- 26 Aralık 2011
- 4.715
- 0
ecrin eet cnm bi değişiklik olmazsa eurofertilde düşünüyoruz ama bu konyadaki eurofertil ankarada varmı bilmiyorum..
redd harikasın yaaa :)) şu halimde güldürdün beni... ben o horozun başının etini yiyorum bu yüzden... hmm senin horozunda ibiğini çek :))
ama o kadar bitkinim ki şu angözlerimin içi yanıyor ameliyat için doktora gittim(doktorum tatilde başka benim de tanıdığım ve çok güvendiğim biri yine) ve rahimiçi yapışıklık varsa ameeliyatın riskli olabileceğini söyledi... dedim ki önemli değil ameliyatı atlatırsam bebeğim olur mu? en azından ya ölürüm ya umudum biter yada anne olurum(
ben de 10-15 eylül gibi olur diye tahmin ediyorum canım...
Merhaba kızlar, ben bugün dr.a gittim.Aslında çarşambaya başka dr dan randevu almıştım ama bu dr u pek methettiler dayanamadım ve gittim.Evet keseyi gördük çok şükür.Ama rahimde kanama var dedi.Düşük riskim varmış.Progestan iğne, crinonne jel verdi.Birde kan pıhtılaşması ile ilgili test istedi.Geçen ayki kimyasal gebeliği düşük olarak nitelendirdi ve bu sorun varsa bu da düşebilir dedi.Onun için de test sonucu çıkana kadar pıhtılaşma problemim varmış gibi karnımdan iğne yapacağım. doktor çok ilgili fakat benim moralim epey bozuk.bu kadar zorlukla elde edip kaybetmek istemiyorum. Bu arada yatacağım ve hiç iş yapmak yok.Bana dua edin nolur, orda kalsın, gitmesin....
inşallah bebeğin seninle kalsın...şimdi hangi dr.a gdiyorsun..
inşallah bebeğin seninle kalsın...şimdi hangi dr.a gdiyorsun..
benimde ağustos sonu gibi gelecek reglım.hayırlısı olsun arkadaşlarım
o zaman en yakın tarihler de başlayacak gibiyiz.. farklı bişiler yapıyormusun arkadaşım?
Günaydınlarrrr herkeseeeee
canım benim sol tüp tıkalıydı lap. Oldum.. Benim doktorda demişti sıvı birikmesi vs varmı görmemiz lazım bunları di.ye. Çok şükür sadece yapışıklık çıkjtı ve açıldı.. Ama her ameliyat risklidir. Sonuçta ultrasonlar filmler belli bir yere kadar gösterir. Açıp bakınca başka başka durumlar çıkabilir kiii bu her ameliyat için geçerlidir. O yüzden iyi bir doktor bulup bu konuda tecrübeli birini kendini önce allaha sonra ona emanet etcen canım. Böle laflar da duymayalım bi daha sen herşeyi atlatıp anne olacaksın ama önce morallee :)
hestiacım sakın stres yapma kuzum bak doktorun bütün önlemleri almış.. İğnelere bile başlamış.. Sen sadece sana söylediklerine harfiyen uy bolca dinlen ve hiç kötü şeyleri getirme aklına.. Bebeğinle konuş sohbet et.. Bunca badireyi atlatıp kendiliğinden tutunmuş sana bundan sonra bırakmaz seni korkma:)
kızlarrr benimde 18 eylül tahmini adetim.. İşallah bi aksilik çıkmadan başlayabiliriz. Kafamı kurcalayan bir konu var çok korkuyorum ertelemek zorunda kalca diye. Biz bi ev almıştık yatırım için 1+1.. Onu müteahhit satıyım sizin adınıza dedi. Eşimin müvekkili bu arada. Neyse sonra zaman geçti üstünden biz vazgeçtik kiraya veririz dedik. Sonra gelmiş eşime e ben anlaştım para aldım başkasından o ev için falan demiş. Eşimde satmıcaz falan diyince e biz öle konuşmadık zor durumda kalcam demiş. Eşim tamam o zaman kapat krediyi üstünüde ver nakit demiş öle anlaşmışlar.. Şimdide adam para sıkıntısında kapatamıcak krediyi belliki. Neyse dedik satmayız o zaman ev bizim sonuçta. Amaaaaa eylülde 10.000 ara ödemesi vardıadam krediyi kapatcak diye biz eylüle hesaplamıştık tüpü.. Şimdi nasıl olcak bilmiyorum. Eşim diyo ben ayarlıcam o konuda bi değişiklik olmıcak diyo yaptırıcaz diyo ama hepsi birden nasıl olcak bilmiyorum zaten öle olursa helede hamile kalırsan kesin satcam o evi diyo.. Alduğımızdan beri dert oldu tanıdıktan bişey alırsan böle olur
neyse fazla uzattım kızlar içimi dökesim geldi. İşallah hayırlısıyla hepsinin altından kalkabiliriz
ben ağustosun son haftası başlıyorum .... bayramdan sonra :) heyecan ve korku max düzeyde...
Selam arkadaşlar ;
Daha önce yazmıştım ama listede adımı göremedim. Beni de listeye ekler misiniz ? Yaş 33 Sebep : Genetik Hastalık Tüp bebek ve PGT yapılacak. İlk denemem olacak. Memorial Şişli'de yaptıracağım.
herkese günaydın kızlarr...ya bu ılaclar ıkı aydır dengemı bozdu sanırım benım ..gecen ay ılk defa 4 gun gecıktı regl tarıhım..bu ay daha garıp oldu..normalde 28 ınde olmam gerekıyordu ama 8 gun oncesınden 28ıne kadar hergun kahverengı lekelerle ugrastım sonra 28ınde regl oldum ama normalde 5 gun surmesı gereken sey dun bıttı..ılk defa basıma gelıyor bu..dr u aramam gerekır mı?sızın de basınıza geldı mı
ekledim canım. memorial için iyi diyorlar. seni başarı listesinde hamile halde görür gibiyim :)
Oooo süper bir dilek buSağol canım. İnşallah hepimiz o listede hamile olarak görünelim Ben bebek isteyen , dileyen tüm arkadaşlarım için dua ediyorum. Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah.. Hayırlısı ile sağlıklı evlatlarımız olsun.. Evet Memorial'ı ben çok araştırdım. Genetik test ve PGT yapılacağı için genetik laboratuvarı benim için çok önemliydi. En iyi laboratuvar Memorial şeklinde bilgi aldım. O yüzden orayı tercih ettim. Tabi bu bir bahane.. Allahj istedikten sonra heryerde olur. Nasip işi..
Kızlar birşey soracağım. Tüp bebek öncesi yaptığınız özel bir beslenme var mı ? Yumurta sayısı ve kalite için ? Bebeğin rahme daha iyi tutunması için ? Varsa bilgilerimizi paylaşalım. Ben Solgar Omega 3'ünü kullanıyorum. Ayrıca folik asit alıyorum. Her gün fındık yiyorum.
o zaman en yakın tarihler de başlayacak gibiyiz.. farklı bişiler yapıyormusun arkadaşım?
bende sizin gibi aynı tarihlerde başlayacağım inşallah ağustos sonu eylül başı ...hadi hakkımızda hayırlısı....inşallah eylül sonu souç hepimiznveeeee
veeeeeeeeeeeeeeeeeeee hepimiz sağlıklı bır şekılde hamıle kalalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben ağustosun son haftası başlıyorum .... bayramdan sonra :) heyecan ve korku max düzeyde...