eylül ayından kalma derken çok eski bi süreç mi bu??? bizler eylülde tedaviye başladık ve hala devam ediyor ne yani şimdi siz aralık topicine yazıp aralık biter bitmez tüm arkadaşlarınızı yarım kalan tedavileri bırakıp ocak topicine mi transfer olacaksınız... neden eylül topicine yazıyorsunuz sorunuza cevap : sadakat...
hadi hayırlısı canımm inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana...
bu arada ben pek yazamıyorum ekrana baktıkça başım dönüyo mide bulantım artıyo...
yetttiiimmm gariiii :)) cnm yoğun geçti bugünüm. sayfalarda ilerlemiş bayaa anca girebildim.. şükür iyi geçti. 9 mm 10 mm 11 mm 8 mm ve 13 mm boyutlarında toplam 16 tane yumoşum var :) inş sağlıklı ve kalitelidirler.. çarşamba günü tekrar kontrolüm var.. muhtemelen c.teside opum olacakmış.
çok sevindim canım inş. hepsi döllenir ve en kalitelileri transfer edilir.
biz de hamile kalalım yaaa :)
bu arada be bugün kenz'ül arş duasını okumaya başladım, forumda bir yerde okumuştum okunduğunu...
kızlar cok şükürler olsun bugün sonucu aldık 600.06 cıktı degerım. hepinize sevgılerr allah herkese nasip etsin insallah. devamınıda erdırır insallah.
opu dan önce tavsiye edeceğiniz bişey var mı kızlar?
yarın sabah yapılacak inş. benimki.
opu sonrası iğne ilaç bişey veriyorlar mı?
kızlar cok şükürler olsun bugün sonucu aldık 600.06 cıktı degerım. hepinize sevgılerr allah herkese nasip etsin insallah. devamınıda erdırır insallah.
hadı hayırlısı olsun canım maşallah sayı cok guzel..umarım hepsı kalıtelıdır guzel guzel bolunur tutunurlar sana
tşk.ler cnm amin inş..hepimiz burada hamileyiz die yazarız artık inş yaa :))senn transferin bugn mü olmuştu cnm nasıl hissediyorsun..acı falan oldu mu transfer sırasında.
inşallah kaliteli olurlar canım, maşallah maşallah, hadi hayırlı olsun inşallah...
çok sevindim canım inş. hepsi döllenir ve en kalitelileri transfer edilir.
biz de hamile kalalım yaaa :)
bu arada be bugün kenz'ül arş duasını okumaya başladım, forumda bir yerde okumuştum okunduğunu...
opu dan önce tavsiye edeceğiniz bişey var mı kızlar?
yarın sabah yapılacak inş. benimki.
opu sonrası iğne ilaç bişey veriyorlar mı?
Sağollun kızlar destekleriniz için cok sağollun.İçimi rahatlattınız İNŞALLAH sizin dediğiniz gibi olur hep diorum hakkımızda hayırlısı kuru dala can veren Rabbim benım kuzumada can versin..Dr yurt dışında olduğu için hemsiresi ile konusuyorum.Öyle bir klinikte böyle salağın ne işi var anlamadım direk değer kötü dış gebelik olma ihtimalı var dio insan önce morel verir ztn dosyama bakmadan konuşması salakcağdı bana akıl verio emrio tüplere yapısır ve dış gebelik olur dio eee benım tüpüm yok diorum aaa öylemi dr konusursunuz dio ztn en sinirlendiğim madem carsamba tekrar değerlere bakacaksın yuksekselme ihtimali zor olsada var dio nie benı şimdiden yıkıosun motive etsene be salak hem stres yok diolar hemde stresi kendileri yaratıolar dr gelsin şikayet edicem zaten yok artık neyse o olsun gercekten bu iniş cıkışlar sıktı beni eşim delirdi bugün iice lann sevineyim mi üzüleyimmi die bağırdı evden cıktı gitti wallahi durum zor kimyasal gebelik mi acaba anlamadım bana dio carsamba değer 100 ve 100 üsttü olması lazım nasıl olacak gercekten zor gibi cok ağır ilerlio
hemsirenin dediklerine hic takilma sen... Boyle bir tarz bilgiyi sana sadece ve sadece doktorun verebilir... Haddini asmis bu arkadas....
Sen sakin ol yeter.... Stres yok
evet yarın inş.canım senin opu yarın dimi rabbim kaliteli yumoşlarının toplanıp döllenmesini nasip etsin inş
tabi kişiye göre değişiyorcanım ben opudan sonra estrofem veprogestan fitil kullanmıştım tabi senin doktorun opudan sonra hanki ilaçları verir bilmem
teşekklr cnm aman az olsun kaliteli olsun inş hepimizin :) ben başlamadım cnm.. vallaa çok youn geçiyor günlerim kur"an kursuna gidiyorum 3 gün eve gel yemekdi işdi eşimde erken gelio akşamda kulübe takılıyorum ondan ama okumam lazım benmde :)
cnmm şimdiden hayırlısı olur inş..Rabbim yanında olsun ..kaliteli sağlıklı büyüsün bölünsünler inş. :))
hayirli aksamlar kizlar bu gün doktorla görüsmemiz vardi doktor düsük sebebi bagisilik sitemimin zayif oldugunu söyledi vucud direnci zayif mis arkadaslar ne yapabilirim cok üzldüm...
inş cnm kaliteli olsunlarda tutunsun bana bebişim :)) hepimiz en kısa zamanda yaşayalım bu mutluluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?