eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

şimdi hemsire hanım seref verdi bi zahmet aradı değer kötü dedi ilk gün 80 veya 100 cıkması gerekırmış benım değer 34,85 dıs gebelık mevcut olabilmesi yuksek dedi çarsamba bir daha tahlil istedi benım hamilelikten bişey anlamadım ben wallahi bu nasıl bişey artık soğukluk geldi yemin ederim.Bi var diolar bi dış gebelik diolar hamile olanlar sizin ilk tahlil günüzde değerler yuksemıydı

Canım bende anlamadım. Değerleri pek bilmiyorum aslında benim 11 gün 295 13 gün 707 değerim. Ama beşinci gün embiyosuydu bilmiyorum ki canım yardımcı olayım. Kızlar yardımcı olacaktır. Hadi bakalım hayırlısı

yok artık varya yani dumura uyradık hepimiz bi var diolar bi yok diolar bu durumdan cok sıkıldım artık biran önce neyse cıksın wallahi hiç derdim yokmuş gibi bide dış gebelık mevzusu cıktı

yok artık varya yani dumura uyradık hepimiz bi var diolar bi yok diolar bu durumdan cok sıkıldım artık biran önce neyse cıksın wallahi hiç derdim yokmuş gibi bide dış gebelık mevzusu cıktı

Sen sitres yapma sakin ol lütfen belki geç tutunduğu için değerin düşüktür.

Sen sitres yapma sakin ol lütfen belki geç tutunduğu için değerin düşüktür.

yok hayır hemen kötü değer dış gebelik dio bende aradım dış gebelik emrionun tüplere yerleşmesinden dio eeee diorum bende tüplerin ikiside yok diorum kesin bişey yok ztn carsamba değerinin 100 üsttü olması lazım olmazsa dr bilgi versin artık varsada yok sinir bastı hersey beni buluo inan delirdim.

canım benimde 123 diydi 12.gün değerim, birde dış gebelik diye strese girme, hayırlısı için dua et sen, burda değerleri baya düşük bi arkadaş vardı ama neolmuştu ona hatırlayamadım değerlerinde yükselme vardı.ama daha sonrasını bilemiyorum.belk hatırlayan kızlar vardır sürekli değerlerini paylaşıp duruyordu, inşallah hakkında hayırlısı olsun..

Son düzenleme:

Hayırlısı artık ama stres yapmamak elde değil hakkımda hayırlısı artık nediyim benım iki tüpümde yok dış gebelık olacağını sanmıorum yanlış bilmiosam tüplere yapıştıkları için dış gebelik oluo bende yok tüp falan:)he deseki kimyasal gebelik oki diecem artık dua edicez carsamba 100 olsun üsttü olsun die diorum söyle narkoz verseler beni uyutsalar uzun bir süre kalkmasam

Arkadaşlar bu topic eylül ayından kalma lütfen şuan da tedavi görenler sonuç alanlar aralık 2012 tüp bebek yaptıranlar topiğinde yazabilir mi? Neden eylül topiğine yazıyorsunuzzzz??????

bahsettiğim arkadaşın msjı ve şuan hamileymiş,2013 haziran annelerinde..

nurcan1980

Standart kan degeri

selam arkadaslar
bugun kan testı sonucumu aldım yavaş yavaş yukselme var
1 kan testi 32
2.kan testi 60
3.kan testi 108
4.kan testi 232 cıktı
inşallah seninde değerlerin yükselir canım.seninle aynı gibi test gününde yaptığı değerler

Arkadaşlar bu topic eylül ayından kalma lütfen şuan da tedavi görenler sonuç alanlar aralık 2012 tüp bebek yaptıranlar topiğinde yazabilir mi? Neden eylül topiğine yazıyorsunuzzzz??????

topiciğimizden memnunuz sizleri bekleriz buraya... burdan ayrılamıyoruz..

canım cok sağol acaba 12. gündeki değeri mi 32 ben pek anlayamadım hergün mü kan tahlili yaptırmış anlayamadım:)

sen aldırma onlara. direk öyle söyleyerek hadsizlik etmişler. kan değerin düşmeye başladığını görene kadar sen testleri tekrarla ve dikkat et. düşmeye başladığında anca o zaman dış gebelik vardır denilebilir. Belki geç döllenmedir. Nerden biliyormuş o hemşire. tüp bebek merkezindeki hemşire ise vay ki vay o merkezin haline. Fazla umutlu olma, ama hiç yokmuş gibi de umutsuz davranma. Dikkatli davranmaya devam et. kim bilir sonra oluşan bir hamileliği onların sözü ile dikkatsizlikten kaybetmek daha kötü olur. biraz daha bekle sonra tekrarla testi.
hayırlısı olsun. hpimizin bir derdi var işte. bak bende günlerdir yatıyorum düşecek diye. Her an kalbi durdu sanıyorum.

Son düzenleme:
canım cok sağol acaba 12. gündeki değeri mi 32 ben pek anlayamadım hergün mü kan tahlili yaptırmış anlayamadım:)

zannedersem test gününde yaptırmış olabilir, istersen o arkadaşı bul sor için rahatlayacaksa..o da sürekli soruyordu kızlar hatırlar belki, sonucunu yazıp duruyordu hamilemiyim filan diye,

elfaesss ne kadar evhamlısın yaw,sen hemşireye bakma burdaki,ler ona 10 basar:)) o kaç kez dış gebelik yaşamış ki tüpleri olmayan insana dış gebelik olabiliyor diyor.Sen moralini yüksek tut,yoksa bu etkenlerden senin bebiş uçucak Allah korusun.her dakkada tahlile gitme.yat dinlen kanamn yoksa biraz kendi haline bırak.3 günde bir dene gene hergün tahlil yapmış gibi oldun yaw

canım sana bi msj daha buldum :)

"nurcan1980

Standart konu hakkında yardım edın lutfen

selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım ucuncu test gunumde geldı sonucu aldım 108 cıktı doktorum da bır sey soylemedı korkuyorum artık gebelık olabılırde olamayabılırde dedı benı ıyıce endıselendırdı hamıle degılmıyım yoksa"

Sagol CANIM darısı senin basına olsun inşallah
Oyle düşünme bence hani erkekte sorun olursa kadinda sorun olursa diye
Sonuçta orası bütün hastalara açık bir merkez türlü türlü problemden insanlar tedavi görüyor
Ben Atasehirdeki Memorialde tedavi gördüm
Ama sisli Memorial hakkında çok iyi seyler duyuyorum
Bir sürü arkadasım var oraya gidip memnun kalan
Semra hanım ve Nur Hanım'a çok çok iyi diyorlar

CANIM bi kere dış gebelik olması için değerlerin çok dengesiz olması lazım
Mesela 34 ya 2 gun sonra 100 olur diğer 2 gun sonra 300 olur
Saglikli katlanmaz degerler hemende sallamış hemşire o nasıl is
Benim 10. Gun degerim 256ydi ama benimkiler ikizdi
Öbür kese gitti maalesef

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı huzurlu güzel bir akşam diliyorum nasılsınız bakiyim

canım bende sana yazacaktım değerin güzel bence hkerenin örnek verdiği arkadaş şuanda 13 14 haftalık hamile ondan sen hemşirenin dediğine takılma sana tutunmaya çalışan bebeğine odaklan onunla konuş ve inş değerlerin her 2 günde bir baktığında katlanacak

sevgili arkadaşım topik eylünden kalma demişsin bizde eylülden kalmayız biz bu topikte tedaviye başladık kimimiz pozitif kimimiz negatif aldı mutluluğuda hüznüde hep bu topikte yaşadık bu kadar çok şeyi paylaştığımız kader arkadaşımı bırakıpta neden aralık topiğine geliyimki size orda iyi paylaşımlar biz topiğimizde çok mutluyuz orda sıkılırsan burayada yazabilirsin sevgili arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…