- 27 Ekim 2011
- 951
- 4
tubacım sen hep dondurulmuş mu kullandın? yoksa yeniden tedavi oldun mu? zaten şimdi ilk denemede tutturabilenler ayrı bir kulvarda benim gözümde. şimdi umudum 3.de başaranlar olarak sizsiniz.
iyiyim bende oturuyorum yatıyorum kalkıyorum.kocama yemek tarifi veriyorum başında bekliyorum oda yapıyor:) inşallah bebeğim inşallah.beni biliyorsun fazla dayanamıyorum pazartesi dedi doktorum bende bu cuma yaptırırım 10.gün oluyor iki günden bişey olmaz diyorum:)
canlarım güzel yüreklilerim benim hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkürler inş bu gün herşey yolunda gider rabbim bu bekleyişlerimizi son eylr inş
merve bir itarafta bulunayım hani hayır demeyi beceremiyomya pazartesi bir arkadaşıma söz vermiştim kontrolden sonra görüşürüz diye ama onun bilgisayarı var oraya gidinde inş yazabilirim kontrol nasıl geçti diye
yok canım ilk ikisi tedavi sonuncu dondurulmuştu. ama hepsinde embriyo 1. kalite numunelik demişti doktorum işte nasip kısmet ne zamansa o zaman tutuyor hele artık sonuncuda ben hiçbir zaman anne olamayacağım bile demeye başlamıştım vakti zamanı gelince oluyor tedavisi donmuşu bahane
açtım kızlar yeni topiğimizi direk ordan devam edin. buranın basireti bağlandı, hemen geçiniz yani. ben batıl insanım :))
kızlar bu arada size birşey teklif edicem. bu topicte hamile kalan arkadaşlarımız zaten sağolsunlar hep bizimleler. henüz hamile kalamayanlarımız da ileri tarihlere ertelendiler. yani eylülle bir alakamız kalmadı. şansımızı çevirmek, havamızı değiştirmek ve yeni birilerini de aramıza katmak için yeni bir topic açsam taşınır mısınız? :) çünkü 70 kişilik listemizde hem hamile kalıp hem negatif alıp kaybolup giden de çok oldu. ben diyorum ki mayıs-haziran ayında tedaviye başlayacak olanlar diye bir topic açayım. hep birlikte oraya geçelim. ne dersiniz?
slm milletttt ben geldimmmmm.......... hepinizi çok özledim yawww....
moralini bozdu dimi doktor, sevmedm ben onu, sen sur hastanesine gel bide ya fatmanur beştay bal gibi muaynesi 27 tl, bak onu araştır netten çok tatlı psikolog gibi
Merhaba siz hala Fatma Nur Hanıma mı devam ediyosunuz.. Doğumunuz oldu mu yoksa daha var mı bilmiyorum ama memnun musunuz Fatma Nur Hanım'dan ve hastaneden ilgi, alakadan ve doğumunuzu orda mı yapmayı düşünüyosunuz? Bende o hastaneye gitmeyi düşünüyorum evime çok yakın ama hastane ve doktor hakkında hiç bir bilgim yok açıkcası yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.