Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah beraberinde olsun redhaircim. bebeğin seninle olsun inşallah.
canım terik ederim gözün aydın olsun.. artık bundan sonra ne yapman gerektiğini topiğimizin terübeli kızları şiddetle anlatmış sana:))yat dinlen kendinede bebeğinede iyi bak..belini sağlam ve sıcak tut..allah onu/ları sana bağışlasın:)
milletede bişey yok diye haber verdin, şimdi herkes iki kat sevinmiş şok olmuştur))
Allah yar ve yardımcın olsun..elini koy karnına dualarını oku:))
amiiiin havincim amiiiin...
amin cnm cümlemize inş.
imtihan bu düşünüyorum cnm
dün hastaneye giderken ayaklarım ters ters gitti.
ama oraya gidip bebeği görünce nedense rahatladım,çok masum hiç bişeyden haberi yok ve öfkeli şirin bizim velet.
tabii gerildiğim anlarda oldu, eltimin kız kardeşleri anası bizi gördükleri gibi Allah sizede yaşatsın,Allah bütün olmayanlara versin bu veya buna benzer cümleler kurdular.
belki iyi niyetle dediler ama önceden olan soğuk tavırları aklıma gelice çok samimi bulmadım açıkçası.
buraya yazarken şunu farkediyorum ki dostumla paylaşır gibi paylaşıyorum herşeyimi...
amin cnm inş. bizimde kucağımız dolar bebişlerle.
bana da zor gelmedi değil ama hayat bu işte geldi mi üstüste geliyor.
Allah yardımcın olsun minnoşlar sıkı sıkı tutunsun inş.
Arkadaslar merhaba yumurta rezervi az olan arkadaslar hangi merkezde tedavi oldunuz lutfen yardim edin. Bende de ayni sorun var ama nerede baslamam lazim kararsizim memorial ile alman hastanesi arasinda gidip geliyorum. Adet oldum en gec yarin karar vermem lazim
Transfere gırıyorum
Kızlarrr az sonra dualarınızı eksık etmeyiiinnn:)
AllaH hepinizden razı olsun kızlar:) moral oldunuz..ailemden kımse bılmıyor tedavımız anne baba harıc ama arkamdan dua eden bir suru ınsan vardı burda..cok tesekkur ederım hepınıze....test tarıhı 29 aralık:) bakalım olursa 2013 model olucak sıpalar ksımetse:) 2012 patentli 2013 model sıpalar:)bu arada ''lar'' dan anlasılmıstır sanırım:) hayırlısı..transfer sırasında cok duygulandım..doktorum içine doğmus gıbı bence kız olursa adını elif koy dedı..:) benım cocuklugumdan bu yana hayalım bır kızım olsun adı elıf olsundu:) öpüyorum hepinizi:)
kızlar cok şükürler olsun bugün sonucu aldık 600.06 cıktı degerım. hepinize sevgılerr allah herkese nasip etsin insallah. devamınıda erdırır insallah.
kızlar cok şükürler olsun bugün sonucu aldık 600.06 cıktı degerım. hepinize sevgılerr allah herkese nasip etsin insallah. devamınıda erdırır insallah.
AllaH hepinizden razı olsun kızlar:) moral oldunuz..ailemden kımse bılmıyor tedavımız anne baba harıc ama arkamdan dua eden bir suru ınsan vardı burda..cok tesekkur ederım hepınıze....test tarıhı 29 aralık:) bakalım olursa 2013 model olucak sıpalar ksımetse:) 2012 patentli 2013 model sıpalar:)bu arada ''lar'' dan anlasılmıstır sanırım:) hayırlısı..transfer sırasında cok duygulandım..doktorum içine doğmus gıbı bence kız olursa adını elif koy dedı..:) benım cocuklugumdan bu yana hayalım bır kızım olsun adı elıf olsundu:) öpüyorum hepinizi:)
şimdi hemsire hanım seref verdi bi zahmet aradı değer kötü dedi ilk gün 80 veya 100 cıkması gerekırmış benım değer 34,85 dıs gebelık mevcut olabilmesi yuksek dedi çarsamba bir daha tahlil istedi benım hamilelikten bişey anlamadım ben wallahi bu nasıl bişey artık soğukluk geldi yemin ederim.Bi var diolar bi dış gebelik diolar hamile olanlar sizin ilk tahlil günüzde değerler yuksemıydı
Arkadaşlar bu topic eylül ayından kalma lütfen şuan da tedavi görenler sonuç alanlar aralık 2012 tüp bebek yaptıranlar topiğinde yazabilir mi? Neden eylül topiğine yazıyorsunuzzzz??????![]()
boyacı bugün konrtrole gidecekti hala uğramadı inş güzel haberlerle gelir
canım demek 2 transfer yapıldı rabbim bunca zahmetinin bekleyişinin mükafatını almanı nasip etsin test gününde topiğe hamileyim diye hayırlıısyla yazmanı rabbim naisp etsin herşey güzel gönlünce olsun rabbim daha arattırmasın bu son tedavin olsun inş
inş. hamile kalırsın.ALlah yardımcın olsun.
hadı hayırlısı olsun canım maşallah sayı cok guzel..umarım hepsı kalıtelıdır guzel guzel bolunur tutunurlar sanayetttiiimmm gariiii :)) cnm yoğun geçti bugünüm. sayfalarda ilerlemiş bayaa anca girebildim.. şükür iyi geçti. 9 mm 10 mm 11 mm 8 mm ve 13 mm boyutlarında toplam 16 tane yumoşum var :) inş sağlıklı ve kalitelidirler.. çarşamba günü tekrar kontrolüm var.. muhtemelen c.teside opum olacakmış.
eylül ayından kalma derken çok eski bi süreç mi bu??? bizler eylülde tedaviye başladık ve hala devam ediyor ne yani şimdi siz aralık topicine yazıp aralık biter bitmez tüm arkadaşlarınızı yarım kalan tedavileri bırakıp ocak topicine mi transfer olacaksınız... neden eylül topicine yazıyorsunuz sorunuza cevap : sadakat...
hadi hayırlısı canımm inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana...
bu arada ben pek yazamıyorum ekrana baktıkça başım dönüyo mide bulantım artıyo...
yetttiiimmm gariiii :)) cnm yoğun geçti bugünüm. sayfalarda ilerlemiş bayaa anca girebildim.. şükür iyi geçti. 9 mm 10 mm 11 mm 8 mm ve 13 mm boyutlarında toplam 16 tane yumoşum var :) inş sağlıklı ve kalitelidirler.. çarşamba günü tekrar kontrolüm var.. muhtemelen c.teside opum olacakmış.
yetttiiimmm gariiii :)) cnm yoğun geçti bugünüm. sayfalarda ilerlemiş bayaa anca girebildim.. şükür iyi geçti. 9 mm 10 mm 11 mm 8 mm ve 13 mm boyutlarında toplam 16 tane yumoşum var :) inş sağlıklı ve kalitelidirler.. çarşamba günü tekrar kontrolüm var.. muhtemelen c.teside opum olacakmış.
amiinnn canımm Allah razı olsun :) isteyen herkesın olsun inşallah:)