slm arkadaslar 4-5 gündür kanamam vardı cuma gece hast de yattım ninikler iyi ama hala kanamam devam ediyo bugun biraz gecti gibi kahverngi olmuş sanki ama bilemiyorum inş iyi olur progestan iğne kullanıyorum bana dua edin arkadaslar miniklerime bişey olmasın...
gamzecim transferin hayırlı olsun inşallah seninde hayırlı haberlerini duyarız burdan Rabbim herkesin gönlündekini hayırlı eylesin inş...
yeni hamiş arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum Allah kucagınıza da almayı nasıp etsin inşallh...
ve inş herkesin bütün arkadaşların hamiş haberlerini alırız burdan inşallah...
iyi aksamlar arkadaslar bu gün doktora gittik hafifsarimsi akinti geliyodu icim rahatlasin dye gittim cok sükür hersey yolunda 8 gün vardi kalp atisini duymamiza doktor dinletmedi ama kalbi atiyo dedi cok sevinmeyin kazammadiniz dedi böle demesi bile beni cok üzdü acaba ters giden biselermi var yada doktor hikayemi bildigi icinmi öyle söyledi olumsuz seyler olurda piskolojim valan bozulur mu kötü seylere Hazir oluyummu diye cok sükür bunlarida yasadigim icin.
canım benim doktorlar hep en kötüsünü düşünür bak ne güzel bebeğinin kalp atışıda varmış rabbim tamamına erdirsin inş doktorun önceki durumları bildiğindende tedbirli olma adına böyle konuşmuş olabilir ilk 3 4 ay dolana kadar riskler bitmiyo çünkü doktorunda ondan öyle söylemiş olabilir sen sağlıklı beslen kuzun sağlıklı sıhatli gelişir rabbimin izniyle sen beslenki bebeğinde senden sağlıklı sıhatli beslensin annesi bebeklerimiz rabbime emanet rabbim korusun gözetsin kuzucuklarımızı inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız gününde saatinde meleklerimizi
evet havin bende öyle düsünmek istiyorum 7 gün kaldi dün gittigimde cok kontrol etmedi sadece öyle bakti ulrasaldan bakareken bak kalbi atiyo dedi deigin gibi pelmezimi cevizimi üzümümü Sabah kahvaltisini cok iyi yapiyorum sagol havin iyiki söyyledin düzenli beslemeyi Doktor baktiginda bie bak biraz büyümüs dedi galiba haklisin doktorlar cok olumlu kanusumuyolar rbbim saglikla kucagimaza almayi nasip etsin....
canım 12 haftada biranda iyi gelişen bebekte bile olumsuzluklar yaşandığından doktorun bu sefer detbirli olma açısından riskli haftaları atlatana kadar böyle konuşuyodur bak bebişin rabbimin izniyle büyüyo inş sende sağlıklı beslenirsen bebişinde beslenir bebeklerimiz canım rabbime emanet yarın başımıza ne gelecek bilmiyoruz rabbim bebeklerimizi sağlıklı sıhatli gününde saatinde kucağımıza almayı nasip eylesin asla olumsuz düşünme canım stres bebeği çok etkiliyo çünkü bana dua et yarın ayrıntı ultrasonum var inş herşey yolunda gider
havin bu gün terminin vardi insallahh güzel haberlerle gelirsin dualarimdasin canim insallahhh cok güzel haberlr yazacan.....
Amin canim saglikla bebgimizi kucagimiza almayi nasip etsin rabbim.......
canım şimdi geldim eve girer girmezde topiğe bakayım dedim rabbimin izniyle herşey yolunda kuzucuğumun gelişimi herşey güzel sağlıklı gelişiyo kuzucuğum rabbim sağlıklada kucağıma almayı nasip eyler inş
canım senin terminin ne zamandı inş sende güzell haberlerle geleceksin
rabbim bu günlerei yaşattı inş sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride yaşatacak canım sen hep pozitif ol olumsuz asla bişey düşünme herşey yolunda gidecek rabbimin izniyle
ay havinn cok mutlu oldum masallahhhhhh meleginnn cok sansli senin gibi sabirli pozitif dolu bir anneye sahip olacagi icin darisi bizlere benim terminimde haftaya persembe insallah havin hayirlisyla ve senin gibi sabirla bekleyip güzel haberleri alirimmm......
Amin havin insallah kalbimde hic korku yok hayirlisi rabbim neylerse güzel eylerrr.......
canım korku olmasında ilk haftalarda her olumsuzluğu doktor düşünerek net konuşmuyo zaten benim 10 gün kanamam olmuştu ama rabbim ol demişse bebeğe bişey olmuyo canım rabbim bebişlerimize sağlık versin sağlıklı sıhatli gelişip anne karnında büyüsünler inş
evet haklisin havin rabbimol demisse bebegimize bisey olmuyo rabiimin verdigine binlerce sükürler olsun havin kilosu boyu ne Kadar olmus Kücük melegimizin annesi....
havin bu gün terminin vardi insallahh güzel haberlerle gelirsin dualarimdasin canim insallahhh cok güzel haberlr yazacan.....
kızlar herkeze merhaba afras havin ve diğer hamile arkdaşlar inşallah hepiniz sağ salim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız yeni tedaviye başlayacak olanalr inşallah sizlerde tedavilerinizin karşılığını bebeklerinizle alırsınız...biliyorsunuzki ben aylardı annem ve hastalığı ile beraberdim ve annemi kaybettim bu gün 25 gün oldu ve taziyeler azaldı...artık yerini özlem aldı( ama hayat devam ediyor artık bende bi tedaviye başlayayım diyorum ilk tedavim konya eurofertildi...bu denememi aynı yerdemi yoksa tavsiye edeceğiniz bi başka merkezdemi yapayım...annemin çok istediği bebek kız olrsa ve rabbim verirse ismini yıldız koyacağım...
slam kızlar nasılsınız maşallah hamişler çoğaldı biz derdimizle sizi sıkmayalım diye pek yazmıyorum allahım kucağınıxa almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?