selam kızlar, epeydir uzak kaldık. sebeplerini birazdan yazacağım. çok iyi günler geçirmediğim kesin.
havinim son zamanlarda duyduğum tek güzel haberi senden aldım. yüzümü güldürdüğün için önce sana teşekkür ederim. sonra da çok çok tebrik ederim. seni tanımıyorum ama temiz kalbini görebiliyorum, Allahım gönlüne göre verdi. zamanı bu zamanmış ve bebeğin sana geldi. Allah sağlıkla doğurmayı da nasip etsin inşallah. evlat hasretin sona erecek inşallah.
ayşegülcüm, benzer yollardayız bu aralar. bazılarımızın sınavı daha zorlu geçiyor. Allah sana sabırlar versin. dik durmalıyız, çünkü biliyoruz ki hayat böyle birşey aslında, hepimiz geldik ve bir gün gideceğiz. kabulleniş çok zor ama kendi hayatlarımız için, kendi vademizi sağlıkla doldurabilmemiz için, hayallerimizi gerçekleştirebilmemiz için dik durmayı başarmak zorundayız. İnşallah Allahım bir mucize yaratır size de annen hiç hasarsız kalkıverir ayağa. Çok geçmiş olsun.
Bana gelince, babamın durumlar pek parlak gözükmüyor. akciğer tümörü 2.evre kanser ve kalbin tam arkasında olduğu için ameliyat çok riskli. ama ameliyat olmazsa da bundan kurtulamaz diyorlar doktorlar. bu haftaki tahlilleri tamamlandıktan sonra önümüzdeki hafta ameliyat olacak sanırım. bir kabusun içinde gibiyim günlerdir. kendi iç hesaplaşmalarım, hayatı sorgulamalarım...bugün mr çekilirken yanındaydım babamın. dedim ki bu defa da bunun için tutmamış
tüp bebek. başka görevlerim varmış yerine getirmem gereken. ama öte yandan da ayşegüle tavsiye ettiğim gibi kendi hayatımı boşa almak istemiyorum. çünkü bunlar hayatın getirileri, bir yandan kendimize bakmamız da gerekiyor.
dün bülent urmanla randevum vardı. yine bir sürü test istedi. benim genetik testim yapılmamıştı, onu da istedi. cuma saat 17:30da histeroskopi yapacak, rahmim kalp şeklindeymiş, üstten biraz ittirmek gerekebilir dedi. bir de tedavi sırasında rahim duvarı kalınlığım 7 mm'miş, az buldu. bunun nedenini de histeroskopiyle araştıracak. daha önceki kürtajımdan kaynaklı bir durum da olabilirmiş. 10-11 mm olması gerekirmiş normalde bu kalınlığın. herşeyi yapalım, araştıralım ki ondan sonra gözümüz kapalı denemelere devam edelim dedi. beklemeye gerek yok istersen ben 1 ay sonra da başlayabilirim tedaviye dedi. ben de mayısı beklemek istediğimi söyledim.
benden haberler böyle. umarım hepiniz iyisinizdir. yine ara ara girmeye çalışacağım ama ortadan kaybolursam bilin ki babamla ilgili durumlardan fırsat bulamıyorumdur. ya da keyfim olmuyordur.