eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir akşam diliyorum

canım benim dün bende öyle oldum yine topikte mirageye testek için ayrılmadım inş bu son negatif olur bundan sonra hepimiz sırasıyla inş kavuşuruz meleklerimize

canım sen en azından neden tutupda düştüğünü öğreneceksin..buna sevinmelisin bence ..bana böyle bişi demediler bilememk çok daha kötü okadar üzlüyorumki hala ne güzel tutunmuştu bebeğim neden gitti die.. keşke benmde öyle bi imkanım olsa da bende öğrenebilsem .. ayrıca canım hepimizin sıkıntısı aynı hiç olur mu öyle şey. burada sıkıntılarımızı paylaşıp birbirimize destek olmak için varız.. hiç öyle düşünme lütfen.. kaan bey de mesaj gelirse bana söyle canım merak ederim...yani cevabını değilde cevap verdi die..

Son düzenleme:

canım hadi gözün aydın

bundan sonra asfaltlar korksun senden :))

oras öyle ama ne bilim içime bi burukluk yaşadım canım senin doktorun neden tutupta düşüğünü hakkında bişey demedimi hemde 9. gün felanda 9 küsür çıkmıştı yanlış hatırlamyorsam doktorların bizi e n güzel şekilde açıklamaları lazım çünkü anne olmak için ne zor yollardan geçiyoruz demi tatlım
kaan beyden hala cevap gelmedi belki yarın gelir canım inşallah faydası olur canım haber ederim ben sana

bizdede böyle bir problem var cnm yani bu yüzden olmuyo ama ddoktor bize hap derse ne biliyim cesaret edemem eşime içirmeye falan ama bitkisel bişeylerse o zaman olabilir (hap kullanmama sebebimiz üroloji uzmanımız bize eğer benden önce bir doktora gitseydiniz ve o araştırmadan size hormon ilacı verseydi 0 olurdu değeriniz dedi (( ) bu konuda beni bilgilendirirsen sevinirim cnm

canım şimdi şöyle dr. prof yani artı androlog yani erkek infertiletisi onun ana bilimdalı.. öyle benm eşimin spermi az diosun oda şu ilacı kullan demiyor..ayrıca bence ürolog biraz sallamış 0 olup olmayacağını bilemez.. bu dr.a ferihayada söyledim eşinin 1 ya da 2 en son yaptırdığınız spermigram sonucunu yaz maille ben noktasına virgülüne kadar yazdım valla..sitesi var oradan.sonra adam seni yönlendiriyor sorular soruyor eğer gitmen gerekiyorsada 1 günlüğüne ankarada olmanız yeterli bnm için diyor.yani şehir dışından gelene özellikle işlemleri için öcelik tanıyor . belki gitmeniz gerekmeden tedaviye de alabilir..bizim öyle olacaktı gelin buraya bile demedi adam tedaviyi yazdı biz içimiz rahat olsun die ve ilgiside hoşumuza gitti eşim dedi dr.bey gelelim biz oraya belki daha iyi olur dedi tamm ozaman bir göreyim dedi bizde gittik.. ve eşime orada dna fragmantasyon analizi yapıldı bu sadece istanbulda birkaç yer de ve ankarada birkaç yerde yapılıyormuş.. bunun tam açıklamasını yapamıyorum şuan ama eşim biliyor.. yani erkekteki tam problem bununla belirlenip ona göre tedavi uygulanıyormuş vs.. sizide sizin durumunuza göre yani spermiogram sonucuna göre tedaviye alır.böyle işte canımm.. yani ben şahsen aktardaki bitkiden daha çok güveniyorum bu dr.a

selam canlar yarın bildiğiniz üzere saat 1:5 da kontrolum var bana dua edin herşey yolunda gitsin inş doktordan :)) dönerim böyle ( dönmem duanıza çok ihtiyacım var rahim istenilen kalınlığa ulaşmış olsun inş

inş.hayırlı haberlerle dönersin havincim... inş. transfer gününü öğrenip dönersin..

canımcım dualarımızdasın, güzel haberlerini bekliyoruz

inş.hayırlı haberlerle dönersin havincim... inş. transfer gününü öğrenip dönersin..

canımcım dualarımızdasın, güzel haberlerini bekliyoruz

inş canım biyerden sonrası bizden çıkıyo rabbim ne derse o olur inş yarın herşey yolunda gider ve bende transfer günümü öğrenip gelirim rabbim daha fazla bekletmez inş biz aciz kullarınada hayırlısıyla tez vakitte hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eder bu bekleyişlerimiz son olur inş

Selam kızlar bayadır giremiyorm topice ev aldık taşındık falan internette anca oldu o yüzden ayrı kaldm bayaa bii mirage yine olmadı galiba cnm seni merak ederek girdim zaten bizde kırmızıları bekliyoruz daha

yeni eviniz hayırlı olsun canım. inşallah hep güzel şeylere vesile olur yeni eviniz. bebeğinizle mutlu huzurlu zamanlar olur yeni evinizde inşallah.

mart veya nisan gibi başlıycaz kısmetse ama ben kendimi şöyle hazır hissedince gitmek istiyorum cnm
bakalım ya moralim tavan yapmışken gitmek istiyorum.belki bu arada kendiliinden hamile kalırız

ben de mayıs gibi yeniden başlarım herhalde canım. inşallah güzel günlerimiz olur bundan sonra.

canım bana 1 buçuk hafta sonra falan direk hazırladım adresini gönder diye dönüş yapmıştı. o zamana kadar parasını bile söylememişti. parasını almadan göndermesi benim hoşuma gitmişti, paragöz biri değil diye. ikimizinki 300 tl tutmuştu canım.

Nasılsın?mirage çook üzüldüm ne denir bilemiyorum.Allahım sabrını versin inşallh

teşekkür ederim kedicim. seninki de 3.de tutmuştu de mi? inşallah bana da öyle olur.

tebrik ederim boyacııım. hayırlı olsuuun.

merak etme asilcim kesin yapar. benimki de amerikan hastanesinin doktoru değildi ona bakarsan ama orda yaptı işlemlerimi. onlar kendi aralarında anlaşıyorlar hastaneyle.

mirage canım gerçekten çok üzüldüm ne denirki Rabbim böyle uygun görmüş
ama seni iyi gördüm canım hep iyi ol bebeğin yakında gelecek inşallah

teşekkür ederim canım inşallah.

ferihacım içini ferah tut, iyi olacak inşallah.

havinim dualarımız seninle. merak etme herşey yolunda gidecek bu defa. moralini hep yüksek tut canımm.

havinim dualarımız seninle. merak etme herşey yolunda gidecek bu defa. moralini hep yüksek tut canımm.

canım moralim rabbimin izniyle iyi inş hep olacak herşey güzel başladı güzel devam edecek diyede motive ediyom kendimi inş rabbiminde izniyle yarın herşey hakkımda güzel olur bende hayırlısıyla transfer günümü öğrenip gelirim yarınki kontrol zaten ya devam ya tamam kontrolum olacak inş bebişlerime kavuşmam için hayırlısıyla tamam değilde devam olur ve bende bebişlerimi alırım göbüşüme inş

İnşallah güzel haberlerle döneceksin yarın canım
Nar yemeye devam ediyormusun?
Dualarımız seninle

İnşallah güzel haberlerle döneceksin yarın canım
Nar yemeye devam ediyormusun?
Dualarımız seninle

inş canım inş sizin dualarınızla rabbiminde izniyle güzel haberlerle gelirim

yememmi canım içim dışım nar oldu inş oda rahmin kalınlaşmasını dahada çabuklaştırmıştır herşey vesile inş narda vesile olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…