eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

anlatayım cnm şöleki ben 2008 de klomenle hamile kalmıştım..sonra kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum kürtaj öncesine kadar benim adetlerim çok düzenliydi hem miktar olarak hemde gün olarak..kürtajdan sonra 5 ay adet olamadım kürtaj yapan dr a gittim işte hormon ilaçlarıyla oyaladı beni ankaralıyım aslen ben annemleri ziyarete gittiğimde orda zekai tahir burakdan bir doç e gittim adam ilk bakışta anladı zaten ertesi gün hemen amaliyat olman lazım dedi benim rahimde ileri derecede yapaışıklık olmuş açtı nese spiral taktı 4 ay kaldı tekrar histeroskopi yaptı duruma baktı tmm herşey yolunda 3 aya hamileyim diye gelirsin dedi ama nerde benim adetim 2. ay yine kesildi sonrasında çok dr a gittim en sonunda laparoskopi oldum falan ama en son gittiğimde yine yapışıklık var dedi dr yani anlıycan açılıyo ama tekrar yapışıyor..bu durumuda şöle açıklıyorlar rahim amaliyatla açılsa bile dokusunun özelliğini kaybediyormuş bu yüzden kayganlığı kaybetip açık kalamıyormuş ama bu ileri derecede yapışıklık yaşayanlar için geçerli..
sende olan sadece bir olasılık anladığım kadarıyla bu durumun 3 sebebi var doğuştan olabilir,enfeksiyon olabilir, kürtajdan olabilir..
kesin teşhis dr ununda sölediği gibi laparoskopide konur zaten umarım yoktur sende böyle birşey..
ben tekrar rahim filmi çekineceğim bakalım ne derece şu anda filmle göreceğiz bende bu hastalıkdan sonra hiç hamile kalamadım duruma göre yine amaliyat diyebilir banada dr sonrasında hemen tüp bebek olacak..bazı aptal dr lar asla çocuk sahibi olamazsın kesinlikle iileşemezsin desede ben umudumu hiç kaybetmiyorum burdan tanıştığım bir arkadaşım aynı benim durumumdaydı ve şu anda ikiz bebekleri var..
inşşşş sende böyle birşey yoktur cnm tekrar söylüyorum tertemiz çıkar laparoskopi sonucun ne zaman olacaksın bide nerde olacaksın dr da çok önemli benim laparoskopi yapan dr um çok güzel yapmış ama hemen tüp bebek yapaması gerekirken 1 sene ilaç tedavisiyşe bekletti beni 1 sene sonra yaptı burdaki dr um çok yanlış dedi hemen yapılacaktı dedi bilmiyorum bakalım neler olacak çok yazdım :))kusura bakma

:)) canım yaa harikasın sen... kesin değil ama işte kötü bi ihtimal kafa karıştırıyor ama ben yaktım tüm gemileri olucam ameliyatı da kendimden korkmuyorum tek korkum ameliyat sonrası bi sıkıntı olur da bebek ihtimalim az da varsa kaybedersem yoksa kendimi düşünmüyorum bile ama daha iyiyim bugün biraz kafa dağıtma operasyonu yaptım

canımm ya hepimiz olalım rabbim isteyen herkese versin hayırlısı nasılsa seninki hayırlısıysa seninki benimki hayırlısıysa benimki olsun ama birbirimize umut olalım yeter ki

peki canım yapışıklık çok muydu adetlerin nasıldı benimki gibi kahvemiydi kanama mı? tıkalı tüpü ne yaptılar? inşş canımallahın izniyle hepimizin olacak :))

Son düzenleme:

bugun daha ıyı olmana sevındım :):) sen hıc merak etme bak gor hamılelık haberlerıyle dolucak bu topıc mutlu mutlu bebıslerımızı ay ay takıp edıces burdan ınsallah..gereken neyse yap tabıkı..ınsallah cozumdur laparoskopı ınsallah son ugrasın olur..sıkıntısız agrısız acısız guzel seylere vesıle olsun ınsallah operasyon..

canım ben de 28inde oldum ertesi gün bitti test negatif ama bence bi gebelik testi yaptır tatlım :))

amin canımm..... sen yine de bak umutlanma ama belli de olmaz ::)

Son düzenleme:

ne kusuru benim istediğim de detaylarıyla dinlemek :)) ya akay tüp bebekte doktorum yapacak ya da etlik doğumevinde doktorum lap.den sonra hemen başlayacağız dedi bakalım hayırlısı inşş herşey güzel olacak hepimiz anne olacağız

hestia tatlım derdime seni tebrik edemedim iinşallah sğlıkla kucağına da alırsın canımmm nasıl sevindim anlatamam darısı bize :))))

inşşş cnm benim hepimiz anne olacağız yaşadığımız korkular geride kalacak bu arada benim de adetim çok az geliyor ama dr um 1 damlada olsa gelmesi çok güzel dememekki rahimde sağlıklı bir yerler var dedi bu beni dahada çok sevindirdi :))

:):) oluyom ama sımdı hatta karnım da agrıyor.. aman yok ya degıldır hem odevımı yapmadım ben bu ay:)) aklıma gırme:)

kanamam da olsa doktor olabilir kendiliğinden dedi ya allahtan ümit kesilmez diye adet olacağım gün baktırdım :)

bu arada olacağı varsa bence ödev falan hikayeee....

Son düzenleme:
slmm geleceğin güzel anneleri nasılsınızben adet olmayı bekliyorum test falan yapmaya korkuyorum olacağım zaten ağrıyo hafif hafifeylülün ilk günleri tahminen başlarım tedaviye hayırlısıyla dualara ne zaman başlarız bende elimden geldiği kadar katılırım haberiniz olsun

slm canım:) ıyı sayılırım sen nasılsın:) ınsallah olmaz adet, test de pozıtıf cıkar:) canım gun yaklasınca mırage ayarlayacaktı lısteyı..ılk sıradakınden baslayacaktık duaya:)sana da verırız ödevını merak etme sen:)

3 ay önce bana da oldu. Hemen muayeneye gittim. İlk gün bile az geldi. 5-6 ginde sonlandı ama çok hafif oldum. Muayenede doktor rahim tabakasının yeterince atılmadığını rahimde kalınlaşma olduğunu söyledi ama bir daha ki ay normal adet gördüm bu sefer biraz f fazla geldi hatta bayagı fazlaydı hemen doktora gitim doktor herhangi bir sorun yok dedi. Dökülme tam tamamlanmış.
Yani korkma büyük ihtimal sorun yok ama muayeneye gidebilirsin

Rapor olayını kafanıza takmayın işlemler yapılırken raporda çıkıyor Ege'de. Tabii başka bir yerde yaptırmak istemiyorsanız. Rapor 1 ayı geçiyor bu sürede sorun yaratmayacak bir eczanız olmalı. Zaten alışıklar pek de sorun olmuyor

slm cnm..ılk defa basıma gelınce bır de tup bebk tedavısınden sonra ılaclardan mı acaba dıye tedırgın oldum..kesılmıstı ogleden sonra yenıden basladı..ben de anlamadım bakayım boyle devam ederse gıdeyım bır kontrole..bu arada hıtereskopı cekılıcek bana..dr bana bıraktı bır ay once 2 ay once sen bılırsın dedı.. karar veremedım..tup bebek tedavısınden hemen once cekılmesı mı daha ıyı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…