bu akşam çatlatma iğnemi vuruldum, inş. salı günü saat 9.30 da opu yapılacak.
bu akşam üstü eltim doğum yaptı, onun sezeryandan çıkışını gördüm bebişi gördüm
Allah o duyguyu bizede yaşatsın inş.
kızlar dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize
Canım herşey yolunda gider inşallah ve hep diyorum hepimizin bu son bekleyişi olur ve artık beklenen minik sıpa gelir artık.tesekkur ederım ya kutu elımde bakıp duruyordum:):) alayım o zaman hemen..benım oncekı tedavı hazırandaydı canım ..bıraz ara vermek ıyı gelıyor gercekten...aynı sonucu yasamaktan korkuyor ınsan bır de basına geleceklerı bu defa bılıyorsun ya o bıraz gerıyor ınsanı..ama ıkıncıyı denemekte olan bırı olarak sana sunu soyleyebılırım ıkıncı deneme cok zor dıyen ben bır bakmısım transfer ıcın haber beklıyorum..daha cabuk daha bılınclı gecıyor ...korkma bız alıstık artık hem operasyonlara hem de negatıf sonuca ..daha kotusu olamaz dıye dusun ve bıraz aradan sonra cık yola:):)
Şekercim niye üzülüyorsun 3.gün olan tutmuyor ayda 5. Gün olan kesin tutuyo diye bişey yok ki. Bunu hiiiç stres yapma . Sen o kuzucuklara odaklan bak ne güzel hala 7 taneler maşallah. Hayırla onları göbüşe al biram önce senin içinde gün saymaya başlayalım ve inşallah pozitifi görüp seninle beraber ağlayalım. Ben negatif veya pozitif olsun herkese ağlıyorumda eşimde görünce yine kime ne oldu diyokızlar bugun de aradılar..hala 7 tanelermıs..ya yarın ya salı transfermıs..yarın olursa 3.gun embrıyosu olmus oluyor yınegecenkınde 2.gunde transfer edılmek zorunda kalmıstı...4e gıtseydı ıyıydı ya ( 3.gun embrıyosu olup hamıle kalan arkadaslar var mıı...5.gun embrıyosu gercekten daha mı ıyı tutunuyor
Canım benim hayırlısı diyecek yapacak bişi yok bizi bizden daha iyi bilen Rabbim yüzümüzü güldürecek inşallahtel geldi kizlar hastaneden negatif,hayirlisi yola devam insaAllah,ilk randevum cuma
Hayırlı olsun herşey yolunda gider inşallah. Dediğin gibi kafanı birşeylere takmadan moralli olmaya bakselam kizlar,
benimde tedavimde basladi, igne asamasindayim... kisa protokoldeyim tabiki....
Haftaya kontrole gidecegim, bakalim yumurta gelisecek mi?
hayirlisi herseyin..... kafami takmadan ilerlemeye calisiyorum....
Öncelikle gözünüz Aydın olsun Rabbim analı babalı hayırlı ömürler versin inşallah. Sende bebişine bu sefer kavuşursun inşallah. Bana artık birine göz Aydın'a gitmek zor gelir oldu. Herkes bebeği kucağına al falan yapıyor sanki başkasının bebesiyle içimdeki duyguyu özlemi bastıracambu akşam çatlatma iğnemi vuruldum, inş. salı günü saat 9.30 da opu yapılacak.
bu akşam üstü eltim doğum yaptı, onun sezeryandan çıkışını gördüm bebişi gördüm
Allah o duyguyu bizede yaşatsın inş.
kızlar dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize
hadi hayırlı olsun canım. güzel yumoşların olsun inşallah. biz bu durumlardayken de genelde eltiler peşpeşe doğuruyor oluyor anlaşılan. benim düşüğümün hemen ardından eltim ikinciye hamile kalmıştı. hayatımın en kabus günleriydi diyebilirim. tabi o zaman mantıklı düşünemiyordum. neyse Allah hepsine sağlık versin. bize de nasip etsin inşallah.
tek konulduğunda benim anladığım neredeyse olumzuz olacağı daha baştan belli gibi.
memoriala dün çok aradım randevu için bir türlü bağlanamadım pazartesi mail atıcam nur hanıma istiyorum bakalım hafta içi adet olursam adetin 2. günü giderim.
Transfere gırıyorum
Kızlarrr az sonra dualarınızı eksık etmeyiiinnn:)
Amin inşallah cok sağol ..Rabbim herkese nasip etsin ben hala inanamıyorum sanırım kucağıma aldığımda inanıcam
Transfere gırıyorum
canım hadi hayırlı olsun salı inş kaliteli yumoşların toplanıp güzel döllensinler
eltinin çocuğunuda rabbim analı babalı büyütsün bizede anne olma duygusunu rabbim tez zamanda yaşatsın inş rabbim bundan sonra aratmaz bizi hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bizlere
hadi hayırlı olsun canım. güzel yumoşların olsun inşallah. biz bu durumlardayken de genelde eltiler peşpeşe doğuruyor oluyor anlaşılan. benim düşüğümün hemen ardından eltim ikinciye hamile kalmıştı. hayatımın en kabus günleriydi diyebilirim. tabi o zaman mantıklı düşünemiyordum. neyse Allah hepsine sağlık versin. bize de nasip etsin inşallah.
Öncelikle gözünüz Aydın olsun Rabbim analı babalı hayırlı ömürler versin inşallah. Sende bebişine bu sefer kavuşursun inşallah. Bana artık birine göz Aydın'a gitmek zor gelir oldu. Herkes bebeği kucağına al falan yapıyor sanki başkasının bebesiyle içimdeki duyguyu özlemi bastıracamRabbim kimseye bakıpta özendirmesin darısı hepimizin başına
Transfere gırıyorum
günaydın kızlar en güzel günler sizin olsun:) Bugün ben tahlil günüm tam olarak ve aklım takıldı bilen varsa lütfen cevaplar mı dr aradım ama hastası varmış geri dönecekmiştabii aceleci ben bekleyemiorum şimdi cumartesi yani trasferimin 10. gününde tahlil yaptırdık 16,95 cıktı 15 aralıkta bugün ise 17 aralık tam tahlil günüm 34,85 cıktı tamam pozitif ama değerler cok ağır ilerlemio mu ? sıkıntımı var anlayamıorum 24 saatte bir artan değer sağlıklı gbelik diolar hesabımımdamı bir yanlış var benım 11.gün yanı 16 aralıkta 34 kusur 12 .gün yani 17 aralıkta 70 kusur değer cıkması gerekmez mi ?tahlil günü bu kadar düşük değer alan var mı?
CANIM 24 saat değil 2 günde bir katlanması lazim degerinin ikiye katlanması lazım
canım ozaman benım sağlıklı mı? cumartesi 16.95 pazartesi 34,85 ay varya ne zormuş hep bekliosun bekliosun şimdide takıldım kimyasal mı yok bebek yasıo mu yok kese görünecekmi ben böyle hasta olucam
Yok mu fikir verecek arkadaslar
Canim ilk denemen mı olacak?
Yok canim bu 3 uncu denemem ilk 2si yurtsisinda oldu. Ucuncu de turkiyede insallah ama kararsizim merkez konusunda memorial ile alman yarin adet olacagim belirtiler basladi. Memorial basarili bir merkez ama karasizim. Sen memorialde sin okudugum kadariyla ve hamissin. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah .
ben memorialdaki semra hanımı çok duydum meryemcim. bir araştır istersen onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?