eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

derdi veren Allahım sabrını da veriyor çok şükür boyacımmm. pasta istiyorum pastaaaa. moral için :))sınavda başarılar canım yaparsın sen :)

:) canım benm aynı şehir de olsak alasını yapardım sanada. artık burdan tarifle yetinices :) nası bişi istersin şöyle bol çikolatalı kakaolu mu olsun yoksa meyveli muffinler mi tarif edeyim.. :)

kesin döner canım en fazla bugün akşama döner .. evet şimdilk bir tane vitamin verdi sperm için.. benm yumurta toplama iğnelrine başlanırkende eşime de iğneler verecek öyle konuştuk onuda biz ne zaman başlayacaksak tedaviye haber verices ona göre yazıcak isimlerini..valla canım biz de taa izmirden kalktık gittik yeterki olsun faydası..evet canım bunlar pembe yalanlar ne yapalım işe yarasında.. inş.bakarsın o tedaviyle normal kalırsın canım..

mart veya nisan gibi başlıycaz kısmetse ama ben kendimi şöyle hazır hissedince gitmek istiyorum cnm
bakalım ya moralim tavan yapmışken gitmek istiyorum.belki bu arada kendiliinden hamile kalırız

anladım canım..evet bende bakarsın o tarihlerde başlarım yada dediğin gibi nasip belkim kendiliğinden gelir bebişlerimiz..

canım nasılsın inşallah döner bakacaz artık eşimin konyada doktoru var 6 ay gittik bize sakın yaptırmayın dedi tüp bebeği ben istedim sadece fsh değerine bakıyor 6 ay ilaç kullandı eşim
iğne felanda vermiyor benim istediğimde zamana bırakıpta artmasını beklemek değil mesela size ne güzel demiş başlıcanda iğne verelim diye eşim de kararsız kaldı gidip gitmemekte nasip inşallah faydası olur bizede

döner canım merak etme.. bizde sonuçta tanıdık falan değildik bir gün öylesine attım mail araştırdım işte iyi diye.. hemen ogün gece 1 de yazmıştı cevap hatta cok hoşumuza gitmişti.. ya bizde ilk tedavide uygulamadığımıza pişman olduk canım dediğim gibi.. o yüzden bilmiyorum ne kadar yararı olucak bizede ama sonuçta adam baya ün yapmış sonuçta bu kez kesin ne verirse yapıcas pahalıda olsa ..hakkımızda hayırlısı valla bizde pek inançlı değildik ilk gideriz diede canım maillerinde ilgisini o kadar farkediyorsunki benm eşim yazdı biz gelelim die dr.da tamam dedi ozaman bi göreyim falan diee..öyle gittik birde tüm işlemini 1 günde hallediyor canım buraya gelmeniz açısından bana 1 gün yeter diyor.. o yüzden çok kalmanızada gerek kalmaz büyük ihtimalle.sonuçta problemlerimiz aynı..

kızlaarr çook mutluyummm direksiyonu geçtimm :)) 80 almışım aslında düşük geldi bana gayet iyiydm ama napiimm geçtm ya.. bide benden öncekiler o kadar kötüydü ki kalkmakta falan çookk zorlandılar istop ettirdiler sürekli falan eşim yağ gibi gittin valla dedi :))

ööle iştee sizlerle paylaşayım dedim :)

Boyacı aferin sana hadi gözün aydın. Tebrik ederim. Desene asfaltları ağlatacan

Canlar selamlar hepinize. Yine bişey soracam benim Dr.um burda özel bi tüp bebek merkezindeydi dün netten bakarken gördümki buraya yeni memorialin bi şubesi açıldı oraya geçmiş. Eee benim dondurmalar tüp bebek merkezinde kaldı. Nolacak acaba. Dr. Um dondurmalarımı kendi mi transfer eder napar acaba? Bi de yapmazsa tüm soğurum doktorumdan kime gider napalım başka bilemiyorum. Hayırla bi yarın olsada bi gidip konuşsam merkezle falan

slm canım evet bende gördüm nurettin hoca oraya geçmiş sanırım bence özle merkezde kalsalar bile orda yapar tedavini yada yeni hastaneye getirtir bi konuş istersen canım

bravo boyacı bn ilkinde kalmıştım az daha balataları yakıcaktım:))) ikinci de mecburen geçiriyorlar :)bnm şansızlığım hiç çalışmadığım patronun oğlunu arabası denk gelmişti bana.Sanırım ondan:))) yoksa bnden kaynaklı değil yannniii:)

canım hadi bakalım geçmişolsun diyeyim sana artık izmirde ordan oraya gezersin oh mis bende ilk tedavimden sonra almıştım ehliyetimi öyle bir sitres atmıştım ki anlatamam arabayı altımdan alamadılar tabi kaç kere küçük kaazlar geçirdim ama şimdi usta oldum sana allahım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin tatlım

mirage canım gerçekten çok üzüldüm ne denirki Rabbim böyle uygun görmüş
ama seni iyi gördüm canım hep iyi ol bebeğin yakında gelecek inşallah

Boyacı aferin sana hadi gözün aydın. Tebrik ederim. Desene asfaltları ağlatacan

hepinize teşekkrler kızlar.. bunuda atlattık vallaa amaann haytta hep sınav hep sınav :)) tekrar teşekkrler

slm canım evet bende gördüm nurettin hoca oraya geçmiş sanırım bence özle merkezde kalsalar bile orda yapar tedavini yada yeni hastaneye getirtir bi konuş istersen canım

A.s güzel anne. Bende tedaviyi yarım bırakmaz diye düşünüyorumda bi de orayla sözleşmem bitti burda yeniden başlayalım diye bi açıklama yaparsa naparım bilmem. Sen napıyorsun bebişlerin nasıl?

hoşgeldin canım nasıl
boyacı canım çok sevindim geçmene hayırlı olsun
kedi,asil siz nasılsınız kızlar

hoşgeldin canım nasıl
boyacı canım çok sevindim geçmene hayırlı olsun
kedi,asil siz nasılsınız kızlar

İyiyim tatlım nolsun. Bu ara bi panik havasındayım sorma bi yandan troid bezlerim çalışmıyormuş onu çözecek bi yandan Dr.um hastaneyi değişmiş benim dondurmalar diğer tarafta kaldı onu çözecem. Yani kendi çapımda bi panik oldum. Sende ne var ne yok?

Mirage

Öncelikle cok gecmiş olsun rabbım en kısa zamanda kucagını doldursun inş inan bunu canı gönülden söylüyorum..Kızgınlıkla ıkımızde birbirimizi kırdık doğru ama inan asla senın için kötü niyetim olmadı..Evet uzaktan sizi izledim ve sana trasfer yapıldığı günden itibaren gece gündüz ezan saatlerinde hep dua ettim ve 2 subat gününü herkes gibi bende iple cektim ve hep dualarımdaydın biliorum benden elektirik alamadın doğrudur ama ne olur artık bana haksızlık etme ben böyle bir durum için nasıl ah gördün mü derim yapma ne olur bu kadar acımasız olma ben test gününün sabahı erkenden kalktım ve hep dualar ettim annem bile ne erkenden net basına gectin dedi senı söyledim dua et die ve herkes gibi bende olumsuz olusuna cok üzüldüm ben sana kırgın değillim ama artık lütfen bu kötü ve incitici sözleri kullanma gercekten kendimi kötü hissediyorum ben kimseye sebeb olmadım sen benım korkularıma ver yazdıklarımı yasadıklarımı korkularımı ben asla kötü niyetle bişey yapmadım lütfen artık bu fikri cıkar kafandan kimseye için kötü niyetim olmadı olamazda inan sen rahatsız olma die uğramadım buralara kızları hep merak ettim uzaktan takip ettim google şifresiz girip sayfaları okudum ne bileyim ayrı olmak istemedim hep merak ettim sizi neyse senın yine sinirlerini bozmak istemiyorum sadece bu düşüncelerin benı kırdı ve asla senın düşündüğün gibi biri olmadığımı söylemek istedim..Rabbım en kısa zamanda hepinizin yüzünü güldürsün tek dileğim ve duam bu sevgiler..

Biliyorum benı dikkate almayacaksın ama lütfen mustafa bahceciye git benım 6. hissim kuvvetlidir senın orda olacak bebeğin benım oldu die değil olmasaydı yine ona giderdim sizin gibi sıkıntıları olan bir cok arkadas edindim klınıkte ve nerdeyse hepsinin oldu lütfen bir kez orda dene hoscakal

canım ben bayadır girmediğim için Fransız kaldım ne doktoru bu doktor öğrenebilirmiyim ?

canım öyle şey olurmu, sen sabret yeterki Mevlam nasip eder, vakti değilmiş demekki, Rabbim hem maddi hem manevi güç versinde denemeye devam et canım kaçıncı denemen olursa olsun sakın yılma, biz hep yanındayız tatlım..
amin canım tüm kalbimle

bizede dua et tamammı ?

nasılsın canım bugün bir görübüp kayboldun
havincim etmezmiyim canım hep dualarımdasınız. iyiyim ben ama inanki foruma giresim gelmedi öyle bi baktım çıktım, bende forumu cezalandırdım mirage negatif aldı diye, bakasım gelmedi.
canımcım hadi Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin..

kızlarrrrrrr nerlerdesiniz bugün topik çok sessiz pazar olunca kerlez kocasının yanında tabi ben yarın doktorla görüşmeye gitcem regl olunca gel demişti neden tutupta düştüğüne bakacaklar mış ay hiç gidesim yok merkeze girince bütün emeklerimin avcumun içinden kayıp gittiğini anlıcam düşmemiş olsaydı bebeği görmeye gitmiş olcak tım içimde bir sıkıntı var sanki bişeyler kopuyor içimde
sanki ne diyebilcekler gine olacak ama kaçıncıda bilemeyiz bida deneyelim 3 ay sonra dicekler sizide kendi sıkıntılarımla sktım hepimizi derdi aynı zaten öpüyorum hepinizi

canım gelmene çok sevinidm..lütfen sende dön aramıza artık..bak valla ben özledim seni hee.. hep niyetlendim özelden mesaj atayım die ama nete uğramayacağını söylemişti aysegulu ondan dedi bisüre sonra yazarım diee..canım karışmak gibi olmasında mirage daha birkaç gün önce seni sordu hattaa dönsün oda artık ben unuttum gibi bişiler yazmıştı yani onunda sana karşı gerginliği çoktan bitmiştir die düşünüyorum.. haddimi aşmak istemem tabi miragenin adına konuşup ama seni sorduğu için öyle tahmin ediyorum..

eee bebişin nasıl.. inşallah çok iyidir.. canım biz hepimiz biliyoruz ikinizinde çok iyi niyetli olduğunu.. sadece birinizin hamilelikten birinizinde tam tedavi mncesi ilaçlardan falan hormonlar tavandaydı ondan oldu bunlarr... hadi lütfen dön sendee :)

canım ben bayadır girmediğim için Fransız kaldım ne doktoru bu doktor öğrenebilirmiyim ?

canım bizim gittiğimiz bir androlog vardı da prof.. erkek infertilitesinde dünya çapında ünlü bu adam .. onu yazdım ferihaya gitmeyi düşünürlerse die.. ama ilk önce mail yolu ile görüşüyorsun dr.la saolsun maille tedavi yapıyor adam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…