Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

valla canım bilemiyorum şaşırdım kaldım eşim hiç istemiyor doktor değiştirmeyi üstüne bişey koymadan yaptılar 3. tedaviyide tüm tahlillerimiz hep o merkezde benimde aklımdan ankara geçmiyor değil yıprandım iyce hamile kalan nasıl kalır anlamıyorum çok uzak geliyor bana bide diyorum doktorum iyce tanıda beni anlayabiliyor diye işte histereskopi felan istedim gerek duymadığını rahimin iyi olduğunu söyledi ama ben içimin rahat etmesi için istiyorum kafam çok karışık inan doktorun elinden ne gelir verecek olan rabbim herhalde benim alın yazım bu benim hiç çocuğum olmicak gibi geliyor çok canım sıkılıyor yaşlandığım zaman kapımı açacak bi evladım olmicak doktorum pisklk önerdi ama gitmek istemiyorum

canim zaten bunun icin buraya yaziyoruzya en iyi birbirimizi bizler anliyoruz. bu zorlugu yasayan bilir yas kac olursa olsun.
yuvarlanip gidiyoruz. sen nasilsin canim.

sagoll bazen gercekten canima tak ediyor. anlatmadan duramiyorsunya o vaktime denk geldii. dertler konusarak azalirmis mutluluklarda paylasarak.
baska olasiliklarda aklima geldi ama ne bilim alindim iste sohbetin ortasinda cikilinca. üstelemedigin iyi olmus. huzur sizin icin daha önemlii. sen nasilsinn canim dün giremedim gözüm cok agiriyordu. sol gözümde bayagi bir problem var.

iyi akşamlar kızlar kimsecikler yok size bi sorum alcak internette araştırma yaptım hiç bilmediğim duymadığım şeyleri görüyorum kafam karıştı kaldı co cultur yapay rahim diye bişey varmış başarısız tüp tedavilerinde uygulanıyormuş anne adayından rahim içinden parça alınıyormuş buna özel embriyologlar geliyormuş emriyo o parçanın içine konuluyormuş 5. güne kadar sonra transfer ediliyormuş şans artıyormuş hiç duydunuzmu bi bilgisi olan varmı lütfen cevap bekliyorum kızlar sizden
bide mikroenjeksiyon mu yapılacağını yoksa tüp bebekmi yapılacağını doktorunuz dedimi hiç yoksa bize yaptıkları mikroenjeksiyon mu ya kafam çok karıştı kızlar

arkadaslar nasilsiniz ?
boyaciii, nerdesin coktandir yoksun INSALLAH iyisindir tedaviyemi basladin?

Canım burdayım giremedim bayaadır gelen giden gezmeler çarşı işleri hiç bitmiyor valla bide biraz kafamda dağılsın diye uzaklaşmak istedim..sen nasılsın ?yok canım başlamadım yeni tedaviye yazarım zaten buraya başlarsam.. Eşinle olanları okudum çok üzüldüm insan cok kötü oluyor kmle tartışsan geri atabiliyorsun ama eşle olunca benm uykularım kacıyor ama ne yapıcan işte bir hayatı paylaşıyoruz..yinede yardımıcımız onlar oluyor..

Canım nasılsın ?? dediğini duymadım ama artık zaten hep mikroenjeksiyon yapılıyor diye biliyorum.. Tüp bebekeski ismi gibi bişi oldu bu tedaviinn.. Dr. Una sorsaydın ya gidince-akıllım:))

Kızlar hamişler hepiniz iisinidir inş.. Aysegulu canım dualarım yıldız teyzeyle rabbim sana dayanma gücü versin.. Keşke elden birşey gelse(

Mirage inş.. Babanda biran önce sağlığına kavuşur.. Cokzor imtihanlar ama maalsef yaşamak zorundayız

kızlar doktorumla görüştük bugün adet değilmiş yanlış alarmmış falan dedi çoğalacak daha kanayacak dedi sen artınca 3. günü cyclo-pronovyaya tekrar başla beyazlarını iç sadece dedi ilk gün bir ikinci gn sabah ve akşam dedi decapeptyle devam ztn bu arada rahimim çok iyiymiş öyle dedi maşallah diyim 8 mm zaten gördüm bende ölçünce size sorum şuan koyu kahve akıntım gelmiş yani kanamam olmuş bugün 1. mi yarın mı 1. günü ?

cnm herşey yolundaymış şimdi içim daha rahat :)

ayşegül canım dualarımdasınız hep. Rabbim şifalar versin anneciğine elden başka bişey gelmiyor. Ama bil ki dualarımdasın.
miragem tahmin etmiştim babanla ilgili bi sıkıntı olduğunu. Rabbim sağsalim atlatmayı nasip etsin yüzünüzü güldürsün inşallah.
havinim kuzucum güzel annem benim. Ayın 30 unu bekliyormuşsun inşallah güzel haberler alırsın ve artık doğum için gün sayarsın.

Kızlar herkes bi telaşta Allah bugünlerimizi aratmasın inşallah. Bende bu ay troidlerimi ölçtürecem değerlerim normale döndüyse Nisan adetimde bi bismillah diyip başlayacam inşallah. Benimde sizlerden duyduklarımdan okuduklarından biraz kafam karıştı. Dr. İmdan genetik test, histeroskopi bide faktör 5 diye kan pıhtılaşma testlerini isteyecem bakalım bu kadar teste ne derse artık ya sen çok biliyon artık gelme der ya da iyi hadi istiyon bakalım der Nisan gele hayrola

ben de hiç istemiyordum doktorumu değiştirmeyi, çok seviyordum doktorumu ama inan şimdi daha iyi geldi bana. birşey yaptım ya sonuçta, umudum arttı. bir de bu yeni doktor tüp bebek konusunda işinin ehli on u anladık artık araştırmalardan halden tavırdan falan. tahlillerini eski doktorundan isteyebilirsin, böyle bir hakkın var.kimse sana doktor değiştirmek istiyorsun diye hesap soramaz, kaldı ki 3 deneme yapıp başaramadı bu doktorun öyle düşün.2 başarısız denemeden sonra histeroskopiyi istiyorlar,seninki hala istemiyor.bir bildiği var mıdır bilmiyorum ama bu tip durumlarda değişiklik istemiyor insan genelde, ama değiştirmek gerekiyorsa da değiştircen napalım. bu duygularının hepsini ben de yaşadım,hala yaşıyorum da gündemime başka şeyler girdiği için yoğunluğunu kaybetti. psikoloğun bana çok faydası olmuştu. tam 8 ay gittim, eğer maddi durumun elveriyorsa mutlaka git ferihacım.

ben 2 hafta önce aret kamarla görüşmeye gittiğimde sormuştum bu yapay rahim olayını.uzun uzun anlatmıştı ama bu tip yöntemlerin uydurma şeyler olduğunu söyledi feriha.genelde yeterli tetkikler yapıldıktan sonra herşey normalse sabrederek denemeye devam etmekten yanaydı aret kamar.ama sana henüz her tetkik yapılmadı sonuçta.tüp bebekte spermleri yumurtanın yakınına bırakıyor, sperm kendi yumurtanın içine girip döllüyor, mikroenjeksiyon sperm sayısı daha az olanlarda yapılıyor, spermi kendileri direk yumurtanın içine enjekte ediyorlar, döllenme şansı daha yüksek oluyor mikroda, bizimki de mikroydu, 16 yumurtamın 14ü döllenmişti.ama rahim kabul etmedi bu defa da.

Mirage inş.. Babanda biran önce sağlığına kavuşur.. Cokzor imtihanlar ama maalsef yaşamak zorundayız

inşallah canım teşekkür ederim. ne sınavmış kardeş valla. birini geçemeden ötekine takılıyorum.

kanamanın başladığı gün 1.gün şekerim.

Bu arada dün histeroskopim yapıldı.10-15 dk sürmüş. rahmimin şekli kalp gibiymiş onu düzeltip normale getirmiş. bir de yanlardan kesikler atmış sanırım o kısmı tam anlamadım.şimdi şansımız daha yüksek dedi.bunlar tutunmaya engel olabilecek etkenlerdi dedi. 2 ay sonra gel başlayalım dedi.

Babamın tetkiklerinde ameliyata engel bir duruma rastlanmadı.pzt günü doktoru yurt dışından dönünce ameliyat tarihine karar verilecek.

bende haberler böyle güzellerim.

iyi olmaya çalışıyorum canım işte geziyorum tozuyorum unutuyorum eve gelince yanlız olduğumu hissetiyorum işte böyle devam ediyoruz tatlım sende çok uzak kaldın bizden aaaa
valla canım doktoruma bu konuyu sormaya fırsat gelmiyor ya tutlup kalıyorum kendimi ifade edemiyorum yada sorunlarımdan o konuya fırsat kalmadı diyebilirim allahım bizi görüyor biliyor inş yüzümüzü güldürür içimizdeki bu yangına bi su serper inş

nasılsınız arkadaşlar?feriha,mirage,aysegulu ?
Miragem baban daha iyidir inşallh,Rabbim imtihanını kolaylaştırsın,zor bir süreç Allah yardımcınız olsun.Bn işteyim uykum var sabah 6 dan beri ayaktayım.Ayşegül annen nasıl oldu dualarım sizlerle Rabbim seni de annene bağışlasın inşallh.Ferihacığım sıkıntı yapma tatlım bu süreçler geçecek inşallh,mirage haklı dr.unu değiştirmelisin.pazar günü ilk nefes saat 11 de galiba show tv de benim dr çıkacakmış Prf.Dr. Bülent baysal imkanı olan izlesin.

Kız kedi allah iyiliğini versin 29 cm ne demek yaa 29 mm'dir o.benimkide 40 mm çıkmıştı
İşte seninkide 29 mmdir oda cm'ye vurunca 2.9 cm yapar

Merve cikmissinn canim.

kusura bakma üzdüm galiba senii ondanmi ciktinn. siizler hamilesiniz moralinizi bozmak istemezdimmm.

cok doluyum cok kimseye bise anlatamiyorumm pisman oldum yazdikalrimaaa afffffffffffffff

Hiiii kuzum lütfen böyle düşünme rica ediyorum bak çok üzüldüm şimdi
Hiç öyle düşünme.Eşim maçtan geldi ve nane limon kaynatmamı istedi benden
Bende sinirlenmesin diye aniden kapatmak zorunda kaldım veda edemeden
Çok üzüldüm bak görüyomusun.Tabiki anlatacaksın her zaman anlat yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldiğince

kızlar haberler güzel bugun adet olunca doktora gıttım hersey yolunda çok şükür tedavı başladı.estofrem diye bı hap verdı başkada bı ilaç yok:)ayın 28ınde kontrole gıtcem değerlerde uygunsa bebiş gelcek bana allahın izniye...bırde doktorum dondurulmuşları çözüp 5.gunu beklıcekmış inşallah hakkımda hayırlısı olsun.anlıcanız martın son günleri transfer var...

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum kızlar. Çok sık gelemesemde dualarım sizinle tedavide olanlara tedaviye başlayacaklara bebğini bekleyip gün sayanlara Allahım kolaylıklar versin her daim yardımcınız olsun inşallah. Umudunuzu asla kaybetmeyin. Allah çok büyük ne zaman sevindireceği belli olmuyor vakti zamanı var herşeyin bu süreci 10 yıl yaşamış biri olarak hepinizin hislerini çok iyi anlıyorum. Beni sorarsanız artık 2 ayım kaldı sadece iş yoğunluğu ev işi vs derken ancak dinlenebiliyorum.
Miragecim baban rahatsızmış Allahtan acil şifalar diliyorum inşallah sağlığına kavuşur bir an evvel.
(Not ilk sayfadaki listede eksik bilgilerim varmış yaşım ve deneme sayım. Onları yazayım dedim Yaşım 31 deneme sayım 3 aşılama+2 tüp bebek. 3. tüp bebeğe gidecekkende minnak süpriz yapıp kendi geldi Allahın izniyle Allahım hepinize kısmate etsin inşallahh)

kızlar valla benim yıldızım çok düşük galiba hayatın zorluluklarından hep kaçıyorum böyle daha rahat hissediyorum galiba kendimi mirage canım benim ilkini başka doktora yapmıştı son ikiyi bu merkezde yaptırdım bana genetik tahliller yapıldı eşimi şimdide bi üroloğa gönderdi doktor biraz tedavi olsun sende toparlan dedi histereskopiye gelince ben sende hiç bir sorun görmediğim için gerek duymadım dedi senin rahim duvarın felan her defasında iyiydi dedi ama yaparız dedi genetik tüp yapalım dedi aman canım çok sıkıldım doktor değiştirsem o doktora alışana kadar ben çok zorluk çekiyorum inan bide konyada sadece 1 tane tüp bebek merkezi var başka öyle tek tüp le uğraşan merkez yok ankara aklımdan geçiyor ama bizim için çok zorlu olcak naparız nerde kalırız eşimin işi ayrılabileceği bi iş değil 2 gün gitmese karışıyor ortalık aslında benim gittiğim merkezde çok başarılı bi merkez benim olmadı diye orası kötü diyemem kafam allak bullak kaldı inanın kızlar bu doktorum şimdi beni iyce tanıdı
bide benim anlamadığım tüp bebekte erkek faktörü ortadan kalkmazmı eee şimdi eşinde ciddi şekil bozukluluğu var diyor o bebeğin gelişmesinde etkisi oluyormuş anlamadım gitti madem tüp te de ortadan kalkmıyorda neden basbas bağırıyor doktorlar geçen gittimde doktoruma tek bir spermle tek bir yumurta yeter diyorsunuz eee oluyor ondan sonra b ir sürü şeyler çıkarıyorsunuz dedim bir anda doktor benim tepkime ne diceni bilemedi yani kızlar sil baştan mı yapcam yoksa devam mı bilmiyorum çok yoruldum ben galiba pes etcem hayatım çocuk üzerine kuruldu kaldı sıkıldım galiba olmicaksa olmasın hayatın sonu değilya napalım

hayırlı olsun canım tüm iyilikler seninle olur inş güzel bir tedavi arkasındanda güzel bir hamişlik geçirirsin

bugün eşim üroloğa gitmişti umutlarım tükendi demişken tekraren olumlu şeyler duymaya başladık doktor eşimden dna tahlili istedi işte 15 gün içinde felan çıkcakmış bebeğin tutunmasını engelleye biliyormuş 6 ay tedavi görcek iğne felan verceklermiş eşim demiş işte tüp bebeğe başlıcaktık felan diye bi dur bakalım demiş belki sizin normal yolla olabilir demiş bunu duymak bile beni çok mutlu etti allahım büyük artık ben tüpede razıyım olsada farketmiyor artık tüp normal benim için bu şekil bozukluluğu gebelik oranını yüzde 20 felan düşürüyormuş bu şekil bozukluluğuda sperm sayısı azlığından oluyormuş kızlar dua edin de bu dna testinin sonucu iyi çıksın

kızlar çok çaresiz kaldımm yaa şimdi ben cuma akşamı adet oldum adetin 3. gnü hangi gün sizce lütfen cevappp :/

kızlar çok çaresiz kaldımm yaa şimdi ben cuma akşamı adet oldum adetin 3. gnü hangi gün sizce lütfen cevappp :/

simdi actim neti seni gördüm canimm.

gözlerim agiriyor diye acmamistimm. iyikide acmisimm sana yardimci oliyimm.

adetin 3. günü pazar oluyor. yarin 3. gün canimm. INSALLAH her sey yolunda giderr senin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…