yok canım ne baş ağrıtması inanın rahatsız olmuyorum sizlerle dertleşiyoruz işte, canım sende istanbula mı gelsen acaba öyle bir imkanınız varmı, deneme tahtası değil ki canım bu iş, hem maddi açıdan hem de manen yıpranıyorsun, bence sen başka merkezler arayışına gir canım, bak mirage nin ikiside sıfır çıkınca başka dr arayıına girdi, doktorundan ne kadar memnun olursan ol, aynı sonucun üstüne araştırma filan yapmıyorsa sorun var demektir, ilgisiz mi acaba bilemedim
cnm ani bir şey olmuştur yoksa onlar hamile olabilir ama bizim en yakınlarımız diyebilirim bizi en iyi anlayanlar onlardır bu yüzden öyle düşünme bu arada nasılsınız diyip çıkıcam çünkü hala çok yorgun hissediyorum hepinize iyi geceler :)
günaydın canım, aaa olurmu öyle şey, eşim laptopu aldı, notebookuda istedim vermedi film seyredicez dedi mecbur kaldım çıkmaya, az bakayım yaaa dedim seni sınıyorum baktırmıyorum dedi bende üsteleyemedim, yoksa anlat dök içini canım
arkadaslar nasilsiniz ?
boyaciii, nerdesin coktandir yoksun INSALLAH iyisindir tedaviyemi basladin?
iyi akşamlar kızlar kimsecikler yok size bi sorum alcak internette araştırma yaptım hiç bilmediğim duymadığım şeyleri görüyorum kafam karıştı kaldı co cultur yapay rahim diye bişey varmış başarısız tüp tedavilerinde uygulanıyormuş anne adayından rahim içinden parça alınıyormuş buna özel embriyologlar geliyormuş emriyo o parçanın içine konuluyormuş 5. güne kadar sonra transfer ediliyormuş şans artıyormuş hiç duydunuzmu bi bilgisi olan varmı lütfen cevap bekliyorum kızlar sizden
bide mikroenjeksiyon mu yapılacağını yoksa tüp bebekmi yapılacağını doktorunuz dedimi hiç yoksa bize yaptıkları mikroenjeksiyon mu ya kafam çok karıştı kızlar
söylediğin ilaçları ben kullanmadım bilmiyorum ama senin düşündüğünden fazlasını doktorun düşünüyordur zaten. boşuna endişelenip kendini sıkma. biliyorsun sıkıntı yapmak rahim kalınlaşmasını falan da etkiliyor. ferah tut içini. başka meşgaleler bul dağıt kafanı canım.
valla canım bilemiyorum şaşırdım kaldım eşim hiç istemiyor doktor değiştirmeyi üstüne bişey koymadan yaptılar 3. tedaviyide tüm tahlillerimiz hep o merkezde benimde aklımdan ankara geçmiyor değil yıprandım iyce hamile kalan nasıl kalır anlamıyorum çok uzak geliyor bana bide diyorum doktorum iyce tanıda beni anlayabiliyor diye işte histereskopi felan istedim gerek duymadığını rahimin iyi olduğunu söyledi ama ben içimin rahat etmesi için istiyorum kafam çok karışık inan doktorun elinden ne gelir verecek olan rabbim herhalde benim alın yazım bu benim hiç çocuğum olmicak gibi geliyor çok canım sıkılıyor yaşlandığım zaman kapımı açacak bi evladım olmicak doktorum pisklk önerdi ama gitmek istemiyorum
iyi akşamlar kızlar kimsecikler yok size bi sorum alcak internette araştırma yaptım hiç bilmediğim duymadığım şeyleri görüyorum kafam karıştı kaldı co cultur yapay rahim diye bişey varmış başarısız tüp tedavilerinde uygulanıyormuş anne adayından rahim içinden parça alınıyormuş buna özel embriyologlar geliyormuş emriyo o parçanın içine konuluyormuş 5. güne kadar sonra transfer ediliyormuş şans artıyormuş hiç duydunuzmu bi bilgisi olan varmı lütfen cevap bekliyorum kızlar sizden
bide mikroenjeksiyon mu yapılacağını yoksa tüp bebekmi yapılacağını doktorunuz dedimi hiç yoksa bize yaptıkları mikroenjeksiyon mu ya kafam çok karıştı kızlar
Mirage inş.. Babanda biran önce sağlığına kavuşur.. Cokzor imtihanlar ama maalsef yaşamak zorundayız
kızlar doktorumla görüştük bugün adet değilmiş yanlış alarmmış falan dedi çoğalacak daha kanayacak dedi sen artınca 3. günü cyclo-pronovyaya tekrar başla beyazlarını iç sadece dedi ilk gün bir ikinci gn sabah ve akşam dedi decapeptyle devam ztn bu arada rahimim çok iyiymiş öyle dedi maşallah diyim 8 mm zaten gördüm bende ölçünce size sorum şuan koyu kahve akıntım gelmiş yani kanamam olmuş bugün 1. mi yarın mı 1. günü ?
Canım burdayım giremedim bayaadır gelen giden gezmeler çarşı işleri hiç bitmiyor valla bide biraz kafamda dağılsın diye uzaklaşmak istedim..sen nasılsın ?yok canım başlamadım yeni tedaviye yazarım zaten buraya başlarsam.. Eşinle olanları okudum çok üzüldüm insan cok kötü oluyor kmle tartışsan geri atabiliyorsun ama eşle olunca benm uykularım kacıyor ama ne yapıcan işte bir hayatı paylaşıyoruz..yinede yardımıcımız onlar oluyor..
Canım nasılsın ?? dediğini duymadım ama artık zaten hep mikroenjeksiyon yapılıyor diye biliyorum.. Tüp bebekeski ismi gibi bişi oldu bu tedaviinn.. Dr. Una sorsaydın ya gidince-akıllım:))
Kızlar hamişler hepiniz iisinidir inş.. Aysegulu canım dualarım yıldız teyzeyle rabbim sana dayanma gücü versin.. Keşke elden birşey gelse(
Mirage inş.. Babanda biran önce sağlığına kavuşur.. Cokzor imtihanlar ama maalsef yaşamak zorundayız
ben de hiç istemiyordum doktorumu değiştirmeyi, çok seviyordum doktorumu ama inan şimdi daha iyi geldi bana. birşey yaptım ya sonuçta, umudum arttı. bir de bu yeni doktor tüp bebek konusunda işinin ehli on u anladık artık araştırmalardan halden tavırdan falan. tahlillerini eski doktorundan isteyebilirsin, böyle bir hakkın var.kimse sana doktor değiştirmek istiyorsun diye hesap soramaz, kaldı ki 3 deneme yapıp başaramadı bu doktorun öyle düşün.2 başarısız denemeden sonra histeroskopiyi istiyorlar,seninki hala istemiyor.bir bildiği var mıdır bilmiyorum ama bu tip durumlarda değişiklik istemiyor insan genelde, ama değiştirmek gerekiyorsa da değiştircen napalım. bu duygularının hepsini ben de yaşadım,hala yaşıyorum da gündemime başka şeyler girdiği için yoğunluğunu kaybetti. psikoloğun bana çok faydası olmuştu. tam 8 ay gittim, eğer maddi durumun elveriyorsa mutlaka git ferihacım.
ben 2 hafta önce aret kamarla görüşmeye gittiğimde sormuştum bu yapay rahim olayını.uzun uzun anlatmıştı ama bu tip yöntemlerin uydurma şeyler olduğunu söyledi feriha.genelde yeterli tetkikler yapıldıktan sonra herşey normalse sabrederek denemeye devam etmekten yanaydı aret kamar.ama sana henüz her tetkik yapılmadı sonuçta.tüp bebekte spermleri yumurtanın yakınına bırakıyor, sperm kendi yumurtanın içine girip döllüyor, mikroenjeksiyon sperm sayısı daha az olanlarda yapılıyor, spermi kendileri direk yumurtanın içine enjekte ediyorlar, döllenme şansı daha yüksek oluyor mikroda, bizimki de mikroydu, 16 yumurtamın 14ü döllenmişti.ama rahim kabul etmedi bu defa da.
inşallah canım teşekkür ederim. ne sınavmış kardeş valla. birini geçemeden ötekine takılıyorum.
kanamanın başladığı gün 1.gün şekerim.
Bu arada dün histeroskopim yapıldı.10-15 dk sürmüş. rahmimin şekli kalp gibiymiş onu düzeltip normale getirmiş. bir de yanlardan kesikler atmış sanırım o kısmı tam anlamadım.şimdi şansımız daha yüksek dedi.bunlar tutunmaya engel olabilecek etkenlerdi dedi. 2 ay sonra gel başlayalım dedi.
Babamın tetkiklerinde ameliyata engel bir duruma rastlanmadı.pzt günü doktoru yurt dışından dönünce ameliyat tarihine karar verilecek.
bende haberler böyle güzellerim.[/QUOTE
inş cnm senin adına sevindim babanın haberide şuan iyi gibi anladığım kadarıyla umarım bebişinde gelir sana :)
bnm doktorumda herşey yolunda dedi inanıyorum ki yavrum gelicek herşeyde bir hayır vardır belkide rahmin daha güzel hazırlanıcak dedi.o zaman dün akşam geldiğine göre kırmızılar bugün 2. günüm dimi ?
Kız kedi allah iyiliğini versinyok şekerim dr dediki 25 cm altı tehlikeli ne bileyim iyi dedi bana.29 da bayağı yüksek dimi yaw.Belki onların ölçü kriteri farklıdır.renkli ultrason da bebeklere fazla ses gidiyor buda onları rahatsız ediyor dedi.Doğunca bakarsın sağına soluna incelersin dedi güldüm:))bir de onlar özel muayenelerde bakılabiliyor 300 tl falan dedi.Bn de tamam dedim neyse artık doğunca görücem.evet oturduğumdan ve tuzlu yemekten oluyor off taşındım ya 1 aydır evde yemek yapamadım ocak yoktu hep dışardan yemekten oldu.Birde bazen su içmeyi bile unutuyorum.şimdi bn 3lt içiyorum deyince gittim su aldım:))
Merve cikmissinn canim.
kusura bakma üzdüm galiba senii ondanmi ciktinn. siizler hamilesiniz moralinizi bozmak istemezdimmm.
cok doluyum cok kimseye bise anlatamiyorumm pisman oldum yazdikalrimaaa afffffffffffffff
kızlar haberler güzel bugun adet olunca doktora gıttım hersey yolunda çok şükür tedavı başladı.estofrem diye bı hap verdı başkada bı ilaç yok:)ayın 28ınde kontrole gıtcem değerlerde uygunsa bebiş gelcek bana allahın izniye...bırde doktorum dondurulmuşları çözüp 5.gunu beklıcekmış inşallah hakkımda hayırlısı olsun.anlıcanız martın son günleri transfer var...
kızlar çok çaresiz kaldımm yaa şimdi ben cuma akşamı adet oldum adetin 3. gnü hangi gün sizce lütfen cevappp :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?