eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Allah beraberinde olsun redhaircim. bebeğin seninle olsun inşallah.

AllaH hepinizden razı olsun kızlar:) moral oldunuz..ailemden kımse bılmıyor tedavımız anne baba harıc ama arkamdan dua eden bir suru ınsan vardı burda..cok tesekkur ederım hepınıze....test tarıhı 29 aralık:) bakalım olursa 2013 model olucak sıpalar ksımetse:) 2012 patentli 2013 model sıpalar:)bu arada ''lar'' dan anlasılmıstır sanırım:) hayırlısı..transfer sırasında cok duygulandım..doktorum içine doğmus gıbı bence kız olursa adını elif koy dedı..:) benım cocuklugumdan bu yana hayalım bır kızım olsun adı elıf olsundu:) öpüyorum hepinizi:)

canim selam, ozelden mesaj atamiyorum henuz, bahcecideyim ben bir suredir.... Alman hastanesini de cok oneriyorlar.... ordaki tum ekip cok iyimis diye her yerden duyıyorum.

canım demek 2 transfer yapıldı rabbim bunca zahmetinin bekleyişinin mükafatını almanı nasip etsin test gününde topiğe hamileyim diye hayırlıısyla yazmanı rabbim naisp etsin herşey güzel gönlünce olsun rabbim daha arattırmasın bu son tedavin olsun inş

kızlar cok şükürler olsun bugün sonucu aldık 600.06 cıktı degerım. hepinize sevgılerr allah herkese nasip etsin insallah. devamınıda erdırır insallah.

kızlar cok şükürler olsun bugün sonucu aldık 600.06 cıktı degerım. hepinize sevgılerr allah herkese nasip etsin insallah. devamınıda erdırır insallah.

aylin canım rabbim tamamına erdirsin sağlıklı hamilelik geçirip gününde bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş bizlerede dua et

hayırlı olsun Aylin,Allah tamamına erdirsin inşallah, bundan sonrası için dikkat et bebeğine kendini yorma..

merhabalar aylin öncelkle tebrik ederim
sizi en baştaki tablodan farketmiştim
tüp bebeğe başladıktan sonra dr. yumurtalarımın az olduğunu söylemeye başladı, kan testlerinde böyle birşey yoktu.
şimdi sizi hamile görünce çok sevindim bana da umut oldunuz.
benim başta dörtken şimdi 2-3 yumurta oluştu. yarında opu m var.
sizin kaç yumurta oluştu kaç tane yerleştirildi merak ettim ?

inş. hamile kalırsın.ALlah yardımcın olsun.

canım inş. sağlıklı hamilesindir bence öylede olacak zaten ama neden kendini sıkıyorsun sen bir doktorda tedavi görmedinmi neden arayıp kendisine sormuyorsun hemşire saçmalamış tüpüm yok benim deseydin ya vallahi sinirlendim.insana sevinci bile yaşatmıyorlar.senin bir doktorun var hani milyarlar ödediğin bence ara ona sor.

Arkadaşlar bu topic eylül ayından kalma lütfen şuan da tedavi görenler sonuç alanlar aralık 2012 tüp bebek yaptıranlar topiğinde yazabilir mi? Neden eylül topiğine yazıyorsunuzzzz??????

eylül ayından kalma derken çok eski bi süreç mi bu??? bizler eylülde tedaviye başladık ve hala devam ediyor ne yani şimdi siz aralık topicine yazıp aralık biter bitmez tüm arkadaşlarınızı yarım kalan tedavileri bırakıp ocak topicine mi transfer olacaksınız... neden eylül topicine yazıyorsunuz sorunuza cevap : sadakat...

hadi hayırlısı canımm inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana...

bu arada ben pek yazamıyorum ekrana baktıkça başım dönüyo mide bulantım artıyo...

boyacı bugün konrtrole gidecekti hala uğramadı inş güzel haberlerle gelir

yetttiiimmm gariiii :)) cnm yoğun geçti bugünüm. sayfalarda ilerlemiş bayaa anca girebildim.. şükür iyi geçti. 9 mm 10 mm 11 mm 8 mm ve 13 mm boyutlarında toplam 16 tane yumoşum var :) inş sağlıklı ve kalitelidirler.. çarşamba günü tekrar kontrolüm var.. muhtemelen c.teside opum olacakmış.

amiinnn canımm Allah razı olsun :) isteyen herkesın olsun inşallah:)

hadı hayırlısı olsun canım maşallah sayı cok guzel..umarım hepsı kalıtelıdır guzel guzel bolunur tutunurlar sana

saol tubacımm..ınsalalh..kıyamam hala gecmedımı bulantılar

inşallah kaliteli olurlar canım, maşallah maşallah, hadi hayırlı olsun inşallah...

canım maşallah yumoşlarına inş sağlıklı kaliteli olurlar çarşabma güzel haberlerle gelirsin inş

amiinnn canımm Allah razı olsun :) isteyen herkesın olsun inşallah:)

inş canım rabbim muradımızı biliyo bunca yılın özlemi var rabbim inş hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder seninde bebişlerin inş sıkı sıkı tutunurlar

canım dondurulmuşun oldumu hepsi bu güne geldimi hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…