insallah havinim insallah sizler olmasaniz boyle ümit verici konusmasaniz heralde tekrar yaptirmak icin cokca zaman daha beklerdim.rabbim kimseye aratmasin.bizlerede nasip olsin insallah.cok ama cok zor bir sinavmis.bu yeni baslayacagim tedavimi havinimin dedigi gibi ilk dusunucem.belki ikizimiz olur miragem kedim gibi....canım ben 14 yıllık evliyim hikayemi hepiniz biliyosunuz eşim her gittiği doktorun kapısından boynu bükük ayrılıyodu çünkü hiçbir doktor eşime ya şu şekilde ya bu şekilde çocuğun olur demedi çünkü eşimden sperm örneği aldıklarında canlı sperm kalmıyodu yani spermler saniyesinde ölüyodu ve son gittiğimiz doktor bize açıkca tüp bebek olur ama inş olur demişti eşimden yana ve doktorum resmen ya tutarsa diye yola çıktı ve yumurtalarım döllenecek kadar canlı tutabildiler spermleri ve rabbimde nasip eyledi bu günleri gösterdi şükürler olsun
sende eşinde umutsuz olma her tedavini ilk düşün ben mesela dondurulmuşlarla başladığımda negatif sonuç aldığım tedavimi tamamen beynimden sildim o olmadı ya buda olmassa diye düşünmemek için ben sanki ilk defa tedaviye başlıyormuş gibi yola çıktım canım kendini ilk defa bu yola çıkıyomuş gibi motive et ve rabbimin izniyle vakti saati gelmişse zaten bebeğin seni bırakmıyacak bizde dua edeceğiz bol bol vakti saati gelmiş olsun bebişleriniz sizi hiç bırakmasın diye rabbim emekleri zai etmez sağlıklı hayırlı evlatlar tez vakitte sizede nasip eyleyecek buna inanıyorum
rabbim mübarek kadir gecesinde yaptığınız tüm duaları kabul eylesin inşallahhhh....kızlar ben her ay kendiliğimden kalırmıyım diye bakıyorum ama bu ayda adet oldum yok yok yok... eşime MİRAGEden bahsettim...biz bi kere eylülde yaptırdık kız bizim üstümüze 3. yü yaptırmış şimdi ikizleri olcak falan dedim .eşim şevklendi bizde yaptıralım hemen tatilden sonra dedi.bende FERİHAyla aynı merkezde yaptırıcam.ama içimde bi korku var yine negatif olmucakmış gibi geliyorsonra bi ara bende şevkleniyom olucakmış tutucakmış gibi geliyor...FERİHAcım benimde eşim çocuklara artık ilgi göstermemeye başladı...çoluk çocuklu arkadaşlarıyla bile görüşmek istemiyo ve görüşmüyoda.kendini bana karşı mahcup hissediyor...RABBİM tez elden kucağımızı dolsunsun inşallah...kızlar aslında bizde pek bi sorun yok gibi sadece eşimin spermi 18 milyon ...birde hızı mızı düşük işte...sizce olur mu bu kez ?MİRAGEM sizde de sorun aynıydı di mi?ama bak tuttu işte....ben hiç kalamadım hamile nasıl bir şey? çok güzel bir duygu olsa gerek ...RABBİM hamile arkadaşlarımında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
merhaba canlar ne güzel hepiniz hamilesiniz...allah kucağınıza almayı nasip etsin mirage merak ettm seni yeni hamile kalmışsın kaçıncı denemende ve nerde oldun tedavi...ne mutlu sana canım.
peki histereskopi ne zaman yapılıyor acaba ? adetten sonra mı bi kaç gün öncemi ? öncesi veya sonrasında ilaç kullanılıyor mu ? teşekkürler :)
yasevim bizim eylüldeki tedavşden önce yaptırdığımız son spermiogramda sayı 400 bin morfoloji %0'dı. ben bu son denememde de olmadı herhalde diodum zaman zaman. ama vakti gelince oluyor demek ki. hamileliğin nasıl birşey olduğunu daha ilerki aydakiler daha iyi anlatır bence. çünkü benim aşamamda -özellikle daha önceki kalbi durma nedeniyle kürtaj olduğumu da göz önğnde bulundurursak şu an hamilelik biraz endişe biraz heyecanla geçiyor. bence asıl hamilelik hareketi hissettiğin zaman başlıyordur. Allah nasip etsin her birinize inşallah. siz niye bu kadar ara verdiniz?
sen nerdesin kız hayırsız? ben de bir ara yok oldum ama seninki kadar uzun sürmedi. 2.sinde dondıurulmuş denemiştim olmadı, bu 3.sü idi yeni baştan başladık. amerikan hastanesi başhekimi bülent urmanla. tedaviden 2 ay önce histeroskopi de yaptı. bu doktoru şiddetle tavsiye ediyorum. sen ne durumdasın? tekrar hiç denemedin mi?
rahim filmi gibi canım. adet bittikten hemen sonra. ilaç hatırlamıyorum ama belki antibiyotik vermiştir.
SLM arkadaşlar herkesler ıyıdır umarımmm...
miragecım ikizin olucak galiba tebrik edrımm Rabbım kucagına almayı da nasıp etsın inşallah...
inşallah şu topiktekilerin hepsi bu sene bitmeden hamileyimmmm diye yazarlar şuraya bunu canı gönülden istiyorummm..
kızlar bi kaç gun once kaynım ultrasonda baktı ve tek yumurta ıkızlerım gayet ıyı ilerliyo aralarında üç gün fark var ama tek olan diğer bebegimle aralarında ıkı hafta var çok fzla kaynım kapanır bu fark dıyo ama benı rahatlatmak içinmi söylüyo bilemıyrm.. gercekten kapanırmı bilgisi olan varmı o geride kalırsa dıgerleri de etkılenırmı çokk korkuyrumm ya kendı dr da ızınde haftaya kadar nasıl sabredecem bilemıyrm... kanamalrım da hala devam edıyr nolacak bakalım halımız bıde pregastanı hala kullanıyrm sanırım uzun süre kullanmamak gerekmıs onuda ögrenmek için haftaya kadar bekleyecem sanırımm.. pregastan kullanan arkadaşlar sizler ne kadar süre kullandınız...
insallah havinim insallah sizler olmasaniz boyle ümit verici konusmasaniz heralde tekrar yaptirmak icin cokca zaman daha beklerdim.rabbim kimseye aratmasin.bizlerede nasip olsin insallah.cok ama cok zor bir sinavmis.bu yeni baslayacagim tedavimi havinimin dedigi gibi ilk dusunucem.belki ikizimiz olur miragem kedim gibi....
merhaba canlar ne güzel hepiniz hamilesiniz...allah kucağınıza almayı nasip etsin mirage merak ettm seni yeni hamile kalmışsın kaçıncı denemende ve nerde oldun tedavi...ne mutlu sana canım.
peki histereskopi ne zaman yapılıyor acaba ? adetten sonra mı bi kaç gün öncemi ? öncesi veya sonrasında ilaç kullanılıyor mu ? teşekkürler :)
miragem,bn hareketleri hissttim doğurdum:) Allah kurtarılacak aa kadar taşımamı nasip etti hiç kilo kalmadı bnde çatlak yok,sarkma yok aynıyım yani:)) Hareketleri öce baloncuk patlar ya öyle içinde hissediyon sonra da tekmeler geliyor bn 1 ay olmadı hissedeli doğurmuştum tam tadını çıkaramadım yani ama şimdi daha bi keyif tekmeleri izliyom artık:9 kandilde hepinize dua ettim hep ediyorum Ferihacığım yasevciğim hiiç ümitsiz olmayın bnde 6.da hamile kaldım 3 aşılama 3 tüp ama hiç umudumu yitirmeden havininde deği gibi ilkkez yaptırıyormuşum gibi.Olmayınca 1 gün üzüldüm sonra iş paraya bakıyor para olunca üzülmedim gene yaptırırım diye Allah bol para versin inşallh bu tedavilerde insanın en ok psikolojisini para etkiliyor biraz da,çevreye söylemezseniz kafaız rahat Sadece Allah ol diyecek ve olacak biz sadece dua edebiliriz
miragecım ikizin olucak galiba tebrik edrımm Rabbım kucagına almayı da nasıp etsın inşallah...
inşallah şu topiktekilerin hepsi bu sene bitmeden hamileyimmmm diye yazarlar şuraya bunu canı gönülden istiyorummm..
kızlar bi kaç gun once kaynım ultrasonda baktı ve tek yumurta ıkızlerım gayet ıyı ilerliyo aralarında üç gün fark var ama tek olan diğer bebegimle aralarında ıkı hafta var çok fzla kaynım kapanır bu fark dıyo ama benı rahatlatmak içinmi söylüyo bilemıyrm.. gercekten kapanırmı bilgisi olan varmı o geride kalırsa dıgerleri de etkılenırmı çokk korkuyrumm ya kendı dr da ızınde haftaya kadar nasıl sabredecem bilemıyrm... kanamalrım da hala devam edıyr nolacak bakalım halımız bıde pregastanı hala kullanıyrm sanırım uzun süre kullanmamak gerekmıs onuda ögrenmek için haftaya kadar bekleyecem sanırımm.. pregastan kullanan arkadaşlar sizler ne kadar süre kullandınız...
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı geceler diliyorum dünden bugüne topiğe kimse uğramamış topluca bayram tatiline çıktınız heralde
mirage79 canım valla yıkıldım ilk denemeden snra.hep aklımdaydınız ama kendimi boşlukta hissettim ve yazacak neyim kaldıki dedim kendi kendime...gebelik takvimi oluşturmuşsun ondan hamile sandım seni.bende ankara centrum Recai pabuççuya başladım kistim vardı onu aldılar.adetimi bekliyorum 2.günü tedaviye başlıcam.her türlü tarama yapıldı AMH testi varmış yumurta kalite ve rezervi ni belirliyomuş bnm çok iyi çıktı.hayırlısı inşallah herşey Allahtan ilkinde 3 tane transfer oldu olmadı.inşallah bu defa olur buarada szin sorun neydi bebişim unuttumdaallah gönlüne göre versin canım
inşallah bu defa olur. Allah hayırlısını nasip etsin yeşimim. bak benim de 3. denememde tuttu. yılmayacaksın canım, zaten kimse ilkinde olacak diye bir garanti vermemişti ki. elinden geldiğince güçlü dur ki Allah inansın anne olmaya hazır olduğuna.
Hepinizin ramazan bayramını kutluyorum kızlar. Tüm sevdiklerinizle birlikte çok mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.
hepinize hayırlı bayramlar kızlar rabbim inş bidaha ki bayramları bebişlerimizle kutlamayı nasip etsin inşş
bende sizler gibi deli bebek için yanıp tutuşuyorum 4 yıldır3 yıl önce bi gebelik yaşadım oda dış gebelik olduğu anlaşıldı ameliyatla alındı ve sağ tüpüm de gitti ardından rahim filmleri yumurta takipleri falan olmadı işte en geçtiğimiz aralık ayın da laşporoskopi ve histeserkopi oldum sol tüp te polip bulmuş sonrasın da bi türlü tedaviye de başlayamadık bi gidiyorum dr 7cm kist o ay doğum kont hapı içiyorum geçiyo bidaha ki ay yine gidiyorum yine 5cm kist olmuş çok biliyorum eve ağlayak gittiğimi her seferin de geçen ay ve bu au 2 aşılama yapıldı ve hepsi de negatifle sonuçlandı olmayınca olmuyo demek ki yumurta ve sperm çok iyi ama rabbim nasip etmedikten sonra elden ne gelir ki sabrekmekten başka
bende önümüzde ki hafta tüp bebek merkezleriyle görüşmeye gidecem inşş rabbim nasibimizi kısmetimizi tüp bebekten verirgerçekten evlatsız olmak çok zor rabbim böyle bi şeyi düşmanımın başına bile vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?