• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum nasılsınız canlarım
ufakta olsa bir kaçamak yapayım dedim anneme yakalanana kadar

hoşgeldin kaçak özledik seni, nasılsın ne var ne yok anlat bakalım annelik nasıl gidiyor

Son düzenleme:
hoşgeldin kaçak özledik seni, nasılsın ne var ne yok anlat bakalım annelik nasıl gidiyor

canım gamzeyede yazdım inş iyi gidiyodur rabbimin izniyle şuan daha bişey anlamıyom kasık ağrımda ara ara olmasa hiç inanamıyom bazen inş rabbim hayırlısıyla kalp atışlarınıda duymamı nasip eder

sen nasılsın bittimi hazırlıklar canım

Amin inşallah. Zaten bu ay öncelikle histeroskopi olucam ama biraz tırsıyorum var mı aranızda bunu yaptıran yan etkisi olur mu falan diye korkuyorum.

canım gamzeyede yazdım inş iyi gidiyodur rabbimin izniyle şuan daha bişey anlamıyom kasık ağrımda ara ara olmasa hiç inanamıyom bazen inş rabbim hayırlısıyla kalp atışlarınıda duymamı nasip eder

sen nasılsın bittimi hazırlıklar canım

inşallah duyarsın canım, nasıl evde bayram havası varmı eşinin tepkisi ne oldu anlatsana yaaaa....ben dedim ama rüyamda gördüm havin hamile diye dimi :))
benim ufak tefek şeylerim kaldı işte devam ediyoruz yavaş yavaş hazırlıklara

yaa kızlar bazen klavyenin tuşları basmıyor harfler eksik kalıyor kusura bakmayın..

Son düzenleme:
offff kızlar iyi değilim hiç hem de .Adet olunca yeniden başlıycaz bakalım ama yeniden sene başından beri aralıklarla grip oluyorum. şu an yine gribim :( sinüzit var bugün kbb'ye gittim tomogafı istedi. Tabi adet olmama 1 hafta var diye çekindim o da gebelik tahlili istedi 0,1 çıktı :( 1 bile değil ya artık bu hormona uyuz olmaya başladım. Yarın gidip tomografı çektiricem bakalım duruma göre sinüzit için ameliyat olabilir anlaşılan o ki yine ertelenecek. Bu mutlu sona ne zaman kavuşucaz bilen varsa söylesin :(

canım benim çok geçmiş olsun inş çabuk toparlanırsın ve tedavine başlarsın canım rabbim ne zaman yazmışsa o zaman mutlu sona ulaşırız canım rabbime sığınalım sabır ve tevekkülle rabbimden isteyelim rabbimin kapısını hiç bunalmadan hergün dua ile çalalım rabbim o zaman mutlu sona eriştirir cümle anne adaylarınıda senide sabret canım

canım inş rabbimin izniyle güzel gidiyodur daha bişey anlamadım dua edin ayın 30 da kalp atışlarını duyayım inş

sen nasılsın canım tedaviye nasipse nezaman başlıyon
inş. canım hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın bende iyiyim canım nasip olursa haziranda başlamayı düşünüyorum dualarında unutma bizi

inşallah duyarsın canım, nasıl evde bayram havası varmı eşinin tepkisi ne oldu anlatsana yaaaa....ben dedim ama rüyamda gördüm havin hamile diye dimi :))
benim ufak tefek şeylerim kaldı işte devam ediyoruz yavaş yavaş hazırlıklara

yaa kızlar bazen klavyenin tuşları basmıyor harfler eksik kalıyor kusura bakmayın..

canım eşim test günümden beri ayakları yere basmıyo annem öyle ablalarım kardeşim abim hepsi çok sevindiler bizim taraftan hale jale bütün mahalle öğrendi çünkü annem burda olduğundan gördüğüne dedi görmediğine selam söyledi derlerya bıraz öyle oldu inş rabbim dua edin tamamına erdirsin canlarım

inş. canım hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın bende iyiyim canım nasip olursa haziranda başlamayı düşünüyorum dualarında unutma bizi

hep duamdasınız canım her gece yatarken dua ediyorum hepinize rabbim tez vakitte sevindirsin seni ve bu topikteki tüm anne adaylarını

Amin inşallah. Zaten bu ay öncelikle histeroskopi olucam ama biraz tırsıyorum var mı aranızda bunu yaptıran yan etkisi olur mu falan diye korkuyorum.

canım histeroskopi ben peş peşe 2 ay oldum korkma uyuyon uyanıyon hafif kasık ağrısı hissediyon o kadar hiç korkulacak bişey değil

canlarım ben kaçar annem bırazdan seslenmeye başlar o odayı basmadan ben kaçayım hepinizi rabbime emanet ediyorum duamdasınız duada unutmayın sakın kocaman öpüldünüz

canım eşim test günümden beri ayakları yere basmıyo annem öyle ablalarım kardeşim abim hepsi çok sevindiler bizim taraftan hale jale bütün mahalle öğrendi çünkü annem burda olduğundan gördüğüne dedi görmediğine selam söyledi derlerya bıraz öyle oldu inş rabbim dua edin tamamına erdirsin canlarım

canm inşallah rabbim tamamına erdirsin çok dikkat edeceksin bundan sonra öyle konukomşu yok, iş yapmak yok hop oturup hop kalkmak yok ağır olacaksın yavruşunu düşüneceksin, Allah mutluluğunuzu daim etsin canım inşallah, bi kalp atışlarınıda duyda sonrası daha heyecanlı, her ay randevu için sabırsızlanacaksın inşallah Rabbim o güzel günleri yaşamayı nasip etsin

feriha canım böyle şeyler düşünüp hiç moralini bozma rabbim nasip etmeyecek olsa bu kapıyı açmaz sana sen sabırlı ol ve rabbime sığın rabbimin izniyle inş sende tez vakitte anne olacaksın olumsuzlukları sil beyninden hep iyiyi düşün

bilmiyorum ya havinim sizleri tanımıyorum görmüyorum ama çok sevdim hepinizi senin adına o kadar mutlu oldum ki hatta ağladım bile rabbim sıkıntısız dertsiz hamilelik verir inş eeee hep yatıyormusun kız bırak sen beni kendini anlat oohhhh sizin evde cümbüş vardır şimdi bide bizim evi görcen eşim hiç konuşmuyor sürekli gözlerini kaçırıyor benden anlıcağın tık yok evin içinde

havin histeroskopiden hemen sonra mı transfer yapıldı? doktorum şansı artırdığını söyledi

canım transferim histeroskopiden nerdeyse 2 ay sonra oldu hemen olmadı aradan 1 adet dönemi geçmesi gerekiyor zaten ama doktorunun yapması iyi olmuş canım rahimde sıkıntı varmı yokmu daha net anlaşılıyor inş bundan sonra herşey senin içinde güzel olur

canım transferim histeroskopiden nerdeyse 2 ay sonra oldu hemen olmadı aradan 1 adet dönemi geçmesi gerekiyor zaten ama doktorunun yapması iyi olmuş canım rahimde sıkıntı varmı yokmu daha net anlaşılıyor inş bundan sonra herşey senin içinde güzel olur

bu arada ben bayadır giremiyordum hayırlı olsun. rabbim hayırlısıyla kucağını almayı nasip etsin inşallah.

canm inşallah rabbim tamamına erdirsin çok dikkat edeceksin bundan sonra öyle konukomşu yok, iş yapmak yok hop oturup hop kalkmak yok ağır olacaksın yavruşunu düşüneceksin, Allah mutluluğunuzu daim etsin canım inşallah, bi kalp atışlarınıda duyda sonrası daha heyecanlı, her ay randevu için sabırsızlanacaksın inşallah Rabbim o güzel günleri yaşamayı nasip etsin

canım dikkat etmemmi annemden rabbim razı olsun hiç bişey yaptırmıyo bana her işi o yapıyo zaten ve benide sürekli yatırıyo inş bunca zahmetin rahmetini rabbim almamızı nasip eyler beklemek zor gerçekten ayın 30 gelirmi diyorum sanki günler geçmiyo hayırlısı bunca yıl bekledik ayın 30 na kadar da bekleriz

bilmiyorum ya havinim sizleri tanımıyorum görmüyorum ama çok sevdim hepinizi senin adına o kadar mutlu oldum ki hatta ağladım bile rabbim sıkıntısız dertsiz hamilelik verir inş eeee hep yatıyormusun kız bırak sen beni kendini anlat oohhhh sizin evde cümbüş vardır şimdi bide bizim evi görcen eşim hiç konuşmuyor sürekli gözlerini kaçırıyor benden anlıcağın tık yok evin içinde

canım asla umutsuz olma benimde eimdeydi sıkıntı hiç bir doktor umut vermedi doktorumdan önce gittiğimiz doktor bile eşime dönmedi o kadar umutsuzduk ama rabbim bir kapıyı kapatıp diğerini açıyo derlerya bizim için öyle oldu inş sizin içinde öyle olur canım

canım ever herkes çok sevindi rabbim dua edin tamamına erdirsin inş

Foruma bir suredir giremedim... Sevgili Mirage ve Aysegul allah sizlere guc versin ve insallah hastalariniz saglikla ayaga kalksin. Cok cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum.

selam kızlar, epeydir uzak kaldık. sebeplerini birazdan yazacağım. çok iyi günler geçirmediğim kesin.

havinim son zamanlarda duyduğum tek güzel haberi senden aldım. yüzümü güldürdüğün için önce sana teşekkür ederim. sonra da çok çok tebrik ederim. seni tanımıyorum ama temiz kalbini görebiliyorum, Allahım gönlüne göre verdi. zamanı bu zamanmış ve bebeğin sana geldi. Allah sağlıkla doğurmayı da nasip etsin inşallah. evlat hasretin sona erecek inşallah.

ayşegülcüm, benzer yollardayız bu aralar. bazılarımızın sınavı daha zorlu geçiyor. Allah sana sabırlar versin. dik durmalıyız, çünkü biliyoruz ki hayat böyle birşey aslında, hepimiz geldik ve bir gün gideceğiz. kabulleniş çok zor ama kendi hayatlarımız için, kendi vademizi sağlıkla doldurabilmemiz için, hayallerimizi gerçekleştirebilmemiz için dik durmayı başarmak zorundayız. İnşallah Allahım bir mucize yaratır size de annen hiç hasarsız kalkıverir ayağa. Çok geçmiş olsun.

Bana gelince, babamın durumlar pek parlak gözükmüyor. akciğer tümörü 2.evre kanser ve kalbin tam arkasında olduğu için ameliyat çok riskli. ama ameliyat olmazsa da bundan kurtulamaz diyorlar doktorlar. bu haftaki tahlilleri tamamlandıktan sonra önümüzdeki hafta ameliyat olacak sanırım. bir kabusun içinde gibiyim günlerdir. kendi iç hesaplaşmalarım, hayatı sorgulamalarım...bugün mr çekilirken yanındaydım babamın. dedim ki bu defa da bunun için tutmamış tüp bebek. başka görevlerim varmış yerine getirmem gereken. ama öte yandan da ayşegüle tavsiye ettiğim gibi kendi hayatımı boşa almak istemiyorum. çünkü bunlar hayatın getirileri, bir yandan kendimize bakmamız da gerekiyor.

dün bülent urmanla randevum vardı. yine bir sürü test istedi. benim genetik testim yapılmamıştı, onu da istedi. cuma saat 17:30da histeroskopi yapacak, rahmim kalp şeklindeymiş, üstten biraz ittirmek gerekebilir dedi. bir de tedavi sırasında rahim duvarı kalınlığım 7 mm'miş, az buldu. bunun nedenini de histeroskopiyle araştıracak. daha önceki kürtajımdan kaynaklı bir durum da olabilirmiş. 10-11 mm olması gerekirmiş normalde bu kalınlığın. herşeyi yapalım, araştıralım ki ondan sonra gözümüz kapalı denemelere devam edelim dedi. beklemeye gerek yok istersen ben 1 ay sonra da başlayabilirim tedaviye dedi. ben de mayısı beklemek istediğimi söyledim.

benden haberler böyle. umarım hepiniz iyisinizdir. yine ara ara girmeye çalışacağım ama ortadan kaybolursam bilin ki babamla ilgili durumlardan fırsat bulamıyorumdur. ya da keyfim olmuyordur.

canım belkide ölçüm kriterleri farklı olabilir çünkü banada çok güzel dedi, zaten 29 cm nasıl olcak acaba yollar dolambaçlımıymış :) ben renkli ultrason yaptırmamıştım bugün devlet hastanesinde yaptılar, ya nasıl su içmeden duruyorsun canım ya içim yanıor benim elimde şişeyle geziyorum normalde hep 2lt içiyordum ama bu hafta acaip bi yanma var içiyorum kanmıyorum suya, bugün doktorda özellikle bol su iç dedi artık istirahat et dedi.ama ben hiç boş duramıyorum. birde su içmek bebeklerin suyu açısından da iyi sürekli değişiyormuş gün içinde o yüzden dikkat etmek lazım canım.

canım olacak Allahın izniyle herşey imtihan diyoruz hep ne güzel sende bunun farkındasın, doktorun olumsz konuşmamış ama senden daha kötüleri var deyip moral vermek istemiş, başka doktorlarla da i görüşsenmi acaba, bazı merkezlerin ön görüşmeleri ücretsiz hem değişik bir doktor fikri almak iyi gelebilir senin için. senin sperm bozukluğu dediğin ne, sonuçta yıkama yapılıyor ya en iyi spermleri seçiyorlar, senin embriyo oluşuyor ama transferden sonr bebek tutmuyor dimi. doktorlar bozuk spermden dölleme yapmıyorlarki,
bir tanıdığımıza sıfır sperm dediler tüp bebek yaptırmayın bile dediler ama onlar o doktora bakmadı b müddet sonra başka bi merkezde tüp denediler ve bebekleri oldu.Rabbim nasip ettiyse kim ne derse desin olur inşallah sen yeterki kendini üzme canım

ayy canım valla senin kafanı ağrıttım ben artık ne doğru ne yanlış seçemiyorum bile aklıma geliyor ama sıkıldım artık muayene olmaktan anlıcan doktorlardan sıkıldım ya gerçi onlar olmasa napardık bilemiyorum da benim konyada gidebilceğim başka bi merkez yok tüp bebek yapan doktorlar varda bende merkez olmayınca istemedim yaaa anlıyamıyorum ben durumumuz o kadar kötümü anlıyamadım her defasında tutunmuyor gidincede spermde şekil bozukluluğu olunca bebekler gelişmiyor diyorlar madem gelişmicek neden deneyelim diyorlar
evet canım transfer oluyor tutsada düşüyor buda şekil bozukluluğundan oluyormuş rabbim ol dedikten sonra olmicak bişey yok ama ah bi bilsek vakti zamanı ne zaman

ayy canım valla senin kafanı ağrıttım ben artık ne doğru ne yanlış seçemiyorum bile aklıma geliyor ama sıkıldım artık muayene olmaktan anlıcan doktorlardan sıkıldım ya gerçi onlar olmasa napardık bilemiyorum da benim konyada gidebilceğim başka bi merkez yok tüp bebek yapan doktorlar varda bende merkez olmayınca istemedim yaaa anlıyamıyorum ben durumumuz o kadar kötümü anlıyamadım her defasında tutunmuyor gidincede spermde şekil bozukluluğu olunca bebekler gelişmiyor diyorlar madem gelişmicek neden deneyelim diyorlar
evet canım transfer oluyor tutsada düşüyor buda şekil bozukluluğundan oluyormuş rabbim ol dedikten sonra olmicak bişey yok ama ah bi bilsek vakti zamanı ne zaman

yok canım ne baş ağrıtması inanın rahatsız olmuyorum sizlerle dertleşiyoruz işte, canım sende istanbula mı gelsen acaba öyle bir imkanınız varmı, deneme tahtası değil ki canım bu iş, hem maddi açıdan hem de manen yıpranıyorsun, bence sen başka merkezler arayışına gir canım, bak mirage nin ikiside sıfır çıkınca başka dr arayıına girdi, doktorundan ne kadar memnun olursan ol, aynı sonucun üstüne araştırma filan yapmıyorsa sorun var demektir, ilgisiz mi acaba bilemedim

Back
X