eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Tatlım bana 9 Eylül'de yumurtalık rezervi ve yumurta kalitesini artırmak için Biosteron DHEA hap tavsiye ettiler. Günde 3 tane 3 ay kullandım. Gerçekten 4 yumurtam çıktı dördüde kaliteliydi. O gün benimle beraber yumurta toplanan kızların yumurta sayıları fazlaydı ama çoğu kalitesizdi. Ege'de de doktorlara danıştım Biosteronu . Sorduğum her doktor iyi yapıyorsun devam et dedi. Yumurta toplama işleminden sonra bıraktım. Sonuçsuz olunca şimdi yeniden başladım 2 tüp bebek öncesi. Bu hap vücutta sex hormonlarına dönüşüp direk yumurtalıklara gidiyormuş. Prospektüsünde yazıyor

Canım ya benim de kafamdaki soruları cevaplamış oldun teşekkürler biraz rahatladım sayende bana da dün doktor rezerv kötü dedi bir tarafta hiç yumurtam yoktu, tek tarafta vardı biosteron DHEA
yazdı günde 3 tane ve Q10 günde 2 tane, 1 ayım var aksilik olmazsa ay sonu adet olup başlayacağım, sana faydası olmuş ne güzel,ben de 1 ay kullanacağım, bakalım işe yarar mı, senin başlama tarihin belli mi...

doktorun semra kahraman mı, iyi olduğunu duydum...

Doktorum Nur Hanım canım. Dünya tatlısı bir doktor. Semra Hanım ile henüz tanışmadım. Ama onlar ekip olarak çalışıyorlar. Tedavi başladığında Semra Hanım da mutlaka inceliyor. Ben de çok olumlu referanslar aldım. Hayırlısı Allah'tan..

merhaba arkadaşlarım sızlere bırşey soracağım.tup bebek merkezi bızlerden bazı testler ıstedi içerısınde smear testide var.smear testide 1 ayda çıkıyormuş sızler yaptırdınızmı?bılgısı olan varmı bu konuda

nasıl 1 ayda çıkar canım bi yanlışlık olmasın onda ben kaç defa smear yaptırdım hep en geç 3-4 günde çıktı sonucu. Olmadı başka yerde yaptır götür niye bekleyesein onu 1 ay

cnm bende bi tane polip varmış narkozsuz falan alıverdi yaa histeroskopiyle hiç korkma bir an önce yaptır cnm tedaviden önce aklında kalmasın sonra sıkıntı falan yaratır belki bence bir an önce yaptır sıkıntısız başla tedavine

cnm ben ankara da zekayi tahir burakda yaptırmıştım 10 güne çıkmıştı sonuç 1 ay sürmedi ama her yerin sistemi bir olmayabilir

Bende ağustos 20 den sonra tüp bebek tedavisine başlayacak olan biriyim..sanırım kk da her ayın ayrı topiği var ve o topikte olmak daha faydalı..bu nedenle aranıza katılmak isterim.. ağustos 20 bat. ama bayrama denk geliyor.. o tarihte olmazsa eylül ayına kalacak.. zaten ağustos 20 de başlarsam eylül 3 gibi tüp bebek operasyonu gerçekleşecek sanırım.. bu topiktende fayda gelmezse sanırım kendime bir ağustos topiği açmam gerekecek. beni kabul ederseniz sevinirim.

hoşgeldin canım topiğimize =) daha önce tüp bebek denemesi yaptınız mı hiç?

hoşgeldin canım topiğimize =) daha önce tüp bebek denemesi yaptınız mı hiç?

daha önce tüp bebek dışıda hepsini yaptırdım
4 yıllık evliyim. 3 yıldır bebek istiyorum.. endometrioma teşhisiyle 2,5 yıl önce laporoskopik ameliyat oldum..(ama çikolata çıkmadı:)))
klomen kullandım..kist tedavisi oldum.. iki kere aşılama yaptırdım...şimdi tüp bebek yaptıracam inş..allah hayırlısıyla inşallah isteyen herkesin kucağına versin bebeklerini..

hıı anladım canım hayırlısı olsun hepimiz bebiş istemiyle burdayız inşallah rabbim hepimize hayırlısıyla nasip eder peki nerde yapmayı düşünüyorsun?

hıı anladım canım hayırlısı olsun hepimiz bebiş istemiyle burdayız inşallah rabbim hepimize hayırlısıyla nasip eder peki nerde yapmayı düşünüyorsun?

ben 3 senede 5 doktor değiştirdim..en son verdiğim karar inşallah en iyisi olacak..ankara da hş klinik te yaptıracağım inşallah..hayırlısı bakalım..
bu arada benim mesaim bitti çıkmam gerek.. kaldığımız yerden devam ederiz inşallah..
iy akşamlar

iyi akşamlar canım =)

akasya canım bende nur hanımla muayene oluyorum hatta bugun konustum kendısıle bende eylul sonu ekım basında baslıyorum tedavıye banle bır baslayacak olan varmı kızlar belkı karsılasırıs kısmetse sahsen ben cok ısterım

kısslaarrrr neden sebeptir bilmiyorum ama bugün içim içime sığmıyor yaa bide migrenim tuttu ki hoş artık hergün tutuyor ilaçlar yüzünden neysekonuya başllayayım heyetten ameliyat kararı çıktı ama hem laparoskopi hem histereskopi bunlar yapılmadan boşa kürek çekme dedi kısacası... ama yaşın genç daha 2 yıllık evlisin acele etme vücudun dinlensin özele de para verme 3 senen dolsun burda yapalım dedi bir sonraki adetle ame. randevumu alacağım 25 ağustosta adet olcam 10 gün içinde yapılıyormuş ameliyat bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…