulmadan sıkılmadan çalacaksın olmadı olmuyor diyerek strese kendini sokmuyacaksın stres çünkü tedaviyi çok etkiliyo burdaki arkadaşlarımızın çoğu ilk denemelerinde çoğuda ya 2. ci ya 3. denemelerinde hamile kaldı biz ne kadar sabırla bu yolda yürürsek rabbim mükafatını o kadar güzel veriyo inş sende 4 yılın özlemini bebeğine kavuşarak dindirirsin canım rabbim bu yolda kimseyi senide bunaltmasın hayırlısıyla tedavinin sonunda meleğine kavuştursun inş

canım benim sen nasılsın tedavi için gün saymaya başlamana sevindim inş bu tedavinin sonunda rabbim seninde güldürür yüzünü doldurur kucağını

yeşim canım tedavin hayırlı olsun bu sefer inş sonu hayırlısıyla bebişli olsun diğer tedavini unut ondaki olumsuzlukları rabbimin izniyle bunda yaşamıyacaksın sonunda sende rabbiminde izniyle meleğine kavuşacaksın inş hep dua ediyoruz rabbim bu yolda emek harcayan tüm anne adaylarına sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin diye

mirage canım gidip gördün kuzuları demek bende merak ediyodum konturolun bugünmü yarınmıydı diye yazını okuyunca çok sevindim rabbim bebişlerinin sağlıklı sıhatli gelişip sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum

inşallah havinim, Allah isteyen herkese de nasip etsin. sen napıyorsun? ne yaptın bayramda? büyütmüşün bebişini maşallah :) 28. hafta olmuş.

inşallah havinim, Allah isteyen herkese de nasip etsin. sen napıyorsun? ne yaptın bayramda? büyütmüşün bebişini maşallah :) 28. hafta olmuş.

canım bayramda evde oturdum ilk gün komşu ziyareti yaptım sıcaktı çok bunaldım ondan daha dışarı çıkmadım büyüdü teyzesi rabbimin izniyle seninkilerde büyüyo birdaha kontrolunde meleklerin kocaman olmuş olacaklar inş sen bayramı nasıl geçirdin mide bulantıların nasıl hamilelik nasıl gidiyo canım

biz de bir yere gitmedik. istanbulda gezdik. benim ilginçtir doktoru gördüklerinde coşuyorlar herhalde :) geçen kontrolümün ertesi sabahı safra çıkarmıştım. onun dışında arada öğürüyordum ama yediklerimi çıkarmıyordum. bugün kontrolden çıktık. yol boyunca :) eve geldim daha devam etti :) bu da ikinciydi işte. kusura bakmayın kızlar midenizi bulandırıyorum ama işte hepiniz yazacaksınız bunları bir gün.

41 kere maşallah canım demek ikiz bebişlerin olacak rabbim sağ sağlim kucağına aldığın günleri de göstersin inş ne güzel mutluluktur yarabbim darısı benimle isteyen dileyen bekleyen herkezin başına olsun canım
senin de tüp bebekten mi oldun canım bebişler

haklısın canım ben her zaman eşime diyorum rabbim bizi çok büyük sınavdan geçiriyor diye yine de şükür rabbime bu günümüze dilimiz kalbimiz hep dua canım rabbimden istiyorum dr sadece bi vesile işte rabbim isterse neler olmaz ki 4 yıldır yılmadan usanmadan bıkmadan uğraşıyorum rabbim sağlık versin peşini bırakmam inş bende sizler gibi olumlu güzel sonuçlar alırım

canım bu sıcaklarda zaten evden çıkmak zor birde ben sıcaktan şişiyom senin göbüş büyümeye başladığında sonbahar gelmiş olacak inş sen fazla şişmezsin canım demek bebişler kontrol günlerini bekliyo sana mide bulantısı yaşatmak için hiç belli olmuyo ama bigün bitti sanıyon onbdan sonra geri geliyo zaten bebişler sağlıklı olsunda mide bulantısı hep diyorum ilk 3 ay bebişin varlığını bize hissettirdiği en güzel belirti rabbim sağlık versin yavrularımıza sağlıklı sıhatli gelişsinler zamanında vakti saatinde kucağımıza alalım inş mirage canım doktorun 4 hafta sonraya randevu vermiş bu doktorlar neden bu kadar uzatıyoki arayı ben ilk 3 ay hep 15 gübnde bir gitmiştim sen gittiğinde bebişler kocaman olcak doktoruna sorarsan tahminen cinsiyetlerini bile söylker sana gittiğin hafta

canım rabbim hiçbir emeği zayi etmez tez yahutta geç o emeğin mükafatını verir biz kullar sabırsızlık yapıyoruz ama rabbim herşeyin vakti saatini bizden daha iyi biliyo inş seninde bebeğinin göbüşünde büyüyüp gelişeceği zaman gelmiştir rabbim seninde tedavinin sonunda mutluluktan gözlerinin dolup sevinçle bebeğinin gelişini beklemek için gün saymanı nasip eyler inş rabbim bu yolda kimseyi fazla bunaltmasın herkese sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…