yarın sabah direksiyon sınavım vary aaa oofff hayat hep sınav yaa..acayip heyecan oldumm şimdiden.. inş geçerim yaa dua edin bana emi şekerler.. iyi gecelrr..
bu arada miragecim seni çok iyi gördm maşallah süpersin ..
bu arada akşamüstü aret kamarın merkezine (istanbul tüp bebek) mail atmıştım. hemen cvp vermişler, şimdi gördüm. bu olumlu birşey. ilgililer demek ki.
canım nasılsın biraz daha iyisindir umarım
idare ediyoruz canım ya. hayat devam ediyor.
kızlar uyumayın kalkın gelin yaaaa.
canım ne uyuması daha nar yiyeceğim hani daha karbuz keseceğiz derlerya bende daha nar yiyeceğim :))
ye ye yarasın arkadaşım. kalın kalın rahim olsun inşallah :))
demetin test tarihini bilen var mı?
mirage canım özellikle dua ettiğim birisin, bu topic sayesinde tedavi aşamasında çok şey öğrendim,Allah razı olsun. inanıyorum ki Mevlam nasip edecek, sen yeter ki iyi ol,mutlu ol.. bu tedavindede herşey peşpeşe geldi, inşallah bundan sonrakinde hiçbir olumsuzluk yaşamazsın ve mutlu sonla biter, seni seviyorum canımcım..kucağın çifter çifter dolsun
mirage canım özellikle dua ettiğim birisin, bu topic sayesinde tedavi aşamasında çok şey öğrendim,Allah razı olsun. inanıyorum ki Mevlam nasip edecek, sen yeter ki iyi ol,mutlu ol.. bu tedavindede herşey peşpeşe geldi, inşallah bundan sonrakinde hiçbir olumsuzluk yaşamazsın ve mutlu sonla biter, seni seviyorum canımcım..kucağın çifter çifter dolsun
sağolasın hkerem :)) canımm... aynı şey benim için de geçerli. her anımda yanımda oldunuz, destek oldunuz. ben de inanıyorum be hkerem, umudum hep var. bu tedavimde bir terslik yoktu aslında, moralim de çok iyiydi, çok ümitliydim, nerdeyse emindim. o yüzden dumur oldum aslında. şu an tek beni rahatsız eden, diolar ya 3 negatif alırsa bir kadın şansı düşer diye, o yüzden şimdi üçüncüsünden korkuyorum. ama etrafımda dördüncüden sonra normal hamile kalan da var. bu işin böyle kuralları yok aslında.
canım ona takılma 7. 8. denemesinde hamile kalanda var ne zaman nasipse denemenin sayısına bakmıyo inş senin 3. denemen son olur canım
bugün benim aktara yeniden sipariş verdim. bu bekleme sürecinde biraz kullanalım bakalım yine adamın göndereceklerini. boş durmayalım :))
ben çıkıyorum havinim. Allah rahatlık versin. iyi geceler...
yürekten bir amiiinnnnleee katılıyorum canım sana..
canım sen tedavini ne zaman düşünüyorsun hayırlısıyla ?