canım rabbim hiçbir emeği zayi etmez tez yahutta geç o emeğin mükafatını verir biz kullar sabırsızlık yapıyoruz ama rabbim herşeyin vakti saatini bizden daha iyi biliyo inş seninde bebeğinin göbüşünde büyüyüp gelişeceği zaman gelmiştir rabbim seninde tedavinin sonunda mutluluktan gözlerinin dolup sevinçle bebeğinin gelişini beklemek için gün saymanı nasip eyler inş rabbim bu yolda kimseyi fazla bunaltmasın herkese sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin
41 kere maşallah canım demek ikiz bebişlerin olacak rabbim sağ sağlim kucağına aldığın günleri de göstersin inş ne güzel mutluluktur yarabbim darısı benimle isteyen dileyen bekleyen herkezin başına olsun canım
senin de tüp bebekten mi oldun canım bebişler
haklısın canım ben her zaman eşime diyorum rabbim bizi çok büyük sınavdan geçiriyor diye yine de şükür rabbime bu günümüzedilimiz kalbimiz hep dua canım rabbimden istiyorum dr sadece bi vesile işte rabbim isterse neler olmaz ki 4 yıldır yılmadan usanmadan bıkmadan uğraşıyorum rabbim sağlık versin peşini bırakmam inş bende sizler gibi olumlu güzel sonuçlar alırım
canım bu sıcaklarda zaten evden çıkmak zor birde ben sıcaktan şişiyom senin göbüş büyümeye başladığında sonbahar gelmiş olacak inş sen fazla şişmezsin canım demek bebişler kontrol günlerini bekliyo sana mide bulantısı yaşatmak için hiç belli olmuyo ama bigün bitti sanıyon onbdan sonra geri geliyo zaten bebişler sağlıklı olsunda mide bulantısı hep diyorum ilk 3 ay bebişin varlığını bize hissettirdiği en güzel belirti rabbim sağlık versin yavrularımıza sağlıklı sıhatli gelişsinler zamanında vakti saatinde kucağımıza alalım inş mirage canım doktorun 4 hafta sonraya randevu vermiş bu doktorlar neden bu kadar uzatıyoki arayı ben ilk 3 ay hep 15 gübnde bir gitmiştim sen gittiğinde bebişler kocaman olcak doktoruna sorarsan tahminen cinsiyetlerini bile söylker sana gittiğin hafta
Ins cnm miragede yakalamis melegini ins sira banada glir onuda duyunca umut geldi icime bakalm nezmn baslicaZ INS EN hayrli zmnda olur senn ne kadar zamann kaldi :)canım benim sen nasılsın tedavi için gün saymaya başlamana sevindim inş bu tedavinin sonunda rabbim seninde güldürür yüzünü doldurur kucağını
Ins cnm miragede yakalamis melegini ins sira banada glir onuda duyunca umut geldi icime bakalm nezmn baslicaZ INS EN hayrli zmnda olur senn ne kadar zamann kaldi :)
Cnm bnm kac haftalk oldunuz bide neler ysptn baslamadn ve sonrasindasana bişey söyliyim mi, benimki olunca benim de içime sizin için umut geldi. valla uydurmuyorum. yani çok uç bir sorun olmadıkça çiftlerden birinde sabrın sonu selamet oluyor demek ki. ama vazgeçmeden, pes etmeden, inancı bırakmadan devam etmek şart. ben normalde çok ağlayan bir insanımdır. iki negatifimde de ağlamamıştım bilio musun? diodum ki yaşım ve maddi durumum elverdiği sürece deneyeceğim. Allah da olmasını istiyorsa olur diyordum. benim de umutsuzluğa düştüğüm zamanlar oluyordu tabi. ama durmayı hiç düşünmüyordum.
Cnm bnm kac haftalk oldunuz bide neler ysptn baslamadn ve sonrasinda)
Blmyorum bn beelkide cbuk pes ettm ama suanda baslamak geliyo icimden seni duyduktan sonrakisa ins artk doktrm yazlari 1hafta varms 1 hafta okmus :)
Çok tebrik ediyorum
Ara ara eski topiğinizi ve bu topiği takip ediyordum hamile olduğunu okuyunca çok sevindim...
Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin...
Ve darısı bende dahil tüm tüpçü arkadaşlarımıza olsun
çok teşekkürler canım :)) amin, darısı hepinizin başına en yakın zamanda inşallah.
Cnm baslayacagm en ksa zmnda su doktorun izinleri bitsin hayrlisiyla ins bende kavusayim bebegime rabbimn izniyle allahim bzmde evimizi ocagimizi kucagimizi doldurdun amiinnnnben hiç ara vermedim ya. ilk denememi kasımda yaptım, negatifti. donmuşumu kullanacaktık, doktorum uzun protokol uyguladı, donmuş transferim ocak sonu yapıldı negatifti. sonra 3 ay ara vermem gerektiği için bekledim. doktorumu çok seviyordum ama tüp bebekçi değildi, doktorumu de
ğiştirdim. çok araştırdım hatta gittim konferansa bile katıldım. sonunda Amerikan hastanesi başhekimi Bülent urmana karar verdim. nisan ayında bana histeroskopi yaptı. söylediğine göre rahmim kalp şeklindeymiş onu düzeltmiş, bir de çizik attım demişti yanlış hatırlamıyorsam :) histeroskopiden sonra da 2 regl dönemi geçmesi gerekti. yani benim aradaki beklemelerim zorunluluktandı yoksa peşpeşe devam ettim. son transferim de 1 temmuzdaydı işte. şimdi bana sorsan ben doktorun başarısından kaynaklanıyor diyeceğim. Allahım da nasip etti çok şükür. bir de ben histeroskopinin etkisi olduğunu da düşünüyorum. havin de hemen histeroskopiden sonra hamile kaldı. onun dışında öncekilerden farklı yaptığım tek şey transferden sonraki 1 hafta sürekli yatmak oldu. tuvalet dışında hiç kalkmadım, 2 günde bir de ayakta ılık banyo yaptım. onun dışında yemeğimi bile yatarak yedim. bilmiyorum onun etkisi var mıdır ama havin de öyle yapmıştı. hiç bekleme canım, neyi bekleyeceksin. bekledikçe daha çok bunalıyor insan.
maşallah size allah nazarlardan saklasın en buyuk hayalim benim ikiz annesi olmak yani çocukken bile ikizlerim olsun isterdim
canım benim tedaviye sanki gücüm yok gibi aslında bu adetle başlıcaktım ama onun öncesinden iyce bı tatil yapmak istiyorum regl oldum olacam belki öbür aya hem durmak istemiyorum hemde başlamak istemiyorum
bana böyle dedim diye kızmayın ama sanki bütün kapılar kapalı hiç ışık göremiyorum buda negatif olursa naparım elde yok avuçta yok onun bunun yardımıyla yaptırıyoruz kahraluyorum kendi kendime gece hep rüyalarımda o test günü oluyor ağlıyorum hep yastığım ıslak herkez bi şekilde atlattı ama ben sanki toparlanamadım bir gün iyiyim bir gün kötü tedaviye başladımmı piskolok altında olcam zaten inş faydası oluır allahım son olsun artık diye gee gündüz ağlıyorum
pazar günü eltimle pikniğe gitmiştik daha hiç içimi dökmemiştim ama o gün kendimi tutamadım bebeğini aldım kucağıma allahım banada nasip et diye ağladım onunda gözleri doldu bana biraz nasihat ettti felan azcık bi rahat olabilsem hemen başlıcam eşimde öyle hiç mutlu değil hiç gülmüyor sizleri üzüyorum yoruyorum derdimle ama bunları anlatacak kimsem yok
maşallah size allah nazarlardan saklasın en buyuk hayalim benim ikiz annesi olmak yani çocukken bile ikizlerim olsun isterdim
canım benim tedaviye sanki gücüm yok gibi aslında bu adetle başlıcaktım ama onun öncesinden iyce bı tatil yapmak istiyorum regl oldum olacam belki öbür aya hem durmak istemiyorum hemde başlamak istemiyorum
bana böyle dedim diye kızmayın ama sanki bütün kapılar kapalı hiç ışık göremiyorum buda negatif olursa naparım elde yok avuçta yok onun bunun yardımıyla yaptırıyoruz kahraluyorum kendi kendime gece hep rüyalarımda o test günü oluyor ağlıyorum hep yastığım ıslak herkez bi şekilde atlattı ama ben sanki toparlanamadım bir gün iyiyim bir gün kötü tedaviye başladımmı piskolok altında olcam zaten inş faydası oluır allahım son olsun artık diye gee gündüz ağlıyorum
pazar günü eltimle pikniğe gitmiştik daha hiç içimi dökmemiştim ama o gün kendimi tutamadım bebeğini aldım kucağıma allahım banada nasip et diye ağladım onunda gözleri doldu bana biraz nasihat ettti felan azcık bi rahat olabilsem hemen başlıcam eşimde öyle hiç mutlu değil hiç gülmüyor sizleri üzüyorum yoruyorum derdimle ama bunları anlatacak kimsem yok
Inan sendn farkim yok cnm bnm yumurtlama dnemlermde agrim oluyo hala ve nefret ediyorum o gunlerden cnku bir anlami yok hic birseyn anlami yok hosta esimle bile uzaklasmaya basladk her konuda anlatabildim mi :/ daha iyiye gidecegime kotu oluyorum hayattan soguyorumm((((
canım ya inan okurken sanki ben yazmışım gibi benim bütün yaşadıklarımı sen satırlara dökmüşsünbende belki yazsam sayfalar almaz anlatılcak o kadar şey var ki insan bi başladı mı kendini durduramıyor göz yaşları sel olup akıp gidiyo...
rabim de bizleri böyle imtihan ediyo böyle sınıyobende 4 yıldır yandım tutuştum evlat için bi kaybım var şimdi olsa 3 yaşın da olacaktı ama kısmet değilmiş arkadaşım herşey kader rabbim ne yazdıysa alnımıza onu yaşıyoruz
inan o gördüğün rüyalarla ben de her gün uyanıyorumgeçen ay 3. aşılamam yapıldı son 3 gün ya insanın kalbi ağzın da atar mı heyecandan korkudan ama yine olmadı yine tutmadı bayramım zehir oldu ağlasam da sızlasam da sonuç değişmedi işte
benim üzüntüden avucumun içi kadar yer kafam da saçım döküldü eşim gördü kahroldu üzüntüdensağolsun o bana çok ama çok destek oluyo bende alışıyorum artık yavaş yavaş rabbim sabrını veriyo arkadaşım allahımıza sığınalım yeter
bende önümüzdeki ay kısmetse tüp bebek yaptıracam inş rabbim ondan yüzümü güldürür
canım benim daha içimizdeki bu acıyı döksek sayfalar almaz ben artık göz yaşlarıma hakim olamıyorum bak bu u yazarken bile akıp gidiyor
imtihanın en zoru belkide tabi herşeyin başı sağlık canım benimde evleneli tam 4 sene oldu dile kolay ama çok acı çektim çok ağladım hoş daha halada ağlıyorum ya benimde aklıma geliyor şimdi 3 yaşında bi evladım olcak tı diye 3 yaşında bi çocuk görsem benim gözlerm dolar ellerimi hemen ceplerime katarım bom boşum çünki sıkılıyorum evde yapacak hiç bişey yok
benim de 3 tüp bebek denemem var 3 de birbirinden acılı oldu çok acı çektik hepimiz allahım bunun mükafatını vercektir elbet bize
çok zor canım eşinin kahrolması bizi dahada çok hırpalıyor
tek ben olmadığımı biliyorum tatlım bende soğudum hayattan benimde regl bi düzene girmedi mesela her olduğumda kırizlere giriyorum resmen çok zor bi imtihan bu sabreden kazanıyor bizde aynıyız canım eşim uzaklaştı benden iyce kendinide kapattı bana ne bi başkasıyla konuşmuyor onunda benden bi farkı yok yaşayan ölü gibiyiz ikimizde herkez mutlu herkez ailesi için yaşıyor ama benm ailemiz bile yok gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?