napıyosunuz hatunlar nerelerdesiniz? hoş geldin demetcim :) napıyosun?
teşekkür ederim canım kimsecikler yok bayram tatili uzamış sanırım:) iyiyim bende adetim gecikti bekliyorum ne zaman teşrif edecek diye :)) sen napıyosun bebişler nasıllar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napıyosunuz hatunlar nerelerdesiniz? hoş geldin demetcim :) napıyosun?
teşekkür ederim canım kimsecikler yok bayram tatili uzamış sanırım:) iyiyim bende adetim gecikti bekliyorum ne zaman teşrif edecek diye :)) sen napıyosun bebişler nasıllar...
topiğimiz dğılmış yine kızlar nerelerdesiniz :))
evet ya...((( tatil uzamış tatil :))))))
selam kızlar nasılsınız geçmiş bayramınızda mübarek olsun çok fazla yazamıyorum hem biraz yoğunum hemde konuşacak bişeyler bulamıyorum :26:
Bnde tatildeym hala ama giriyorum bak
kızlar nasılsınız kimseler uğramamış ben bu ay sözde tedaviye başlıyordum ya bir türlü gidemedim doktora cesaretim yok hazır değilmişim ben napcam ya nasıl başlıcam 4 gözle bu adetimi bekledim geldi ama ben gitmedim ama artık öbür ay başlıcam allah nasip ederse atlatırım umarım ben tedaviye başlıcammı piskolojm bozuluyor o iğneleri vurulmaya başladığım an sürekli ağlayan hırçın bi kız oluyorum allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin
feriha dövcem haaa. ne bekliyon yaa? hem istiyosun hem gitmiyosun öyle şey olur mu?
kuzular bişey sorcam ben kürtajdan sonra ikinci adetimi olmadım.bir hafta geçti evde test yaptım negatif çıktı sizce neden böyle oldu pazartesi doktora gitsem mi ?
evet demet bende seninle ayni durumu yasadim 46 gün sonra oldum doktora gittik normal demisdi.bende simdi kürtacdan sonra ilk kanama oldu 21 sonra simdi ikinci kanamayi beklioyrum hayirlisi artik belki adetlerin cok düzenliyse hamile kalmis olabilirsin sen doktora git idrar testinde erkense belli olmayabilir.
canım düzenliyd, önceden ama şimdi gecikti.ilk adetimi normal tarihte olmuştum ikincide öyle olur diye düşündüm korkuyorumda birazcık başka bir sorun var mı diye.bir sürü şey geliyor insanın aklına inşallah tez zamanda eski sağlığımıza kavuşuruz..
hayirlisi demet ürtac sonrasi kontrole gittinmi ben daha gitmedim ramazandan dolyi bu ay gitmeyi düsünüyorum doktor söylüyo rahim toparlanip toparlanmadigini hayirlisi hersey sorun oluyor hamile kaldik diye bir taraftanda sorunlar varmi diye düsünüyoruz rabbim insallah anne olmayi nasip edr aminnn
kuzular bişey sorcam ben kürtajdan sonra ikinci adetimi olmadım.bir hafta geçti evde test yaptım negatif çıktı sizce neden böyle oldu pazartesi doktora gitsem mi ?
demetim otururken ağrı olmuyorsa korkma bence. sıcaklardan da olabilir.
ben de sabah aç karnına dolaşmaya kalktım gözüm karardı çok fena, tansiyonum düştü. çok korktum. şimdi daha iyiyim.
selam cnm..,iyiyiz sen nasılsın ? sennde geçmiş bayramın mübarek olsun ... tedaviye ara veren herkesde oluyor bu durm :) konuşamama durumu :)
evet vallaa kimisinin tatili uzamış ama kimiside konuşacak bişi bulamıyor ve girmiyor ne yapalım cnm:)
sen tedaviye ne zaman başlıyorsun cnm ?
kızlar bende bi regl olsamda şu histeroskopiyi atlatsam sonrada hayırlısıyla başlasam beklemek cok sıkıyor insanı :)