Nasılsın?mirage çook üzüldüm ne denir bilemiyorum.Allahım sabrını versin inşallh
iyiym canım sen nasılsın bu ayda herkezin negatif oldu inşallah birdahaki tedavilerimiz de pozitifleri görecez senin gibi bizimde ikiz meleklerimiz olur inşallah talım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın?mirage çook üzüldüm ne denir bilemiyorum.Allahım sabrını versin inşallh
derdi veren Allahım sabrını da veriyor çok şükür boyacımmm. pasta istiyorum pastaaaa. moral için :))sınavda başarılar canım yaparsın sen :)
canım teşekkür ederim evet eşimin spermiogram sonucunu gönderdik bakalım dönecek mi dr. bey prof. olması bizim çok hoşumuza gitti bizim burda prof. yok siz başladınız mı dr. verdiği ilaçlara araştırdım baya yükselen olmuş bakarsın allah büyük aşılamaya kadar çıkar sonuçlar bize zor olcak ankaraya gel derse ama faydası olcaksa koşa koşa giderim eğer doktor dönerse senin eşinin adını verelim küçücük bir yalan söyliyelim demi sen eşinin adını bana yazarsan sevinirim
mart veya nisan gibi başlıycaz kısmetse ama ben kendimi şöyle hazır hissedince gitmek istiyorum cnm
bakalım ya moralim tavan yapmışken gitmek istiyorum.belki bu arada kendiliinden hamile kalırız
canım nasılsın inşallah döner bakacaz artık eşimin konyada doktoru var 6 ay gittik bize sakın yaptırmayın dedi tüp bebeği ben istedim sadece fsh değerine bakıyor 6 ay ilaç kullandı eşim
iğne felanda vermiyor benim istediğimde zamana bırakıpta artmasını beklemek değil mesela size ne güzel demiş başlıcanda iğne verelim diye eşim de kararsız kaldı gidip gitmemekte nasip inşallah faydası olur bizede
kızlaarr çook mutluyummm direksiyonu geçtimm :)) 80 almışım aslında düşük geldi bana gayet iyiydm ama napiimm geçtm ya.. bide benden öncekiler o kadar kötüydü ki kalkmakta falan çookk zorlandılar istop ettirdiler sürekli falan eşim yağ gibi gittin valla dedi :))
ööle iştee sizlerle paylaşayım dedim :)
Canlar selamlar hepinize. Yine bişey soracam benim Dr.um burda özel bi tüp bebek merkezindeydi dün netten bakarken gördümki buraya yeni memorialin bi şubesi açıldı oraya geçmiş. Eee benim dondurmalar tüp bebek merkezinde kaldı. Nolacak acaba. Dr. Um dondurmalarımı kendi mi transfer eder napar acaba? Bi de yapmazsa tüm soğurum doktorumdan kime gider napalım başka bilemiyorum. Hayırla bi yarın olsada bi gidip konuşsam merkezle falan
kızlaarr çook mutluyummm direksiyonu geçtimm :)) 80 almışım aslında düşük geldi bana gayet iyiydm ama napiimm geçtm ya.. bide benden öncekiler o kadar kötüydü ki kalkmakta falan çookk zorlandılar istop ettirdiler sürekli falan eşim yağ gibi gittin valla dedi :))
Boyacı aferin sana hadi gözün aydın. Tebrik ederim. Desene asfaltları ağlatacan
bravo boyacı bn ilkinde kalmıştım az daha balataları yakıcaktım:))) ikinci de mecburen geçiriyorlar :)bnm şansızlığım hiç çalışmadığım patronun oğlunu arabası denk gelmişti bana.Sanırım ondan:))) yoksa bnden kaynaklı değil yannniii:)
canım hadi bakalım geçmişolsun diyeyim sana artık izmirde ordan oraya gezersin oh mis bende ilk tedavimden sonra almıştım ehliyetimi öyle bir sitres atmıştım ki anlatamam arabayı altımdan alamadılar tabi kaç kere küçük kaazlar geçirdim ama şimdi usta oldum sana allahım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin tatlım
slm canım evet bende gördüm nurettin hoca oraya geçmiş sanırım bence özle merkezde kalsalar bile orda yapar tedavini yada yeni hastaneye getirtir bi konuş istersen canım
hoşgeldin canım nasıl
boyacı canım çok sevindim geçmene hayırlı olsun
kedi,asil siz nasılsınız kızlar
gamzecim o testi yaptırmaya gidene kadar ne hallere girdim bir görseydin. ağladım ağladım, sonucu almaya gitmek istemedim. sonra annemle gittim almaya, dışarı çıktım, merdivenlerden inerken zarfı açtım. 0,01'i gördüm. karşıdaki bakkaldan bir sigara aldım. yaktım yürüdüm. bir damla yaş akmadı yine sonucu aldıktan sonra inan. yani bekleme stresi en kötüsü. nasıl iş bu ben bilmiyorum. isyan etmem asla. ben düşük yaşamış biri olarak hep dikkatli dua ediyorum. bir daha onu yaşayacaksam hamile kalmayayım diyorum. onun acısı hepsinden kötü. yaşayanlar bilir, Allah da kimseye yaşatmasın. benim tek anlayamadığım ben kocamdan doğal yoldan 3. ayda hamile kalmış bir kadın olarak nasıl olur da türkiyenin en iyi hastanelerinden birinden ve en iyi doktorlarından birinden destek alırken 2 defa üstüste sonuç alamam. terslik nerde onu çözemiyorum. böyle bir durum vardı madem ben nasıl o kadar kolay hamile kalabilmiştim?
şimdi kafam karıştı iyice. 2-3 ay bekleyip hemen başlamalı mıyım yeniden, yoksa artık bu çarkın içinden kendimi bir çekip doğal hayata geri mi dönmeliyim. bu tedavileri yapacağız diye ne adam gibi tatil yapabiliyoruz ne birşey. hayatımızın şekli değişti 2 senedir iyice. başka hiçbirşey konuşmaz düşünmez olduk. maşallah etrafımızdakiler de 2 senedir damızlık gibi sürekli doğuruyorlar. töbeler olsun ya rabbim :))) ama öyle yani.
istanbul tüp bebekteki aret kamarla amerikanın bülent urmanı arasında bir karar veresim var. bülent bey için herkes hemfikir adam çok az konuşan suratsız bir adam ama işinde çok iyiymiş. benim üst komşunun doktoru da o, sürekli bana seni zorla ona götürücem deyip duruyo. off aman bitseydi bu iş iyiydi yaa amaaaaan. inleyen nağmeler tam yani.
teşekkür ederim canım benim. üzülme boşver. Allaha bin şükür kanser değiliz birşey değiliz. paramızın suyu çıkana kadar uğraşcaz biraz belli.
Allah hepimizin yardımcısı olsun asilimmm.
umut edemiyorsam atlayayım zaten bir yerden direk. mervecik peki vakti ne zamandır, bir bilene sorsak.
inşallah canım. topictekileri ben üzdüm sen sevindir gülümm.
boyacım düşükten sonra gecikme olabilir canım, benim de olmuştu. oturur kalkarken ağrın sızın olmuyorsa problem etme.
havinim hiç alakası yok canım söylediklerinin. ayrıca alakası varsa da ben sana başka bir bakış açısı vereyim hemen. hani doktorlar bir oran veriyorlar ya tüp bebekte tutma ihtimali %40'dır taş çatlasa %50'dir diye. ben bu istatistiği kendi topiğimizde hep takip ediyordum. peşpeşe negatiflerin arkasından hep pozitif geliyor. örnek veriyorum 4 negatif geldiyse muhakkak sonra gelen pozitif geliyor. tabi bu rastlantısal da olabilir. onun dışında ayşegül şimdi kesin kızacak bana ama ben elfaesin ağlamalarının hamile kalmışken gereksiz yere kötümserlik yapmasının olumsuz etki yaratacağını söylüyordum ya, elfaesin ben çocuğu düşürcem biliyorum diye sızlanmasından beridir daha hiç iyi haber alamadık burda. önce mervenin yaşadığı gerginlik çıktı, sonra akasya hamileliğinin ortasında bebeğini kaybetti, ferihanın değerleri düştü, şimdi ben negatif aldım, bir yerlerden okuyosa hah gördün mü diyordur belki şimdi, çünkü o zaman öyle söylüyordu, sen bu kafayla isteğine ulaşırsın bekle falan lafları ediyordu son gitmeden. yaptı etti bi de üstüme okudu okudu gitti. onun için diyorum işte olumlu hava estirelim, umutsuz olmayalım. hepimiz yaşıyoruz aynı duyguları da hamile kalmışken böyle şeyler yapanına daha rastlamadım. off neyse şimdi.
sağol demetcimmm.
döner canım merak etme.. bizde sonuçta tanıdık falan değildik bir gün öylesine attım mail araştırdım işte iyi diye.. hemen ogün gece 1 de yazmıştı cevap hatta cok hoşumuza gitmişti.. ya bizde ilk tedavide uygulamadığımıza pişman olduk canım dediğim gibi.. o yüzden bilmiyorum ne kadar yararı olucak bizede ama sonuçta adam baya ün yapmış sonuçta bu kez kesin ne verirse yapıcas pahalıda olsa ..hakkımızda hayırlısı valla bizde pek inançlı değildik ilk gideriz diede canım maillerinde ilgisini o kadar farkediyorsunki benm eşim yazdı biz gelelim die dr.da tamam dedi ozaman bi göreyim falan diee..öyle gittik birde tüm işlemini 1 günde hallediyor canım buraya gelmeniz açısından bana 1 gün yeter diyor.. o yüzden çok kalmanızada gerek kalmaz büyük ihtimalle.sonuçta problemlerimiz aynı..
canım öyle şey olurmu, sen sabret yeterki Mevlam nasip eder, vakti değilmiş demekki, Rabbim hem maddi hem manevi güç versinde denemeye devam et canım kaçıncı denemen olursa olsun sakın yılma, biz hep yanındayız tatlım..sağolasın hkerem :)) canımm... aynı şey benim için de geçerli. her anımda yanımda oldunuz, destek oldunuz. ben de inanıyorum be hkerem, umudum hep var. bu tedavimde bir terslik yoktu aslında, moralim de çok iyiydi, çok ümitliydim, nerdeyse emindim. o yüzden dumur oldum aslında. şu an tek beni rahatsız eden, diolar ya 3 negatif alırsa bir kadın şansı düşer diye, o yüzden şimdi üçüncüsünden korkuyorum. ama etrafımda dördüncüden sonra normal hamile kalan da var. bu işin böyle kuralları yok aslında.
havincim etmezmiyim canım hep dualarımdasınız. iyiyim ben ama inanki foruma giresim gelmedi öyle bi baktım çıktım, bende forumu cezalandırdım mirage negatif aldı diye, bakasım gelmedi.amin canım tüm kalbimle
bizede dua et tamammı ?
nasılsın canım bugün bir görübüp kayboldun
canımcım hadi Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin..kızlaarr çook mutluyummm direksiyonu geçtimm :)) 80 almışım aslında düşük geldi bana gayet iyiydm ama napiimm geçtm ya.. bide benden öncekiler o kadar kötüydü ki kalkmakta falan çookk zorlandılar istop ettirdiler sürekli falan eşim yağ gibi gittin valla dedi :))
Mirage
Öncelikle cok gecmiş olsun rabbım en kısa zamanda kucagını doldursun inş inan bunu canı gönülden söylüyorum..Kızgınlıkla ıkımızde birbirimizi kırdık doğru ama inan asla senın için kötü niyetim olmadı..Evet uzaktan sizi izledim ve sana trasfer yapıldığı günden itibaren gece gündüz ezan saatlerinde hep dua ettim ve 2 subat gününü herkes gibi bende iple cektim ve hep dualarımdaydın biliorum benden elektirik alamadın doğrudur ama ne olur artık bana haksızlık etme ben böyle bir durum için nasıl ah gördün mü derim yapma ne olur bu kadar acımasız olma ben test gününün sabahı erkenden kalktım ve hep dualar ettim annem bile ne erkenden net basına gectin dedi senı söyledim dua et die ve herkes gibi bende olumsuz olusuna cok üzüldüm ben sana kırgın değillim ama artık lütfen bu kötü ve incitici sözleri kullanma gercekten kendimi kötü hissediyorum ben kimseye sebeb olmadım sen benım korkularıma ver yazdıklarımı yasadıklarımı korkularımı ben asla kötü niyetle bişey yapmadım lütfen artık bu fikri cıkar kafandan kimseye için kötü niyetim olmadı olamazda inan sen rahatsız olma die uğramadım buralara kızları hep merak ettim uzaktan takip ettim google şifresiz girip sayfaları okudum ne bileyim ayrı olmak istemedim hep merak ettim sizi neyse senın yine sinirlerini bozmak istemiyorum sadece bu düşüncelerin benı kırdı ve asla senın düşündüğün gibi biri olmadığımı söylemek istedim..Rabbım en kısa zamanda hepinizin yüzünü güldürsün tek dileğim ve duam bu sevgiler..
Biliyorum benı dikkate almayacaksın ama lütfen mustafa bahceciye git benım 6. hissim kuvvetlidir senın orda olacak bebeğin benım oldu die değil olmasaydı yine ona giderdim sizin gibi sıkıntıları olan bir cok arkadas edindim klınıkte ve nerdeyse hepsinin oldu lütfen bir kez orda dene hoscakal
canım ben bayadır girmediğim için Fransız kaldım ne doktoru bu doktor öğrenebilirmiyim ?