Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Merhaba kızlar.Bende 2. denememi yaptım.Dondurulmuşlarla.Transferin 4. günü.Çok stresliyim elimde değil.Gerçekten durumumuz çok zor.Bu arada benim eşiminde sperm hareketliliğinde çok az sorun vardı.Toplam hareketlilik %45.Doktor proxeed diye bir ilaç verdi.2 ayda sayıyı 2 katına çıkardı.Ama hareketliliğin oranı değişmedi.

Paylaşmak istedim.Sonuçta bizi bizden başka kimse anlamıyor.

hayirlisiyla müjdeli haberini alirsin stres yapma keci boynuuzun kürü cok iyi geliyor .

hayirlisiyla müjdeli haberini alirsin stres yapma keci boynuuzun kürü cok iyi geliyor .

Canım geçen sayfaya baktımda sanırım hamile kalmışsın.Hayırlı olsun tebrik ederim.İnşallah olumlu sonuçlanır.Ya yazdığım gibi bizim sayıda çok sorun yok.Hatta doktor bu değerlerle aşılamada olur dedi.Ama biz tüp bebek istedik.Şubatta denedim olmadı.Gözle görülür ciddi bir sorun yok ama olmuyor.

evet 4 tüb bebk denemsinden sonra normal yolla hamile kaldim sükür stres yapma sadece hersey sebeb onun vakti ve Zamani vardir bizler elimizden geleni yapalim taktir allahin dua edelim rabbim isteyen herkese nasip etsin amin

allahım kucagına almayı nasip etsın tatlım benim eşimdede sperm sayısı düşük ve şekil bozukluluğu var bende 3 deneme yaptım azda olsa tutuyor ama devam gelmiyor ilk denememde bende boş gebelik yaşadım kürtaj oldum hepsi geride kaldı unutamam diyordum rabbim unutturuyor
bizimde denemediğimiz şey kalmadı keçi boynuzu aktarlardan çay karışım ama olmadı eşim tedavi görüyor perşembe günü 3 ay bitti tahlil yaptırdık çok az yukselme olmuş çok uzuldum iğne verdi doktor oruç sonrası bende başlıcam ama içimde bi sıkıntı sanki gine negatif olcak gibi rabbim yardımcımız olsun

17 yumurta toplandı canım 15 tane olgun çıktı 11 i döllendi dua edin inş. bu sefer hayırlısıyla bende yavruma kavuşayım

17 yumurta toplandı canım 15 tane olgun çıktı 11 i döllendi dua edin inş. bu sefer hayırlısıyla bende yavruma kavuşayım

canım benim maşallah yumoşlarına hepside sağlıklı gelişip bölünsünler kaliteli embriyo olsunlar inş rabbim bu sefer senide meleğine kavuştursun inş rabbim emeklerini zayi etmesin

canlarım hepinizin beraat kandili mübarek olsun bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine rabbim gönlünüzden geçen duaları kabul eylesin evlad özlemiyle yanıp tutuşan anne adaylarına rabbim bu gecenin hürmetine tedavilerinin sonunda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin rabbim bu gece 1 yıllık kaderlerimizi tain ederken evlat özleniyle yanan anne adaylarının kader defterine hayırlı sağlıklı evlatlar yazsın inş rabbim evlatsızlıkla daha fazla sınamasın hamile olan canlarım hepimizde inş sağlıklı güzel hamilelikler geçirip bebişlerimizin sağlıklı sıhatli kucağımıza alırız rabbim bu gece hepimizin dualarını kabul eyler inş rabbimden çok isteyelim bu gece rabbim diyorki isteyin vereyim bizde aciziz günahkarız tek isteyeceğimiz kapı rabbimin kapısı inş bu gece ellerimiz dolu olarak rabbimiz huzurundan ayrılırız rabbim hepimizin duasını kabul eylesin burda tedavide olan tedaviye başlamayı düşünen tüm canlarıma hayırlı sağlıkjlı evlatlar nasip eylesin inş bizlerde hayırlısıyla meleklerimizi gününde saatinde sağlıklı kucağımıza alırız inş

Bu gece kulun уalvarış vе yаkаrışlаrını Yüce Mevla’ya sunacağı vе O’nun sonsuz affından, merhаmetinden, iyiliğinden bоl bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz mübarek olsun arkadaslar......

ömrünüzün hikayesini yazan
en büyük ve en güzel yazıcı olan rabbim,
gönlünüzden geçen güzellikleri alnınıza kader diye yazsın,
hayırlı kandiller

gamze canım seni merak ettim inş herşey yolunda gidiyodur ebmriyoların kaliteli bölünüp gelişmişlerdir canım transferin olduysada hayırlı olsun sonunda rabbim meleğine kavuştursun seni

safak canım uğramadın nasıl gidiyo hayırlısıyla keseyi görmeye ne zaman gideceksin

yok havinim yarın olacak inş. dualarını bekliyorum

canım benim şimdiden transferin hayırlı olsun embriyoların sana sıkı sıkı tutunsun inş rabbim bu mübarek günler hürmetine evini ocağını yuvanı bebişlerinle şenlendirsin inş hep duamdasın canım

kaç tane transfer yapılacak doktorun söyledimi ve kaç emriyon oluştu dondurulucak varmı inş gerek kalmaz ama

slm arkadaslar 4-5 gündür kanamam vardı cuma gece hast de yattım ninikler iyi ama hala kanamam devam ediyo bugun biraz gecti gibi kahverngi olmuş sanki ama bilemiyorum inş iyi olur progestan iğne kullanıyorum bana dua edin arkadaslar miniklerime bişey olmasın...

gamzecim transferin hayırlı olsun inşallah seninde hayırlı haberlerini duyarız burdan Rabbim herkesin gönlündekini hayırlı eylesin inş...

yeni hamiş arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum Allah kucagınıza da almayı nasıp etsin inşallh...
ve inş herkesin bütün arkadaşların hamiş haberlerini alırız burdan inşallah...

iyi aksamlar arkadaslar bu gün doktora gittik hafifsarimsi akinti geliyodu icim rahatlasin dye gittim cok sükür hersey yolunda 8 gün vardi kalp atisini duymamiza doktor dinletmedi ama kalbi atiyo dedi cok sevinmeyin kazammadiniz dedi böle demesi bile beni cok üzdü acaba ters giden biselermi var yada doktor hikayemi bildigi icinmi öyle söyledi olumsuz seyler olurda piskolojim valan bozulur mu kötü seylere Hazir oluyummu diye cok sükür bunlarida yasadigim icin.

canım pazartesi gidicem. işlerimiz çok yoğun bu kafayla çok giremiyorum. dua edin inşallah o güne kadar bir sorun olmaz.

canım benim bebişler rabbime emanet rabbimin izniyl sen kendine dikkat et inş bişey olmaz pazartesi hayırlısıyla kuzucuğunun kesesinide görürsün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…