canım ilk haftalar bebişler bıraz hızlı büyüyo anlamıyon rabbim sağlıklı gelişip büyümelerini nasip eylesin
canım kahvaltıta yumurtamı hiç eksik etmedim peynirimide kahvaltıyı çok özenli yaptım peynir yumurta vageçilmezimdi yemek olarak annem etli yemek yapardı ben et yemediğimden sadece suyundan istifade ederdim haftada en az 3 kere kırmızı et tüketmen gerekiyo kurufasulye nohut mercimek bunlarda önemli ama ben yemeklerden çok tiskindiğimden besleyici yemek tüketemiyom bu aralar doktorumda kızdı inş sen sağlıklı gıdalar tüketirsin canım bide olmazsa olmazlarımız ceviz badem fındık ve kan yapan çekirdekli kuru üzüm bunlarıda tüket bol bol bide günde en az 3lt su iç canımsuda çok önemli
inşaALLAH cnm çok merak ediyorum o hareketlerini ..
15 gün sonra ikili test için gidicem o zaman 12+2 olucam o zaman görürümm ..diye umuyorum belki cinsiyetinide öğrenirim..
minicik 5 cm lik bebek nasıl elini kolunu sallıyoo Allahım sen ne büyüksün..:26: ne güzelll bi şeyyy
Bende hiçç yumurta yiyemiyorum..süt ,yoğurt ,peynir tüketiyorum ama yumurta kokusuna dayanamıyorum.
Allah razi olsun havin ben bunlarin hic birini yemiydum artik iki haftaya kadr senin tavsiyelerini yaapacam hemen dolapta siyah üzüm ve findik vardi dolaba atmisitim annem türkiyeden koymustu bende hic yemedim onlari cikattim esime söyledim pekmezide yarin alacagim cooookk tesekkür edrim nette okuyodum ilk haftalar anne nin yedikleri bebebege yaramiyo diye bende umursamiyodum sadece troid hapimi ve fälsäure iciyordum Allah sende razi olsun.
canım ilk 3 ay annem hep yaptı yemekleri hiç kokularını duymadım ondanda yumurtadan tiskinmedim yani yediğim başka bişeyde olmadığından bırazda mecburi bıraz fazla seçiyom yemek ben
bende şaşırmıştım gördüğümde canım gördüğümde resmen elini açtı bana selam vermişti şaşkınlıkla bebeği seyrettim inş sende göreceksin yaşıyacaksın o anları 12. haftada cinsiyet tahmininde bulunuyo doktorlar genelde 16. haftada kesinleşiyo ondan bence 16. haftaya bırak yanılma payları yüksek oluyo çünkü rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar eylesin evlatlarımızı inş
canım senin vucudundan besleniyo ama sen ne kadar sağlıklı beslenirsen bebekte o kadar sağlıklı gelişir düşün pekmez hem rahime hem bebeğe hemde sana faydalı sen istifade edeceğin ama bebeğinde edecek ceviz çok önemli beyin gelişimi açısından bademde bunları tükettiğinde bebeğin senden besleniyoya onada gidecekler her ne tüketirsen bebeğine gideceğini düşünerek tüket ben zorlada olsa yedim çıkardım yine yedim yani hep bebeğim için yaptım çünkü ben ne kadar kıtasız kalırsam bebekte o denli etkileniyo yoğurda peynire süt içe biliyosan süte hepsine dikkat et kilo alırım diye düşünme kilolar verilir ama yaptığımız hatalartın geri dönüşü olmaz
havinim beni düşündüğün için tşk ederim çok zor bi opu geçirdim saatlerce hastanede kalıp serum yedim ama elh. şimdi iyiyim yarın belli olacak bakalım ne oldugamze canım bugün opun oldu inş bol kaliteli yumoşun toplanmıştır ve hepsi sağlıklı döllenir gelişirler ve bu sefer transferinden sonra meleğin 9 ay hiç bırakmaz seni
ne güzel cnm annen yanındaymışş benim yanımda kimse olmadığı için ben hep yaptım yemekleri oda halszilikten ilk zamanlar bişey yapamamıştım.zayıfladım zaten o yüzden kokulardanda tiksinmiştim.mutfağa giremedimm ..ama şimdi çok şükür iyiyim..herşeyi yiyorumda işte bi yumurtaaaaaaa
sürekli meyve yiyorum..cevizimi..etimi yiyorum..pekmezimide aldım 1 haftadır onuda yiyorumm..
havinim beni düşündüğün için tşk ederim çok zor bi opu geçirdim saatlerce hastanede kalıp serum yedim ama elh. şimdi iyiyim yarın belli olacak bakalım ne oldu
evet havin haklisin suan ne kadr ötü beslendigimin farkina vardim hamile kalmadan önce yemek yemegi bile unuturdum Sabah 6.30 ise baliyorum Saat 8 birakiyorum eve geldigimde cok acikiyorum ama kahvalti hazirlamiyodum ekmek arasi biseyler a atistirip yatiyodum artik sabahlari kahvaltmi yapacagm Multi vitaminime Kadar icecgim sütü hic sevmem ama zornana olsada icecegim insallah önce allahin izni sonrada senin tavsilerinle bebgime cok iyi bakacagim........
canım rabbimin izniyle yeme içmene dikkat edersen ilk haftalarda bebişin çabuk gelişir bakarsın haftası önden bile gider sen ne kadar kaliteli beslenirsen bebekte o kadar güzel beslenir doktorum şimdiye kadar bebek kandan besleniyodu ve değerlerim güzeldi diye hiç şunu ye bunu ye dememişti ilk defa bu sefer et tüket dedi çünkü bebek yediklerimden beslenmeye başladı öncesinde çok yediğimi bırakmıştım ama olmuyo doğuma kadar biz anne adaylarının sağlıklı beslenmesi şart bebişler için
havin Allah razi olsun bebeginin kalp atisini ne Zaman duydun.
6+1 günlüktü ben kalp atışını duyduğumda canım kimi bebişte 8 haftaya kadar uzuyo bu inş sen gittiğinde hem kalp atışınıda dinlettirecek doktor sana hemde bebeğinin nasıl değiştiğini göreceksin karanlığın içindeki aydınlığın ne kadar büyüdüğünü göreceksin rabbim bebişlerimize sağlık sıhat versin sağlıklı sıhatli gelişip büyüsünler inş
insallah havin icim rahatladi allahin izniyle sabir ederek bekleyecegim bu günleride gördük cok sükür seytanin fesfesine gelip kötü seyler düsünmeyecegim hayirlisi rabbim herkese nasp etsin düsünüyorum bazen hic caresi olmayan insalar ne yapiyo rabbim iste herkesi sinavdan geciriyo buda bizim dünyalik sinavimiz asil önemli olan diger taraf Allah yardimcimiz olsun (Çok affedici olan Rabbinize istigfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.)rabbim dualarimizi Kabul eylesin aminnn
canım benim olumsuz şeyler aklına getirme ilk hafdtalarda bebeğin kendini bulantılarla hissettiriyo benim midem çok bulandı ve arada bulantım tık diye kesilince endişe başardı beni bebeğemi bişey oldu diye endişelenmemiz normal ama kendimizi strese sokmadığımız sürece biz ne kadar rahat olursan bebekte o kadar rahat oluyo bunu sakın aklından çıkartma rabbim bizlere bu mucizeleri nasip eyledi hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride nasip eyler inş hep güzel düşün canım bol bol dua et
bazen hersey yolundadir diyorum allahin izniyle bazen karamsar düsünüyorun insan oglu isteduiklerimiz olsa bile birseyler ariyoruz dedigin gibi ne Kadar rahat olursak o Kadar iyi oluyo dün doktora gitigimda bacaklarim titriyodu heycanda ne yapacagimi sasirdim Doktor eliyle gösteriyo ama ben gözümü ayirmiyom zaten bir tarafdanda doktorun yüzüne bakiyorumki bisey diyecekmi Doktor gösterdiginde ciglik atigimi hatirliyom bunlara sükrediyom Bunda bir ay öncesi baska insanlarin söyledigi sözlere agliyodum cok sükür her günümüze.
canım mucezeni rabbim kucağına almayı nasip etsın boyle durumlar her zaman bi umut olur bize sende umut oldun bizim kucucuk dunyamıza darısı başımıza diyelım
ozel değilse sorununuz neydi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?