eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

tubacım sen hep dondurulmuş mu kullandın? yoksa yeniden tedavi oldun mu? zaten şimdi ilk denemede tutturabilenler ayrı bir kulvarda benim gözümde. şimdi umudum 3.de başaranlar olarak sizsiniz.

yok canım ilk ikisi tedavi sonuncu dondurulmuştu. ama hepsinde embriyo 1. kalite numunelik demişti doktorum işte nasip kısmet ne zamansa o zaman tutuyor hele artık sonuncuda ben hiçbir zaman anne olamayacağım bile demeye başlamıştım vakti zamanı gelince oluyor tedavisi donmuşu bahane

hadi bakalım. zaten bundan sonraki denememde ben de son günü beklemiycem. test yapmaktan korkuyorum diorum diorum hasta oluyorum sonra beklerken. eziyetten başka birşey değil. ben de erken yapcam bi dahaki tedavimde testimi :)

keyfine bak havinim. bize güzel haberler getir de ne zaman gelirsen gel.

doğru diosun, ama korkuyorum işte.

açtım kızlar yeni topiğimizi direk ordan devam edin. buranın basireti bağlandı, hemen geçiniz yani. ben batıl insanım :))

açtım kızlar yeni topiğimizi direk ordan devam edin. buranın basireti bağlandı, hemen geçiniz yani. ben batıl insanım :))

Canım topiğin adı ne ? Eğer uğursuzluk saymazsan ben de geleyim Biliyorsun ben de pek şanslıyım hayatta. Pişmiş tavuk misali geziyorum

hani tatlım yeni topiğimiz nerde:))))))))

merhaba arkadaşlar, ben infertilite konusundaki doğal yöntemleri araştırıyorum.
mirage 79 kullanıcısını bahsettiği aktardan alınan ürünler işe yarıyor mu? lütfen cevap yazabilir mi ? tesekkurler...

hipo hipo hastası iseniz turumbofoli paneli testi yaptırmanızda büyük fayda var bu test sonrasında tedavine başlarsanız iyi olur ayrıca Turgut özal üniversitesinde Zehra Candan İltemir Duvan Hocayı tavsiye ediyorum çok başarılı biri ve ekibide iyi sizi moral ve motivasyon açısındanda mutlu edeceklerinden emin olabilirsiniz. ben tedavimi burada yaptırdım herkese samimiyetle tavsiye ediyorum

moralini bozdu dimi doktor, sevmedm ben onu, sen sur hastanesine gel bide ya fatmanur beştay bal gibi muaynesi 27 tl, bak onu araştır netten çok tatlı psikolog gibi

Merhaba siz hala Fatma Nur Hanıma mı devam ediyosunuz.. Doğumunuz oldu mu yoksa daha var mı bilmiyorum ama memnun musunuz Fatma Nur Hanım'dan ve hastaneden ilgi, alakadan ve doğumunuzu orda mı yapmayı düşünüyosunuz? Bende o hastaneye gitmeyi düşünüyorum evime çok yakın ama hastane ve doktor hakkında hiç bir bilgim yok açıkcası yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

arkadaslar belki beni unutmussunuzdur uzun süredir giremedim..18 haftalık gebeyim..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.Her gece yattığımda dua ediyorum Allah herkesin yüzünü güldürsün..

sur hastanesine gittinizmi ?
fatma nur hanımla ilgili olumlu yazılar okudum nette.bende ümraniyede oturuyorum tüm hastaneleri tek tek eledim bi tek bu hastane kaldı eğer iyiyse gitmeyi düşünüyorum.

kızlar selam,

banada yardımcı olursanız sevınırım.tüp bebek için basvuru yaptık.mayıs 11ınde ılk muayenemı oldum ve bana gonal f 300 verdı gobekten kullandım 15ınde carsamba gunu gel bakalım dedı ve carsamba gunu gıttıgımde gayet guzel gıdıyor dedı yumurtalarıma baktı.daha sonra gonal f devam ama 225 olarak devam dedı bırde yanında çatlamasını engelesın dıye ıkıncı ıgnemı verdı.çarsam badan bu yana yanı 3 gun bu ıkı ıgneye devam ettım.cumartesı yanı yarın tekrar gel bı bakalım dedı ay cok merak edıyorum nasıl oldular cok heycanlıyım benım kafama takılan ıkı soru var dr cok soguk kanlı cok rahatt aman bosver deyıp duruyor bana sınırlerımde aslında bozuluyor..neyse sonucumuz ıyı olsun da o ıkı soru da bana neden 4 gun sonrasında catlamasın dıye hemen ıgne verdı acaba yumurtalrım mı catladı acaba aklıma takıldı cunlu bole seffaf akıntım oldu berrak ara ara bırde akıntım olmazdı akıntım oluyor sızce ne den bırde cumaretsı yanı yarın gıdecem yaa yarın 8. gunum olacak sızce benı neler beklıyor nezaman ne yaparızne zaman baslarız sızce ve asmalar nedır

selamlar bu konu ilk açıldığında tüp bebek tedavisi görmüş sonuç bekliyodum şimdi ise kızım kucağımda 30 nisanda 34+3 te erken doğum yaptm ama herşey yolunda gitti çok şükür... eylülde kızım geldi adını eylül beren koyduk rabbim herkese nasip etsin beni merak edip msj yollayanlara da sevgiler

Hayırlı olsun bende tüp bebekle bebeğime kavuştum çok şükürler olsun allahım herkeze nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…