maşallah canım bebilerine, bende göz için gitmiştim hastaneye kadın doğuma yönlerdirdiler ancak eve gelebildim renkli ultrason, nst ye girdim herşey iyi maşallah benimkide 1100 gr. suyuda iyiymiş. ya rahim ağzı eminmisin bi yanlışlık var gibi benim 15 gün önceki muaynede 5 cm çıkmıştı 29 cm çıkamaz sanki canım, ödem yok çok şükür ama sen çalıştığın için olabilir mi, nezaman dolaşmaya çıksam ayaklarım fena şişiyor misafirlikte otursam bile, sende sürekli oturyorsun ya ayak şişliğin odan olabilir. birde tuzlu yeme bol su iç, bu aralar içim yanıyor 3lt ye yakın su içmeye başladım
zaten arada bi laf atıyor eşim, hep kulüp hep kulüp diyor
bnmkide yapıştın bilgisayara diyo :))
bende burda yazmaya başlayınca sanki forumda olduğumu bilmiyormuş gibi her defasıda ne yapıosun diyor benimde cevap sadece kulüp oluyor :) kısa ve net, zaten 2 ay sonra ancak kaçamak yapabilirim :))
iyi geceler kızlaaar kırmızılar sabahtan beri geliyor gibi ama sadece peçeteye doktorumu aradım oda yarın gel dedi e2 verip 1de randevum var rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eylesin
kızlarrr ben geldiiim napıyosunuuuz?
desene canım 15 gün gibi bi süre kaldı inşallah bebişini almaya, yarın güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah herşey yolunda gider
kızlarrr ben geldiiim napıyosunuuuz?
miragecimm bnde varya seni geçiriyodum aklımdan ben iyiym yarın dondurmalarım için doktora gidicez sen nasılsın babacığın nasıl
ayşegülüm ne durumdasın canım?
inş cnm bnm bn çok heyecanlıyım ama yaaa :S
hadi hayırlı olsun canımmm. inşallah güzel olur herşey. ben kafamı dapıtmaya çalışıyorum, çünkü biraz daha kurarsam dibe vurucam yine. psikolog kaç ayda anca toplamıştı beni, başa dönmeyelim. Ne geliyorsa Allah'tan geliyor işte. yarın ameliyata dayanıklı olup olmadığı belli olacak tetkik sonuçlarıyla. benim de saat 5 buçukta histeroskopim var. hayat çok acayip birşeymiş ya. her günümüzü her saniyemizi dolu dolu kıymetini bilerek yaşamalıyız arkadaşlar. bu bebek mevzuları için de elimizden geleni yapıp kafamızı bununla bozmamalıyız. zaman geçiyor, hayatımızı üzüntüyle harcamamalıyız. bu yaşlarımız bize geri gelmeyecek. yani bu kıvamda filozof oldum canım ben :)
iyi değilim miragem...çok acıyor içim her gün yoğun bakımın önündeyim hep güzel haberler bekliyorum ama dr...her açıklamasında beklemekten başka yapacağımız her şeyi yaptık diyor...solunum cihazına bağlı ve bilinç şuur yok bekliyoruz allah bana sabır anneminde yardımcısı olsun...((( sen nasılsın baban iyi olacak inşallah allah bizi ciddi bi sınavdan geçiriyor bu sınavı başarılı bi şekildede geçmemize yardım etsin inşallah....
iyi değilim miragem...çok acıyor içim her gün yoğun bakımın önündeyim hep güzel haberler bekliyorum ama dr...her açıklamasında beklemekten başka yapacağımız her şeyi yaptık diyor...solunum cihazına bağlı ve bilinç şuur yok bekliyoruz allah bana sabır anneminde yardımcısı olsun...((( sen nasılsın baban iyi olacak inşallah allah bizi ciddi bi sınavdan geçiriyor bu sınavı başarılı bi şekildede geçmemize yardım etsin inşallah....
hadi hayırlı olsun canımmm. inşallah güzel olur herşey. ben kafamı dapıtmaya çalışıyorum, çünkü biraz daha kurarsam dibe vurucam yine. psikolog kaç ayda anca toplamıştı beni, başa dönmeyelim. Ne geliyorsa Allah'tan geliyor işte. yarın ameliyata dayanıklı olup olmadığı belli olacak tetkik sonuçlarıyla. benim de saat 5 buçukta histeroskopim var. hayat çok acayip birşeymiş ya. her günümüzü her saniyemizi dolu dolu kıymetini bilerek yaşamalıyız arkadaşlar. bu bebek mevzuları için de elimizden geleni yapıp kafamızı bununla bozmamalıyız. zaman geçiyor, hayatımızı üzüntüyle harcamamalıyız. bu yaşlarımız bize geri gelmeyecek. yani bu kıvamda filozof oldum canım ben :)
tabi heyecan olur canım bebişine kavuşacaksın inşallah, tek embriyo mu transfer edecekler
bncede cnm ama yapılacak bişey yok insan panikliyor biz ilk problemimizi öğrendiğimizde dünyanın sonu gelmiş gibiydi oysa şimdi geziyoruz eğleniyoruz gülüyoruz ölmedik yani geçen gün eşimle konuştukta 7 ay olmuş ama hayt devam ediyo :)
miragem senn uzun protokoldü öyle değil mi cnm dondurulmuşlar ama
evet canım dondurulmuşlar uzun protokoldü. yılbaşından 3 hafta falan lucrin vurmuştum. sonlara doğru da estrofem eklemişti.
bnde 5. cyclo-pronovya diye bi ilaç kullandım 25. gün o bitti 24. gün decapeptyle başladım sence rahim için birsey verir mi ben çok endişeleniyorumda :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?