canım sen kendin dikkat et yat dinlen çıkma dışarı 12.haftadan sonra düşük riski azalıyor ozamanlar çıkarsın az daha sabret, valla hrkese diyorum işi gücü boşvrin, eşim haftadan haftaya süpürürse ne ala, yavaş yavaş toparlıyorum evi, mutfağı, yemk yaparkn bil basit ymkler seciyorum, sende dikkat et tatlım, bebşler kıymetli v zahmetli...
inşallah havın inşallah...aslında belkıde tekrardan anne olma sansım cok daha azalacak..cunku dermoıd kıstım var ve dıger yumurtalıgım cok sıkıntılı..toplanan yumurtalar da kıstlı taraftan..rabbım hayırlısını versın..canım hiç korkma şöyle düşün üç tane koyuluyo ama tek tutuyo çok koyulması tutunma şansını arttırıyo o açıcan bence çift koyma imkanı varsa transfer ettir inş bebişin tutunur
haklısın kısmetımızde kaderızmızde ne varsa o oluyor ..ama ben ufak tefek bıseyım:)tasıyamam bıle ya:)hayırlısı bakalım mirage..buyuk konusup ıkız annelerı olurmusuz:):)kendi mi yapacakmış sen yapmazsan bu işleri? ayrıca bunlardan dolayı olmuyorsa kimsenin olmazdı. herkes transfer sonrası yanında yardımcı tutacak lükse sahip olmayacağına göre. amaan boşver canım ya valla duyma bazı şeyleri.
bu konuda benim de kafam çok karışık. 2 embriyo konulduğunda şans biraz daha fazla oluyor, ama ikisi de tutarsa hem vücudum bunu taşır mı? maddi manevi sorumluluğu da daha fazla. nasıl başa çıkılır? aman olsun da Allah yardım ediyor red yaa. kısmette ne varsa öyle oluyor zaten. sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da bir iki neyse artık.
inşallah havın inşallah...aslında belkıde tekrardan anne olma sansım cok daha azalacak..cunku dermoıd kıstım var ve dıger yumurtalıgım cok sıkıntılı..toplanan yumurtalar da kıstlı taraftan..rabbım hayırlısını versın..
haklısın kısmetımızde kaderızmızde ne varsa o oluyor ..ama ben ufak tefek bıseyım:)tasıyamam bıle ya:)hayırlısı bakalım mirage..buyuk konusup ıkız annelerı olurmusuz:):)
tek konulduğunda benim anladığım neredeyse olumzuz olacağı daha baştan belli gibi.
inşallah havın inşallah...aslında belkıde tekrardan anne olma sansım cok daha azalacak..cunku dermoıd kıstım var ve dıger yumurtalıgım cok sıkıntılı..toplanan yumurtalar da kıstlı taraftan..rabbım hayırlısını versın..
haklısın kısmetımızde kaderızmızde ne varsa o oluyor ..ama ben ufak tefek bıseyım:)tasıyamam bıle ya:)hayırlısı bakalım mirage..buyuk konusup ıkız annelerı olurmusuz:):)
tek konulduğunda benim anladığım neredeyse olumzuz olacağı daha baştan belli gibi.
eveet ben de öyşe. 1,55 boyum var. nereye girecek 2 tane çocuk? :)) ama etrafımda benim gibi olup babalar gibi ikiz doğuran örnekler de yok değil yani.
o kadar da kesin konuşamayız aslında tutan da çok var ne bileyim. psikolojik olarak yenik başlıyosun biraz da aman bir taneyle de tutar mı diye. ben çok emindim mesela tutmayacağına. burda herkes benden çok ümitliydi, asla gaza gelmiyodum yorumlardan :)
neden tek konuldu
çok tşk ederim kızlar cevap için içime su serptiniz
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
iyi akşamlar kızlar sizlere sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim ben tüp bebek merkezine gittim 2 hafta önce bana hsg filmi çekinmen lazım dediler kanalların tıkalı olabilir dediler çekindim kanllarım açık çıktı smear testi yaptılar temiz çıktıifakat yumurta rezervin az solda 1 tane sagda 4 tane yumurtan var dediler birde rahmimim üstü hafif aşağı doğru çökmüş bu yüzdende ameliyat olman lazım dediler sonrada tüp bebek yapmamız lazım dediler sizce yumurta rezervi düşük olduğunda sadece tüp bebekmi yapılıyor bu yazıklarıma cvp verirseniz sevinirim.
çok tşk ederim kızlar cevap için içime su serptiniz
canım bebişin tutunsunda hayırlısıyla tek yahutta çift transfer edilmiş bunu kafana takma rabbim kullarına taşıyacağından fazla yükü yüklemez inş bu sefer seninde yüzün güler rabbim sağlıklı hayırlı evlat sanada nasip eder
canım benım:):) Allah razı olsun ..ne hayırlıysa hangı yol hayırlıysa o nasıp olsun ..cok tesekkur ederım:)
herkese tatlı ruyalar..Allah rahatlık versın kızlaar...ruyalarınızda bebişlerinizi gorun ınsalalh:) opuyorum hepınızı
bu akşam çatlatma iğnemi vuruldum, inş. salı günü saat 9.30 da opu yapılacak.
bu akşam üstü eltim doğum yaptı, onun sezeryandan çıkışını gördüm bebişi gördüm
Allah o duyguyu bizede yaşatsın inş.
kızlar dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?