Günaydınlarrrr herkeseeeee
canım benim sol tüp tıkalıydı lap. Oldum.. Benim doktorda demişti sıvı birikmesi vs varmı görmemiz lazım bunları di.ye. Çok şükür sadece yapışıklık çıkjtı ve açıldı.. Ama her ameliyat risklidir. Sonuçta ultrasonlar filmler belli bir yere kadar gösterir. Açıp bakınca başka başka durumlar çıkabilir kiii bu her ameliyat için geçerlidir. O yüzden iyi bir doktor bulup bu konuda tecrübeli birini kendini önce allaha sonra ona emanet etcen canım. Böle laflar da duymayalım bi daha sen herşeyi atlatıp anne olacaksın ama önce morallee :)
hestiacım sakın stres yapma kuzum bak doktorun bütün önlemleri almış.. İğnelere bile başlamış.. Sen sadece sana söylediklerine harfiyen uy bolca dinlen ve hiç kötü şeyleri getirme aklına.. Bebeğinle konuş sohbet et.. Bunca badireyi atlatıp kendiliğinden tutunmuş sana bundan sonra bırakmaz seni korkma:)
kızlarrr benimde 18 eylül tahmini adetim.. İşallah bi aksilik çıkmadan başlayabiliriz. Kafamı kurcalayan bir konu var çok korkuyorum ertelemek zorunda kalca diye. Biz bi ev almıştık yatırım için 1+1.. Onu müteahhit satıyım sizin adınıza dedi. Eşimin müvekkili bu arada. Neyse sonra zaman geçti üstünden biz vazgeçtik kiraya veririz dedik. Sonra gelmiş eşime e ben anlaştım para aldım başkasından o ev için falan demiş. Eşimde satmıcaz falan diyince e biz öle konuşmadık zor durumda kalcam demiş. Eşim tamam o zaman kapat krediyi üstünüde ver nakit demiş öle anlaşmışlar.. Şimdide adam para sıkıntısında kapatamıcak krediyi belliki. Neyse dedik satmayız o zaman ev bizim sonuçta. Amaaaaa eylülde 10.000 ara ödemesi vardı
adam krediyi kapatcak diye biz eylüle hesaplamıştık tüpü.. Şimdi nasıl olcak bilmiyorum. Eşim diyo ben ayarlıcam o konuda bi değişiklik olmıcak diyo yaptırıcaz diyo ama hepsi birden nasıl olcak bilmiyorum zaten öle olursa helede hamile kalırsan kesin satcam o evi diyo.. Alduğımızdan beri dert oldu tanıdıktan bişey alırsan böle olur
neyse fazla uzattım kızlar içimi dökesim geldi. İşallah hayırlısıyla hepsinin altından kalkabiliriz