eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım yarın sana direksiyon sınavında başarılar dilerim sakın heyecan yapma canım rahat atlat inş bu sınavıda sanada hayırlı geceler

bu arada akşamüstü aret kamarın merkezine (istanbul tüp bebek) mail atmıştım. hemen cvp vermişler, şimdi gördüm. bu olumlu birşey. ilgililer demek ki.

bu arada akşamüstü aret kamarın merkezine (istanbul tüp bebek) mail atmıştım. hemen cvp vermişler, şimdi gördüm. bu olumlu birşey. ilgililer demek ki.

canım doktoru tanımam ama çok iyi olduğunu ve hastalarına iyi davrandığını okudum burdaki topiklerde inş içine sinen bir doktor bulursun canım

ye ye yarasın arkadaşım. kalın kalın rahim olsun inşallah :))

demetin test tarihini bilen var mı?

canım senede bir defa ya yerdim yada hiç yemezdim narı şimdi götürüyom valla dilimi mahvettiği halde hiç umursamıyom yiyom inş hayırlısıyla kalınlaşır rahimim canım

demet yazmadı test tarihini haberimiz yok

mirage canım özellikle dua ettiğim birisin, bu topic sayesinde tedavi aşamasında çok şey öğrendim,Allah razı olsun. inanıyorum ki Mevlam nasip edecek, sen yeter ki iyi ol,mutlu ol.. bu tedavindede herşey peşpeşe geldi, inşallah bundan sonrakinde hiçbir olumsuzluk yaşamazsın ve mutlu sonla biter, seni seviyorum canımcım..kucağın çifter çifter dolsun

amin canım tüm kalbimle

bizede dua et tamammı ?

nasılsın canım bugün bir görübüp kayboldun

sağolasın hkerem :)) canımm... aynı şey benim için de geçerli. her anımda yanımda oldunuz, destek oldunuz. ben de inanıyorum be hkerem, umudum hep var. bu tedavimde bir terslik yoktu aslında, moralim de çok iyiydi, çok ümitliydim, nerdeyse emindim. o yüzden dumur oldum aslında. şu an tek beni rahatsız eden, diolar ya 3 negatif alırsa bir kadın şansı düşer diye, o yüzden şimdi üçüncüsünden korkuyorum. ama etrafımda dördüncüden sonra normal hamile kalan da var. bu işin böyle kuralları yok aslında.

canım ona takılma 7. 8. denemesinde hamile kalanda var ne zaman nasipse denemenin sayısına bakmıyo inş senin 3. denemen son olur canım

canım ona takılma 7. 8. denemesinde hamile kalanda var ne zaman nasipse denemenin sayısına bakmıyo inş senin 3. denemen son olur canım

bugün benim aktara yeniden sipariş verdim. bu bekleme sürecinde biraz kullanalım bakalım yine adamın göndereceklerini. boş durmayalım :))

bugün benim aktara yeniden sipariş verdim. bu bekleme sürecinde biraz kullanalım bakalım yine adamın göndereceklerini. boş durmayalım :))

canım bence iyi yapmışsın hiç belli olmaz inş bu bekleme sürecinde aktardan gelenler işe yarar

Selam kızlar bayadır giremiyorm topice ev aldık taşındık falan internette anca oldu o yüzden ayrı kaldm bayaa bii mirage yine olmadı galiba cnm seni merak ederek girdim zaten bizde kırmızıları bekliyoruz daha

yürekten bir amiiinnnnleee katılıyorum canım sana..

canım sen tedavini ne zaman düşünüyorsun hayırlısıyla ?

mart veya nisan gibi başlıycaz kısmetse ama ben kendimi şöyle hazır hissedince gitmek istiyorum cnm
bakalım ya moralim tavan yapmışken gitmek istiyorum.belki bu arada kendiliinden hamile kalırız

canım günaydın hepinize günayın kılarrrrrrrrrr bu dediğin aktar bana dedeğin aktar sanırım dün bize mail attık dönecek dedi ama dönmedi bakalım inşallah fazla bi fiyat söylemez biraz araştırdım da kimine 1000 felan demiş eşim hem bunu kullansın hemde doktora gitcek hemde ordaki ilaçarı kullansın hiç olmazsa tüp bebekte şansı artıalım diye düşünüyoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…