bana da histereskopi yapıldı. Korkma hiç bie şey hissetmiyorsun. Acı bile duymadım. Ağrı kesici bile almaya gerek olmadı. 20 dakikalık bir operasyon. Ameliyathaneden uyanık geliyorsun. Çok az narkoz veriyorlar. Tüp bebek öncesi yapılması faydalı. Bir sorun varsa düzeltilir ayrıca rahimde kalınlaşma varsa biraz inceltiyolar bu da tutunmayı kolaylaştırıyor. pahalı bir işleme yani tup bebege başlamadan yaptırmak mantıklı. Bol şanslar.
Rapor olayını kafanıza takmayın işlemler yapılırken raporda çıkıyor Ege'de. Tabii başka bir yerde yaptırmak istemiyorsanız. Rapor 1 ayı geçiyor bu sürede sorun yaratmayacak bir eczanız olmalı. Zaten alışıklar pek de sorun olmuyor
duayı listenin yanına ekleriz herkes için 313 ayetel kürsi okuyalım .. listeyi bu şekilde düzenler okundukça yazarız yarın başlayalım .çabucak biter... herkes uyum sağlarsa yakın zamanda planlamakta fayda var..
efet en önemli kısmı topik sahibimiz bunu yapabilir... sabah kararlaştırırsak hemen okumaya başlarız.. belki yasin bile okuruz..Rabbim büyük o ol derse olucak.. ondan istememnin en güsel yolu dualar... allahım hakkımızda hayırlısını verir inşallahhhtopic sahibi duyurulur:)
onceden ıdmanlıyım :)korku konusunda sıkıntım yok canım demek ıstedıgım hanı hıtereskopı sırasında bazen polip vs alınıyormus ya..bunu tedavıden hemen once mı yaptırayım yoksa bu ay yaptırıp kurtulayımı..1 ay once mı 2 ay once mı? sızın drlarınız bıse dedımı bu konuda bunu merak ettım
selam kızlarrr...
red, benim doktor polipleri aldıktan sonra tedaviye başlamadan önce bir regl dönemi beklememiz gerektiğini söylemişti. bu durumda 2 ay önceden yaptırsan daha iyi olur herhalde...
duayı listenin yanına ekleriz herkes için 313 ayetel kürsi okuyalım .. listeyi bu şekilde düzenler okundukça yazarız yarın başlayalım .çabucak biter... herkes uyum sağlarsa yakın zamanda planlamakta fayda var..
Selam arkadaşlar ;
Daha önce yazmıştım ama listede adımı göremedim. Beni de listeye ekler misiniz ? Yaş 33 Sebep : Genetik Hastalık Tüp bebek ve PGT yapılacak. İlk denemem olacak. Memorial Şişli'de yaptıracağım.
canım ben sadece elevit vitamin içiyorum ama yumurta kaliten için incir kürü yapabilİrsin yinede bu kürlerin tedavi sırasında yapılmasından yana diilim şahsen çünkü zaten hormonlar yeterince yumurta üretcek aşırı doz gibi etki yapabilir gibi geliyo kürlerleAl benden de o kadar heyecan ve korku var, bugün tedaviden önceki son muayeneme gittim geçen ay doktor izne gitmeseydi nerdeyse başlayacaktım ama yaz tatili ramazan vs ben de ertelemek istedim, bu ay gittim belki doğum kontrol hapı verir veya tedavi öncesi başka bi durum olur diye ki nitekim öyle oldu ilk baktığı tarafta hiç yumurta yoktu rezervin çok kötü hiç yok dedi, diğerine baktı hı burda var dedi bende moral sıfır tabi, biz eşimfaktörü ile başladık tedaviye eşim oligospermi, 100 bin civarı çıkıyor test sonuçları, geçen aylarda kist var demişti doğum kontrol hapı kullandırdı 1 ay şimdi derezerv çok kötü çok az dedi ve kadın faktörünü de ekledi, sabah çok daha kötüydüm sarsılmıştım bayağı her gittiğimde bişey çıkıyor diye ama şimdi biraz daha iyiyim, en azından umudum var, önümüzdeki ay başlarız dedi bir sürü ilaç verdi, şu an günde 9 tane hap içeceğim, normalde 3 taneydi, sorcağım siz de ilaç içiyor musunuz, çinko, b vitamini ve folik asit içiyordum 2 aydır, bugun tekrar doğum kontrol hapı verdi, rezerv kötü diye DHEA günde 3 tane ve Q10 antoksidan günde 2 tane verdi, ben ilaçları kullanacağım kullanmasına da yeme içme konusunda ne yapayım, bal çörek otu tarçın kullanayım diyorum. Kısmet olursa 27 ağustosta adet olucam ve başlayacağım artık.bugun bir de yin ezor muayene oldum transfer aşamasını da narkozla istemeyi düşünüyorum sanırım gerçekten zorlanıyorum, sadece ben mi böyleyim ya, daha güçlü olmaya çalışacağım diye söz veriyorum her gün kendime bu sürecin her anını pozitif yaşayacağım diyorum, umarım öyle de olur hepimiz için...
yok canım benim adetlerim hep normaldi. Zaten rahim filmindede çok ince bi geçiş görünüyodu.. Ameliyattan sonrada daralma vardı açtık tamamen dedi doktorum şu an ikiside açık canımpeki canım yapışıklık çok muydu adetlerin nasıldı benimki gibi kahvemiydi kanama mı? tıkalı tüpü ne yaptılar? inşş canımallahın izniyle hepimizin olacak :))
bencede başlayalım hemenduayı listenin yanına ekleriz herkes için 313 ayetel kürsi okuyalım .. listeyi bu şekilde düzenler okundukça yazarız yarın başlayalım .çabucak biter... herkes uyum sağlarsa yakın zamanda planlamakta fayda var..
canım zaten artık çoğu yer uzun protokolü bıraktı diye biliyorum ben o yüzden yetişir benceınsallah cok ugrasmam yha
genellıkle hastne raporun ne kadar surede cıkıcagını bılıor
uzun protkol oldumu baslıor tedavıye dıye bılıyorum