Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım. topictekileri ben üzdüm sen sevindir gülümm
havinim hiç alakası yok canım söylediklerinin. ayrıca alakası varsa da ben sana başka bir bakış açısı vereyim hemen. hani doktorlar bir oran veriyorlar ya tüp bebekte tutma ihtimali %40'dır taş çatlasa %50'dir diye. ben bu istatistiği kendi topiğimizde hep takip ediyordum. peşpeşe negatiflerin arkasından hep pozitif geliyor. örnek veriyorum 4 negatif geldiyse muhakkak sonra gelen pozitif geliyor. tabi bu rastlantısal da olabilir. onun dışında ayşegül şimdi kesin kızacak bana ama ben elfaesin ağlamalarının hamile kalmışken gereksiz yere kötümserlik yapmasının olumsuz etki yaratacağını söylüyordum ya, elfaesin ben çocuğu düşürcem biliyorum diye sızlanmasından beridir daha hiç iyi haber alamadık burda. önce mervenin yaşadığı gerginlik çıktı, sonra akasya hamileliğinin ortasında bebeğini kaybetti, ferihanın değerleri düştü, şimdi ben negatif aldım, bir yerlerden okuyosa hah gördün mü diyordur belki şimdi, çünkü o zaman öyle söylüyordu, sen bu kafayla isteğine ulaşırsın bekle falan lafları ediyordu son gitmeden. yaptı etti bi de üstüme okudu okudu gitti. onun için diyorum işte olumlu hava estirelim, umutsuz olmayalım. hepimiz yaşıyoruz aynı duyguları da hamile kalmışken böyle şeyler yapanına daha rastlamadım. off neyse şimdi.
Bende bi sevinçle açtım sayfayı ve mirageyi okuyunca resmen şok oldum ama ya olacak ya olmayacaktı Rabbim ol dememiş demekki. Sende ümitsizliğe kapıldım falan deme havinim dur bakalım. Burda en başından beri gördük geçirdik. Transfer beklerken hamile kalanlar, kanaması olduğu halde bebeği tutunanlar,değeri düşük olduğu halde yükselenler..... Vs. Şimdi sıra sende deneme için. Lütfen umudum yok falan deme. Herşey güzel olsun hepimiz için inşallah
walla harikasın evet kanser değiliz yateşekkür ederim canım benim. üzülme boşver. Allaha bin şükür kanser değiliz birşey değiliz. paramızın suyu çıkana kadar uğraşcaz biraz belli.
walla harikasın evet kanser değiliz ya
biraz beklesekte eninde sonunda inşallah anne olucaz :)
hadi sırayla pozitifleri yazsak şuraya hem de doğal yoldan bu birduadır lütfen birer amiiiin alalım :)
aminnnnnn
canım inş tedavide olan lar yani ben ve diğer arkadaşlarım tedavilerimizin sonunda beklemed eolanlarda normal yolla ne güzel olur rabbim ol dedikten sonra olmayan bişey yoktur rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin
amiiiiiiin havincim amiiiiin
zaten senin buraya su gibi yazdığın dualara içim gidiyor ve içten aminlerle katılıyorum.
hadi ilk pozitif senden olsun inş. sıradaki test günü senindi di mi?
yok senden önce ezzz var sırayla yazın inş.pozitifleri hadiiiii :)
ben de mirage ın pozitif olalım, inanalım ki bebişler gelsin tavrını benimsiyorum walla
canım prof.dr. kaan aydos.. canım dr.un web sitesi var şimdi ilk etapda eşinin bir yada 2 spermiogram sonucu yazın.. yani yardımcı olursanız sevinirim falan dersin işte.. yani durumumuz nedir bize ne önerirsiniz. Ankara da bu dr. o duruma göre tedavi başlıyor ama bir kere belki çağırabilir muayne ücretide 300 tl. belki gitmenize de gerk kalmaz sadece ilaç ismi verir. ama siz herşeyi mailde detaylı olarak anlatın canım.. hayırlısı olsun inş.. yardımı olur size
(( canım çookkk üzüldüm .hiç birşey diyemiyorum inanki kitlendim kaldım.. ne zormuş biziim sınavlarımız.. ama seni güçlü gördm ne güzel hemen yeni tedavi düşünmen.. canım 2 ay aranın iyi olduğunu söylüyor dr.lar..
hadi sırayla pozitifleri yazsak şuraya hem de doğal yoldan bu birduadır lütfen birer amiiiin alalım :)
canım bu doktoru ben duymuştum bu doktorda tedavi görmek istiyoruz bu doktorum mail adresini bulamadım soru mesaj gönder var sitede ordan mı yazcaz acaba siz nasıl ulaşmıştınız doktorun cep numarası varmı
boyacı canım nasılsın pasta kursu nasıl gidiyo
iim cnm saol senn nasılsın.. tatilde canım kursum diğer hafta başlayacak nasipse.
canım benim hormonlar bazen tavan yapar ne kadar olumlu olsamda gününe denk gelir olumsuz olurum bugünde o günlerden biriydi sanki kendim negatif almış kadar üzüldüm bizim bilmediğimizi rabbim bilir bundada bir hayır vardır sonunda üzmedi rabbim başında üzdü seni inş bundan sonra herşey senin için benim için bu topikte tedaviye başlıyacak tüm kader arkadaşlarım için güzel olur rabbim bu kadarıyla bıraksın senide canım ben hep dua ediyom rabbim herşeyi görüyo durumumu biliyo ondan rabbimden muradım dileğim belli bu tedavim son olsun arada git geller yaşıyom acabalar dolaşıyo beynimde ama hep bir yanım rabbine sığın ve rabbinin izniyle olacak diyor inş olur rabbiminde izniyle
Miragem sırf senin için girdim nete. Olmamış. Üzülme demek kolay ama gerçekten çok üzme kendini canım. her şeyin hayırlısı. Bulup da kaybetmek inan ki çok daha zor. O yüzden hep hayırlısını dilemek lazım. Ama asla da umutsuz olma.Bu yolda mücadele etmekten vazgeçme. Sadece zamanı gelmemiş diye düşün.Ben bu kadar kötü olaylar yaşamama rağmen sağlığım ve param oldukça deneyeceğim diyorum. Sen de benim gibi güçlü bir hatunsun. Bunu yazı stilinden anlıyorum. yılmak yok yola devam Bu arada laboratuvarı ve doktorları çok iyi olduğu için Şişli Memorial'ı tavsiye ederim. Aklının bir köşesinde bulunsun. Ön görüşmeleri ücretsiz. Gidip bir görüşebilirsin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dualarımdasın
kızlaaar ben geldiiiiiim
havinim sakııın düşürme moralini. kabul etmiyorum günlük moral bozukluğunu da. ben dahil kimsenin negatifinden de etkilenmek yok. olacak diyorum sana yaaa olacaak.
desteğin için teşekkür ederim akasyacımm. memorial benim listemde 3. sırada geliyor, çok da dağılmak istemiyorum açıkcası. bunun sonu yok ki. bir de şöyle birşey var. her doktor yarayana iyi. her doktor hakkında hem iyi yorumlar oluyor hem kötü. aret kamar ve bülent urman arasında karar vermek istiyorum. bülent urman terso adammış ya, işin o kısmı beni aret kamara biraz daha yaklaştırıyor. çünkü doktorun pozitif tavrı beni çok etkiliyor.
amiiiiin zyxellcimmm.
canım benim rabbimin izniyle olacak tabiki inş hepimizin erken olur bu bekleyişlerimiz son olur
canım nasılsın nasıl bir yol çizeceksin kendine bundan sonrası için nasipse
yarın sabah direksiyon sınavım vary aaa oofff hayat hep sınav yaa..acayip heyecan oldumm şimdiden.. inş geçerim yaa dua edin bana emi şekerler.. iyi gecelrr..
bu arada miragecim seni çok iyi gördm maşallah süpersin ..
amaan havin yolu boşver şimdi yarın düşünürüz. şimdi sigara içme yolundayım :)
derdi veren Allahım sabrını da veriyor çok şükür boyacımmm. pasta istiyorum pastaaaa. moral için :))sınavda başarılar canım yaparsın sen :)
canım evet değiştiirmişti en son web sitesini soru mesaj gönder var ya oradan yapacaksın canm.. kendi muayene nosu var canım 0312) 437 3121 burdan ulaşabilirsin.ama dediğim gibi eşinin spermiogram sonucunu sen noktasına virgülüne kadar yaz kesin yardımcı olur maille.. bir de canım benm eşim dr. die saolsun indirimde yaptı olmazsa gidecek olursanız bana yazarsın burdan eşimin adını söylerim biz akrabasıyız falan dersiniz bakarsın sizede aynı indirimi yapar..