Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

insallah havinim insallah sizler olmasaniz boyle ümit verici konusmasaniz heralde tekrar yaptirmak icin cokca zaman daha beklerdim.rabbim kimseye aratmasin.bizlerede nasip olsin insallah.cok ama cok zor bir sinavmis.bu yeni baslayacagim tedavimi havinimin dedigi gibi ilk dusunucem.belki ikizimiz olur miragem kedim gibi....

yasevim bizim eylüldeki tedavşden önce yaptırdığımız son spermiogramda sayı 400 bin morfoloji %0'dı. ben bu son denememde de olmadı herhalde diodum zaman zaman. ama vakti gelince oluyor demek ki. hamileliğin nasıl birşey olduğunu daha ilerki aydakiler daha iyi anlatır bence. çünkü benim aşamamda -özellikle daha önceki kalbi durma nedeniyle kürtaj olduğumu da göz önğnde bulundurursak şu an hamilelik biraz endişe biraz heyecanla geçiyor. bence asıl hamilelik hareketi hissettiğin zaman başlıyordur. Allah nasip etsin her birinize inşallah. siz niye bu kadar ara verdiniz?

merhaba canlar ne güzel hepiniz hamilesiniz...allah kucağınıza almayı nasip etsin mirage merak ettm seni yeni hamile kalmışsın kaçıncı denemende ve nerde oldun tedavi...ne mutlu sana canım.

sen nerdesin kız hayırsız? ben de bir ara yok oldum ama seninki kadar uzun sürmedi. 2.sinde dondıurulmuş denemiştim olmadı, bu 3.sü idi yeni baştan başladık. amerikan hastanesi başhekimi bülent urmanla. tedaviden 2 ay önce histeroskopi de yaptı. bu doktoru şiddetle tavsiye ediyorum. sen ne durumdasın? tekrar hiç denemedin mi?

peki histereskopi ne zaman yapılıyor acaba ? adetten sonra mı bi kaç gün öncemi ? öncesi veya sonrasında ilaç kullanılıyor mu ? teşekkürler :)

rahim filmi gibi canım. adet bittikten hemen sonra. ilaç hatırlamıyorum ama belki antibiyotik vermiştir.

miragem,bn hareketleri hissttim doğurdum:) Allah kurtarılacak aa kadar taşımamı nasip etti hiç kilo kalmadı bnde çatlak yok,sarkma yok aynıyım yani:)) Hareketleri öce baloncuk patlar ya öyle içinde hissediyon sonra da tekmeler geliyor bn 1 ay olmadı hissedeli doğurmuştum tam tadını çıkaramadım yani ama şimdi daha bi keyif tekmeleri izliyom artık:9 kandilde hepinize dua ettim hep ediyorum Ferihacığım yasevciğim hiiç ümitsiz olmayın bnde 6.da hamile kaldım 3 aşılama 3 tüp ama hiç umudumu yitirmeden havininde deği gibi ilkkez yaptırıyormuşum gibi.Olmayınca 1 gün üzüldüm sonra iş paraya bakıyor para olunca üzülmedim gene yaptırırım diye Allah bol para versin inşallh bu tedavilerde insanın en ok psikolojisini para etkiliyor biraz da,çevreye söylemezseniz kafaız rahat Sadece Allah ol diyecek ve olacak biz sadece dua edebiliriz

SLM arkadaşlar herkesler ıyıdır umarımmm...
miragecım ikizin olucak galiba tebrik edrımm Rabbım kucagına almayı da nasıp etsın inşallah...

inşallah şu topiktekilerin hepsi bu sene bitmeden hamileyimmmm diye yazarlar şuraya bunu canı gönülden istiyorummm..

kızlar bi kaç gun once kaynım ultrasonda baktı ve tek yumurta ıkızlerım gayet ıyı ilerliyo aralarında üç gün fark var ama tek olan diğer bebegimle aralarında ıkı hafta var çok fzla kaynım kapanır bu fark dıyo ama benı rahatlatmak içinmi söylüyo bilemıyrm.. gercekten kapanırmı bilgisi olan varmı o geride kalırsa dıgerleri de etkılenırmı çokk korkuyrumm ya kendı dr da ızınde haftaya kadar nasıl sabredecem bilemıyrm... kanamalrım da hala devam edıyr nolacak bakalım halımız bıde pregastanı hala kullanıyrm sanırım uzun süre kullanmamak gerekmıs onuda ögrenmek için haftaya kadar bekleyecem sanırımm.. pregastan kullanan arkadaşlar sizler ne kadar süre kullandınız...

canım benim hayırlısıyla geriden gelen bebişin diğerlerinin haftasına yetişir bunu kafana takma çok yerde okudum böyle olan kişileri rabbimin izniyle bebişlerini gününde saatinde inş alırsın kucağına

canım benim umutsuz olmamız için hiç bir sebep yokki ya tüm yollarımız kapalı olsaydı tüp bebekle dahi bebeğimize kavuşma imkanımız olmayacağını düşünsene rabbim böyle ihtimal kimseye yaşatmasın ondan her zaman en güzelini düşünüp içimizi rahatlatmamız lazım rabbim bu tedavini son tedavin eyler inş sonunda meleğine kavuşursun inş

merhaba canlar ne güzel hepiniz hamilesiniz...allah kucağınıza almayı nasip etsin mirage merak ettm seni yeni hamile kalmışsın kaçıncı denemende ve nerde oldun tedavi...ne mutlu sana canım.

canım hoş geldin arada uğra selam ver

peki histereskopi ne zaman yapılıyor acaba ? adetten sonra mı bi kaç gün öncemi ? öncesi veya sonrasında ilaç kullanılıyor mu ? teşekkürler :)

canım adet bitiminden sonra yapılıyo işlem doktorun sana söyler zaten inş seninde bu denemen son olur canım

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı butlu güzel bir gün diliyorum rabbim gönlünüzden geçen tüm dualarınızı dileklerinizi kabul eylesin

şimdi iyiler ya önemli olan o kedicim. ben de korkuyorum erken doğumdan. inşallah vakitlice doğar kuzucuklarım.

selam ezgimcim, teşekkür ederim :)) doktorun kaynın mı o kısmı tam anlayamadım :) ben progestanı jel olarak alıyorum. doktorum önümüzdeki pazar bırakmamı söyledi. yani 8.haftamın içindeyken bırakıyor olacağım.

sen de üçüz bebek bekliyorsun cnm
belki bu siteler ilgini çeker
Canımın Üçü - Ömer , Elif ve Emiri büyütürken...
İKİ FINDIK BİR ZEYTİN

rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı geceler diliyorum dünden bugüne topiğe kimse uğramamış topluca bayram tatiline çıktınız heralde

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı geceler diliyorum dünden bugüne topiğe kimse uğramamış topluca bayram tatiline çıktınız heralde

selam cnm evet herkes bayram telaşında girmemiş sanırım :)) biz evdeyiz valla kimsemz olmadığı için burada.. bir kayınvalideme birde anneme gidicez bayram bitti bize :)

mirage79 canım valla yıkıldım ilk denemeden snra.hep aklımdaydınız ama kendimi boşlukta hissettim ve yazacak neyim kaldıki dedim kendi kendime...gebelik takvimi oluşturmuşsun ondan hamile sandım seni.bende ankara centrum Recai pabuççuya başladım kistim vardı onu aldılar.adetimi bekliyorum 2.günü tedaviye başlıcam.her türlü tarama yapıldı AMH testi varmış yumurta kalite ve rezervi ni belirliyomuş bnm çok iyi çıktı.hayırlısı inşallah herşey Allahtan ilkinde 3 tane transfer oldu olmadı.inşallah bu defa olur buarada szin sorun neydi bebişim unuttumda allah gönlüne göre versin canım

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

inşallah bu defa olur. Allah hayırlısını nasip etsin yeşimim. bak benim de 3. denememde tuttu. yılmayacaksın canım, zaten kimse ilkinde olacak diye bir garanti vermemişti ki. elinden geldiğince güçlü dur ki Allah inansın anne olmaya hazır olduğuna.

Hepinizin ramazan bayramını kutluyorum kızlar. Tüm sevdiklerinizle birlikte çok mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.

canımmmmm 3.denemende oldu demek gözün aydın sağsalim kucağına alırsın inşallah.topiğin tutmayanlarından sıra bende inşallah...alla isteyen herkese istediği vakit nasip etsin.öpüldün canım

herkezin ramazan bayramı kutlu olsun bizim için pek bayram değil hüzünlü ve sıkıcı herkezle karşılaşıyoruz işte herkezin kucağı dolu çocuklarına bayramlıklarını giydirmişler biz yapa yanlızız sanki hüzünlendim doldum baya çünki bugün halamın kızının bebeği vardı 1 aylık oda vardı içim sızladı bebeğim bebeğim diye sevdi durdu ben bunsuz bi hayat düşünmüyorum ıvız zıvır laflar bütün insanların gözü üstümde o bebeği sevdikce ben kaçtıkca onlar beni buldu inş seneye kucağım dolu giderim yanlarına

hepinize hayırlı bayramlar kızlar rabbim inş bidaha ki bayramları bebişlerimizle kutlamayı nasip etsin inşş

bende sizler gibi deli bebek için yanıp tutuşuyorum 4 yıldır 3 yıl önce bi gebelik yaşadım oda dış gebelik olduğu anlaşıldı ameliyatla alındı ve sağ tüpüm de gitti ardından rahim filmleri yumurta takipleri falan olmadı işte en geçtiğimiz aralık ayın da laşporoskopi ve histeserkopi oldum sol tüp te polip bulmuş sonrasın da bi türlü tedaviye de başlayamadık bi gidiyorum dr 7cm kist o ay doğum kont hapı içiyorum geçiyo bidaha ki ay yine gidiyorum yine 5cm kist olmuş çok biliyorum eve ağlayak gittiğimi her seferin de geçen ay ve bu au 2 aşılama yapıldı ve hepsi de negatifle sonuçlandı olmayınca olmuyo demek ki yumurta ve sperm çok iyi ama rabbim nasip etmedikten sonra elden ne gelir ki sabrekmekten başka

bende önümüzde ki hafta tüp bebek merkezleriyle görüşmeye gidecem inşş rabbim nasibimizi kısmetimizi tüp bebekten verir gerçekten evlatsız olmak çok zor rabbim böyle bi şeyi düşmanımın başına bile vermesin

sevgili arkadaşım rabbim yeni başlıyacağın tedavinin sonunda güldürür inş yüzünü doldurur kucağını bu yol sabır yolu inş sabredip sonunda bebeğine kavuşacaksın

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinizin rabazan bayramı mübarek olsun bu güzel mübarek günlerde yaptığınız dualar kabul olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…