kizllar bir hoscakala demeden ciktinizz.
cok üzüldüm SIKTIM galiba sizi.
Kızlar bugün 8 ve 6 hücreli 2 embriyo transferi yapıldı. 25 Mart'da tahlile kadar bekleme basladi[/Q
Hayırlı olsun canım inşallh havinden sonra senin de mutlu haberlerini alacağız.Rabbim yardımcın olsun.nete girmemeye çalış hep yat dinlen,kitap oku bol bol yoksa yatarak zaman geçmiyor
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı geceler dilerim ben sizi çok ama çok özledim annem takipte şuan onu yatırdım kaçamak yaptım uğrayamıyom fazla inş hepiniz iyisinizdir canlarım
Merve cikmissinn canim.
kusura bakma üzdüm galiba senii ondanmi ciktinn. siizler hamilesiniz moralinizi bozmak istemezdimmm.
cok doluyum cok kimseye bise anlatamiyorumm pisman oldum yazdikalrimaaa afffffffffffffff
ALLAH razi olsunn canimm cok sagoll. RABBIIM saglikla yavrucugunu kucagina almayi nasip etsinnn.
cok doluydum ondan bir anda icimi dökdümm. hata ettim burda daha baska seyler konusmaliyiz. üstelikte sizde hamilesinizz. güzel seylerden bahsetmek gerekirrr.
günaydın canım, aaa olurmu öyle şey, eşim laptopu aldı, notebookuda istedim vermedi film seyredicez dedi mecbur kaldım çıkmaya, az bakayım yaaa dedim seni sınıyorum baktırmıyorum dedi bende üsteleyemedim, yoksa anlat dök içini canım
tam tahmin ettiğim gibi cnm :)
ne yapayım canım emir büyük yerden geldi :))
maşallah canım bebilerine, bende göz için gitmiştim hastaneye kadın doğuma yönlerdirdiler ancak eve gelebildim renkli ultrason, nst ye girdim herşey iyi maşallah benimkide 1100 gr. suyuda iyiymiş. ya rahim ağzı eminmisin bi yanlışlık var gibi benim 15 gün önceki muaynede 5 cm çıkmıştı 29 cm çıkamaz sanki canım, ödem yok çok şükür ama sen çalıştığın için olabilir mi, nezaman dolaşmaya çıksam ayaklarım fena şişiyor misafirlikte otursam bile, sende sürekli oturyorsun ya ayak şişliğin odan olabilir. birde tuzlu yeme bol su iç, bu aralar içim yanıyor 3lt ye yakın su içmeye başladımşekerim nasılsın,yatağını alabildinmi? dün dr a gittim bnm biri 1070 gr.kız,erkek de 970 olmuş rahim ağzını ölçtü 29 cm dedi iyi dedi suyun falan.geceleri dönerken zorlanıyorum o kadar.bir de ayaklarımda ödem oluştu yaw sen de de var mı ?
ee tabi cnm kocişler diyince akan sular duruyo :)
maşallah canım bebilerine, bende göz için gitmiştim hastaneye kadın doğuma yönlerdirdiler ancak eve gelebildim renkli ultrason, nst ye girdim herşey iyi maşallah benimkide 1100 gr. suyuda iyiymiş. ya rahim ağzı eminmisin bi yanlışlık var gibi benim 15 gün önceki muaynede 5 cm çıkmıştı 29 cm çıkamaz sanki canım, ödem yok çok şükür ama sen çalıştığın için olabilir mi, nezaman dolaşmaya çıksam ayaklarım fena şişiyor misafirlikte otursam bile, sende sürekli oturyorsun ya ayak şişliğin odan olabilir. birde tuzlu yeme bol su iç, bu aralar içim yanıyor 3lt ye yakın su içmeye başladım
zaten arada bi laf atıyor eşim, hep kulüp hep kulüp diyor
canım Allah fazla aratmadan nasip etsin inşallah sende çok kafana takma önümüz yaz istersen acele etme bi adetin düzene girsin bi rahatla daha iyi olmaz mı canımcım, işte herşey imtihan bak ben 27 yaşındayım ilk denememde tuttu çok şükür 6,5 senelik evliyim, sen kaç senelik evlisin yaşında genç daha neler olur hayatta neler, bak dediğin gibi bu genç yaşta 3 deneme yaptırmışsın hepsi peşpeşe mi oldu, kendinide perişan ediyorsun canım herşey imtihan sabırlı olacağız inşallah
canım belkide ölçüm kriterleri farklı olabilir çünkü banada çok güzel dedi, zaten 29 cm nasıl olcak acaba yollar dolambaçlımıymış :) ben renkli ultrason yaptırmamıştım bugün devlet hastanesinde yaptılar, ya nasıl su içmeden duruyorsun canım ya içim yanıor benim elimde şişeyle geziyorum normalde hep 2lt içiyordum ama bu hafta acaip bi yanma var içiyorum kanmıyorum suya, bugün doktorda özellikle bol su iç dedi artık istirahat et dedi.ama ben hiç boş duramıyorum. birde su içmek bebeklerin suyu açısından da iyi sürekli değişiyormuş gün içinde o yüzden dikkat etmek lazım canım.yok şekerim dr dediki 25 cm altı tehlikeli ne bileyim iyi dedi bana.29 da bayağı yüksek dimi yaw.Belki onların ölçü kriteri farklıdır.renkli ultrason da bebeklere fazla ses gidiyor buda onları rahatsız ediyor dedi.Doğunca bakarsın sağına soluna incelersin dedi güldüm:))bir de onlar özel muayenelerde bakılabiliyor 300 tl falan dedi.Bn de tamam dedim neyse artık doğunca görücem.evet oturduğumdan ve tuzlu yemekten oluyor off taşındım ya 1 aydır evde yemek yapamadım ocak yoktu hep dışardan yemekten oldu.Birde bazen su içmeyi bile unutuyorum.şimdi bn 3lt içiyorum deyince gittim su aldım:))
amin canım amin yok canım zaten kendimi toparlamadan yaptıramam piskolojim bozuldu valla dün doktoruma da dedim benim yaşım küçük ama derdim boyumu aştı dedim çok haklısın felan dedi sanki onun elinden ne gelir sanki bütün umudumu kaybettim ben hayatım boyunca hiç bi sıkıntı görmedim çocukluğumda öyle geçti şımarık bi çocuktum isteyipte ulaşamadığım hiç bişey olmadı bu bana bi imtihan oldu ama çok ağır geldi canım ben 3 senelik evliyim 4 seneye gircem evet 1. den sonra 7 ay yaptırmadım son ikisi arka arkaya oldu aslında daha sakindim ama işte dün merkeze gidince kötü oldum baya doktorda eşinin sperm bozukluluğu var o yüzden tutmuyor dedi 4. de öyle olursa nasıl yaparım bilmem bide sizden kötüleri var dedi bende yaptırmayayım diyince bak ben size yapmayalım diyemem felan felan dedi bilmiyorum kafam çok karıştı tatlım
canım olacak Allahın izniyle herşey imtihan diyoruz hep ne güzel sende bunun farkındasın, doktorun olumsz konuşmamış ama senden daha kötüleri var deyip moral vermek istemiş, başka doktorlarla da i görüşsenmi acaba, bazı merkezlerin ön görüşmeleri ücretsiz hem değişik bir doktor fikri almak iyi gelebilir senin için. senin sperm bozukluğu dediğin ne, sonuçta yıkama yapılıyor ya en iyi spermleri seçiyorlar, senin embriyo oluşuyor ama transferden sonr bebek tutmuyor dimi. doktorlar bozuk spermden dölleme yapmıyorlarki,bana kızacaksınız ama yardıma ihtiyacım var destek olun bana ben anne olamicam mı kafam çok karıştı bana ya evet olur dese doktorum bende umutla sarılsam bidaha yada hayır olmaz bırak dese bende bütün bebek hasretini içime gömüp hayatıma devam etsem
offff kızlar iyi değilim hiç hem de .Adet olunca yeniden başlıycaz bakalım ama yeniden sene başından beri aralıklarla grip oluyorum. şu an yine gribimsinüzit var bugün kbb'ye gittim tomogafı istedi. Tabi adet olmama 1 hafta var diye çekindim o da gebelik tahlili istedi 0,1 çıktı 1 bile değil ya artık bu hormona uyuz olmaya başladım. Yarın gidip tomografı çektiricem bakalım duruma göre sinüzit için ameliyat olabilir anlaşılan o ki yine ertelenecek. Bu mutlu sona ne zaman kavuşucaz bilen varsa söylesin
hoşgeldin canım hamilelik nasıl gidiyorselam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum nasılsınız canlarım
ufakta olsa bir kaçamak yapayım dedim anneme yakalanana kadar
bana kızacaksınız ama yardıma ihtiyacım var destek olun bana ben anne olamicam mı kafam çok karıştı bana ya evet olur dese doktorum bende umutla sarılsam bidaha yada hayır olmaz bırak dese bende bütün bebek hasretini içime gömüp hayatıma devam etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?