Al benden de o kadar heyecan ve korku var, bugün tedaviden önceki son muayeneme gittim geçen ay doktor izne gitmeseydi nerdeyse başlayacaktım ama yaz tatili ramazan vs ben de ertelemek istedim, bu ay gittim belki doğum kontrol hapı verir veya tedavi öncesi başka bi durum olur diye ki nitekim öyle oldu ilk baktığı tarafta hiç yumurta yoktu rezervin çok kötü hiç yok dedi, diğerine baktı hı burda var dedi bende moral sıfır tabi, biz eşimfaktörü ile başladık tedaviye eşim oligospermi, 100 bin civarı çıkıyor test sonuçları, geçen aylarda kist var demişti doğum kontrol hapı kullandırdı 1 ay şimdi derezerv çok kötü çok az dedi ve kadın faktörünü de ekledi, sabah çok daha kötüydüm sarsılmıştım bayağı her gittiğimde bişey çıkıyor diye ama şimdi biraz daha iyiyim, en azından umudum var, önümüzdeki ay başlarız dedi bir sürü ilaç verdi, şu an günde 9 tane hap içeceğim, normalde 3 taneydi, sorcağım siz de ilaç içiyor musunuz, çinko, b vitamini ve folik asit içiyordum 2 aydır, bugun tekrar doğum kontrol hapı verdi, rezerv kötü diye DHEA günde 3 tane ve Q10 antoksidan günde 2 tane verdi, ben ilaçları kullanacağım kullanmasına da yeme içme konusunda ne yapayım, bal çörek otu tarçın kullanayım diyorum. Kısmet olursa 27 ağustosta adet olucam ve başlayacağım artık.bugun bir de yin ezor muayene oldum transfer aşamasını da narkozla istemeyi düşünüyorum sanırım gerçekten zorlanıyorum, sadece ben mi böyleyim ya, daha güçlü olmaya çalışacağım diye söz veriyorum her gün kendime bu sürecin her anını pozitif yaşayacağım diyorum, umarım öyle de olur hepimiz için...