eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

tuba canım o kişi her topiğe yazmış bu topikler eski neden bunlarda yazıyonuz diye herkesin derdi ne onunki ne herkes istediği topikte yazma özgürlüğüne sahip

canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bulantılarla aran nasıl bizide bunaldığın anlarda duana kat canım senin duan kabul olur

çok sevindim canım inş. hepsi döllenir ve en kalitelileri transfer edilir.
biz de hamile kalalım yaaa :)

bu arada be bugün kenz'ül arş duasını okumaya başladım, forumda bir yerde okumuştum okunduğunu...

opu dan önce tavsiye edeceğiniz bişey var mı kızlar?

yarın sabah yapılacak inş. benimki.

opu sonrası iğne ilaç bişey veriyorlar mı?

bu arada be bugün kenz'ül arş duasını okumaya başladım, forumda bir yerde okumuştum okunduğunu...

canım senin opu yarın dimi rabbim kaliteli yumoşlarının toplanıp döllenmesini nasip etsin inş

opu dan önce tavsiye edeceğiniz bişey var mı kızlar?

yarın sabah yapılacak inş. benimki.

opu sonrası iğne ilaç bişey veriyorlar mı?

canım ben opudan sonra estrofem veprogestan fitil kullanmıştım tabi senin doktorun opudan sonra hanki ilaçları verir bilmem

Sağollun kızlar destekleriniz için cok sağollun.İçimi rahatlattınız İNŞALLAH sizin dediğiniz gibi olur hep diorum hakkımızda hayırlısı kuru dala can veren Rabbim benım kuzumada can versin..Dr yurt dışında olduğu için hemsiresi ile konusuyorum.Öyle bir klinikte böyle salağın ne işi var anlamadım direk değer kötü dış gebelik olma ihtimalı var dio insan önce morel verir ztn dosyama bakmadan konuşması salakcağdı bana akıl verio emrio tüplere yapısır ve dış gebelik olur dio eee benım tüpüm yok diorum aaa öylemi dr konusursunuz dio ztn en sinirlendiğim madem carsamba tekrar değerlere bakacaksın yuksekselme ihtimali zor olsada var dio nie benı şimdiden yıkıosun motive etsene be salak hem stres yok diolar hemde stresi kendileri yaratıolar dr gelsin şikayet edicem zaten yok artık neyse o olsun gercekten bu iniş cıkışlar sıktı beni eşim delirdi bugün iice lann sevineyim mi üzüleyimmi die bağırdı evden cıktı gitti wallahi durum zor kimyasal gebelik mi acaba anlamadım bana dio carsamba değer 100 ve 100 üsttü olması lazım nasıl olacak gercekten zor gibi cok ağır ilerlio

hayirli aksamlar kizlar bu gün doktorla görüsmemiz vardi doktor düsük sebebi bagisilik sitemimin zayif oldugunu söyledi vucud direnci zayif mis arkadaslar ne yapabilirim cok üzldüm...

teşekklr cnm aman az olsun kaliteli olsun inş hepimizin :) ben başlamadım cnm.. vallaa çok youn geçiyor günlerim kur"an kursuna gidiyorum 3 gün eve gel yemekdi işdi eşimde erken gelio akşamda kulübe takılıyorum ondan ama okumam lazım benmde :)

hemsirenin dediklerine hic takilma sen... boyle bir tarz bilgiyi sana sadece ve sadece doktorun verebilir... haddini asmis bu arkadas....
sen sakin ol yeter.... stres yok

hemsirenin dediklerine hic takilma sen... Boyle bir tarz bilgiyi sana sadece ve sadece doktorun verebilir... Haddini asmis bu arkadas....
Sen sakin ol yeter.... Stres yok

canım öyle ama hemsirenınde bildiği vardır ama lap die söylesi işte canımı yaktı dediğine bakarsan 80 veya 100 olması lazımmmış bu nasıl olacak ne yapıcam sasırdım artık hatta bana carsambada 100 altı olursa kes ilaçları dedi bak yeni geldi aklıma

canım senin opu yarın dimi rabbim kaliteli yumoşlarının toplanıp döllenmesini nasip etsin inş
evet yarın inş.
amin havincim cümlemizinkini

canım ben opudan sonra estrofem veprogestan fitil kullanmıştım tabi senin doktorun opudan sonra hanki ilaçları verir bilmem
tabi kişiye göre değişiyor
opu öncesi kan tahlili istemişler miydi?

cnm sen işin kynağındasın kuran kursu dah e olsun dualarına bizleri de ekleyiver

cnmm şimdiden hayırlısı olur inş..Rabbim yanında olsun ..kaliteli sağlıklı büyüsün bölünsünler inş. :))

amiiiiin diyorum canı gönülden hepimiz için :)

hayirli aksamlar kizlar bu gün doktorla görüsmemiz vardi doktor düsük sebebi bagisilik sitemimin zayif oldugunu söyledi vucud direnci zayif mis arkadaslar ne yapabilirim cok üzldüm...

canım sanada hayırlı akşamlar nasılsın doktor sana vucud direncin düşük demiş canım vucud direncini artıran bağışıklık sistemini güçlendiren neler onları araştırıp ona göre vucudunun bağışıklık sistemini ve direncini güçlendireceksin inş bu sıkıntıyıda atlatırsın canım doktor bu konuda bişey söylemedimi sana canım şunu şunu yap vucudunun direnci artar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…