Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

bnmkide yapıştın bilgisayara diyo :))

iyi geceler kızlaaar kırmızılar sabahtan beri geliyor gibi ama sadece peçeteye doktorumu aradım oda yarın gel dedi e2 verip 1de randevum var rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eylesin

iyi geceler kızlaaar kırmızılar sabahtan beri geliyor gibi ama sadece peçeteye doktorumu aradım oda yarın gel dedi e2 verip 1de randevum var rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eylesin

desene canım 15 gün gibi bi süre kaldı inşallah bebişini almaya, yarın güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah herşey yolunda gider

miragecimm bnde varya seni geçiriyodum aklımdan ben iyiym yarın dondurmalarım için doktora gidicez sen nasılsın babacığın nasıl

hadi hayırlı olsun canımmm. inşallah güzel olur herşey. ben kafamı dapıtmaya çalışıyorum, çünkü biraz daha kurarsam dibe vurucam yine. psikolog kaç ayda anca toplamıştı beni, başa dönmeyelim. Ne geliyorsa Allah'tan geliyor işte. yarın ameliyata dayanıklı olup olmadığı belli olacak tetkik sonuçlarıyla. benim de saat 5 buçukta histeroskopim var. hayat çok acayip birşeymiş ya. her günümüzü her saniyemizi dolu dolu kıymetini bilerek yaşamalıyız arkadaşlar. bu bebek mevzuları için de elimizden geleni yapıp kafamızı bununla bozmamalıyız. zaman geçiyor, hayatımızı üzüntüyle harcamamalıyız. bu yaşlarımız bize geri gelmeyecek. yani bu kıvamda filozof oldum canım ben :)

ayşegülüm ne durumdasın canım?

iyi değilim miragem...çok acıyor içim her gün yoğun bakımın önündeyim hep güzel haberler bekliyorum ama dr...her açıklamasında beklemekten başka yapacağımız her şeyi yaptık diyor...solunum cihazına bağlı ve bilinç şuur yok bekliyoruz allah bana sabır anneminde yardımcısı olsun...((( sen nasılsın baban iyi olacak inşallah allah bizi ciddi bi sınavdan geçiriyor bu sınavı başarılı bi şekildede geçmemize yardım etsin inşallah....

mirage ne güzel söylemişsin canım..

Rabbim ikinizinde yardımcısı olsun inşallah, acil şifalar versin tez zamanda sizlerede dayanma gücü versin

zaten annenle yazdıklarını görünce şaşkınlıktan donakaldım geçen gün. inanamadım. ben kendi kaderimle cebelleşiyordum. sonra gördüm ki hayat böyle birşey, sadece benim için değil herkes için. Allah bizim de hastalarımızın da yardımcısı olsun. Onlara şifa bize metanet versin. ayşegül bir de insanın yıldızının düşük olması diye birşey var. biraz göze batacak birşey yapsak başımıza birşeyler geliyor. senin de öyle oldu şimdi. yeni bir yola çıktın, ev aldın falan, nazara mı geldin nedir. ben inanıyorum nazara. ya benim kafam çok karışık neye inanacağımı şaşırdım.

bncede cnm ama yapılacak bişey yok insan panikliyor biz ilk problemimizi öğrendiğimizde dünyanın sonu gelmiş gibiydi oysa şimdi geziyoruz eğleniyoruz gülüyoruz ölmedik yani geçen gün eşimle konuştukta 7 ay olmuş ama hayt devam ediyo :)

miragem senn uzun protokoldü öyle değil mi cnm dondurulmuşlar ama

tabi heyecan olur canım bebişine kavuşacaksın inşallah, tek embriyo mu transfer edecekler

inş cnm bebeğim bni bırakmasında bular yaşanıcaklar valla bilmiyorum tatlım embriyoloğum bir yada iki diyo doktorum 2 bile değil 1 diyo bakalım yaşayalım ve görelim :)

evet canım dondurulmuşlar uzun protokoldü. yılbaşından 3 hafta falan lucrin vurmuştum. sonlara doğru da estrofem eklemişti.

evet canım dondurulmuşlar uzun protokoldü. yılbaşından 3 hafta falan lucrin vurmuştum. sonlara doğru da estrofem eklemişti.

bnde 5. cyclo-pronovya diye bi ilaç kullandım 25. gün o bitti 24. gün decapeptyle başladım sence rahim için birsey verir mi ben çok endişeleniyorumda :S

bnde 5. cyclo-pronovya diye bi ilaç kullandım 25. gün o bitti 24. gün decapeptyle başladım sence rahim için birsey verir mi ben çok endişeleniyorumda :S

söylediğin ilaçları ben kullanmadım bilmiyorum ama senin düşündüğünden fazlasını doktorun düşünüyordur zaten. boşuna endişelenip kendini sıkma. biliyorsun sıkıntı yapmak rahim kalınlaşmasını falan da etkiliyor. ferah tut içini. başka meşgaleler bul dağıt kafanı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…