Feriha esimde sper sayisi düsük kalitesi kötü hizlisi yok dencek Kadar ve bendede yumurta sayisi az troid tim var 4 kere denedik hedefasinda hüsrana ugradim türkiye gitimizde 1ayda 4.denemeyi yaptik bos gebelik oldu kürtac olmak zorunda kaldim esim sigarayi birakti bide kaynana keciboynuzu suyu icirdi esime bnada incir suyu iki ay boyunca rabbim isterse hersey olur vakti ve Zamani gelince gercekten Feriha umudunu kaybetme ben her defasinda nagatiflei görünce nasil topalancagim diyodum yilbasinda 5,tedaviye hazirlik yapacaktik dua et elimizden gelenide yaparsak imtihamizi insallah isyan etmeden geceriz.
Merhaba kızlar.Bende 2. denememi yaptım.Dondurulmuşlarla.Transferin 4. günü.Çok stresliyim elimde değil.Gerçekten durumumuz çok zor.Bu arada benim eşiminde sperm hareketliliğinde çok az sorun vardı.Toplam hareketlilik %45.Doktor proxeed diye bir ilaç verdi.2 ayda sayıyı 2 katına çıkardı.Ama hareketliliğin oranı değişmedi.
Merhaba kızlar.Bende 2. denememi yaptım.Dondurulmuşlarla.Transferin 4. günü.Çok stresliyim elimde değil.Gerçekten durumumuz çok zor.Bu arada benim eşiminde sperm hareketliliğinde çok az sorun vardı.Toplam hareketlilik %45.Doktor proxeed diye bir ilaç verdi.2 ayda sayıyı 2 katına çıkardı.Ama hareketliliğin oranı değişmedi.
hayirlisiyla müjdeli haberini alirsin stres yapma keci boynuuzun kürü cok iyi geliyor .
Canım geçen sayfaya baktımda sanırım hamile kalmışsın.Hayırlı olsun tebrik ederim.İnşallah olumlu sonuçlanır.Ya yazdığım gibi bizim sayıda çok sorun yok.Hatta doktor bu değerlerle aşılamada olur dedi.Ama biz tüp bebek istedik.Şubatta denedim olmadı.Gözle görülür ciddi bir sorun yok ama olmuyor.
Feriha esimde sper sayisi düsük kalitesi kötü hizlisi yok dencek Kadar ve bendede yumurta sayisi az troid tim var 4 kere denedik hedefasinda hüsrana ugradim türkiye gitimizde 1ayda 4.denemeyi yaptik bos gebelik oldu kürtac olmak zorunda kaldim esim sigarayi birakti bide kaynana keciboynuzu suyu icirdi esime bnada incir suyu iki ay boyunca rabbim isterse hersey olur vakti ve Zamani gelince gercekten Feriha umudunu kaybetme ben her defasinda nagatiflei görünce nasil topalancagim diyodum yilbasinda 5,tedaviye hazirlik yapacaktik dua et elimizden gelenide yaparsak imtihamizi insallah isyan etmeden geceriz.
allahım kucagına almayı nasip etsın tatlım benim eşimdede sperm sayısı düşük ve şekil bozukluluğu var bende 3 deneme yaptım azda olsa tutuyor ama devam gelmiyor ilk denememde bende boş gebelik yaşadım kürtaj oldum hepsi geride kaldı unutamam diyordum rabbim unutturuyor
bizimde denemediğimiz şey kalmadı keçi boynuzu aktarlardan çay karışım ama olmadı eşim tedavi görüyor perşembe günü 3 ay bitti tahlil yaptırdık çok az yukselme olmuş çok uzuldum iğne verdi doktor oruç sonrası bende başlıcam ama içimde bi sıkıntı sanki gine negatif olcak gibi rabbim yardımcımız olsun[
Amin Feriha iste bunklar sana belirti rabbim olacak diyor sen kalbini ferah tut bende hislerime cok güvenirim her ay insanin icinde hep umut oluyor allahtan umudumuzu kesmiyoruz herey sebebb bizler elimizden geleni yapalim taktir rabbimin bak seninde olacak azda olsa tutuyo bunlar belirti rabbim verecek vaktii ve Zamani geldigindebelki orrucda tedaviye baslayamayacaksiniz bebgin olacak belkide bol bol dua et rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.aminnnn.
17 yumurta toplandı canım 15 tane olgun çıktı 11 i döllendi dua edin inş. bu sefer hayırlısıyla bende yavruma kavuşayımcanım benim çok geçmiş olsun inş kaliteli yumoşlareın olur hepside döllenirler kaç yumşun toplandı doktor dedimi
canım merak ettim seni bu topikte hepimiz kader arkadaşıyız inş seninde güzel haberlerini okumak için rabbimin izniyle az kaldı
17 yumurta toplandı canım 15 tane olgun çıktı 11 i döllendi dua edin inş. bu sefer hayırlısıyla bende yavruma kavuşayım
yok havinim yarın olacak inş. dualarını bekliyorumgamze canım seni merak ettim inş herşey yolunda gidiyodur ebmriyoların kaliteli bölünüp gelişmişlerdir canım transferin olduysada hayırlı olsun sonunda rabbim meleğine kavuştursun seni
yok havinim yarın olacak inş. dualarını bekliyorum
safak canım uğramadın nasıl gidiyo hayırlısıyla keseyi görmeye ne zaman gideceksin
canım pazartesi gidicem. işlerimiz çok yoğun bu kafayla çok giremiyorum. dua edin inşallah o güne kadar bir sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?