canım yaaa hakkında hayırlısı böyleymiş demekki seni teselli etmeye kalmayacağım çünkü maşallah sen kendini toparlayıp yeni tedaviyi düşünmeye başlamışsın bile bu çok güzel tatlım ben memorialde nur hanımın hastasıyım canım o 3 ay ara vermemi istemişti tabi benim 3 ayı geçmeye başladı
bi de canım neden tutunmuyor bunu hiç araştırdılar mı çünkü 0 çıkması hiç tutunmadığını gösterir mesela benim 4.25 çıktığı için tutunup sonra düştüğünü söylemişlerdi bunun için genetik test istemişlerdi bizden
gamzecim o testi yaptırmaya gidene kadar ne hallere girdim bir görseydin. ağladım ağladım, sonucu almaya gitmek istemedim. sonra annemle gittim almaya, dışarı çıktım, merdivenlerden inerken zarfı açtım. 0,01'i gördüm. karşıdaki bakkaldan bir sigara aldım. yaktım yürüdüm. bir damla yaş akmadı yine sonucu aldıktan sonra inan. yani bekleme stresi en kötüsü. nasıl iş bu ben bilmiyorum. isyan etmem asla. ben düşük yaşamış biri olarak hep dikkatli dua ediyorum. bir daha onu yaşayacaksam hamile kalmayayım diyorum. onun acısı hepsinden kötü. yaşayanlar bilir, Allah da kimseye yaşatmasın. benim tek anlayamadığım ben kocamdan doğal yoldan 3. ayda hamile kalmış bir kadın olarak nasıl olur da türkiyenin en iyi hastanelerinden birinden ve en iyi doktorlarından birinden destek alırken 2 defa üstüste sonuç alamam. terslik nerde onu çözemiyorum. böyle bir durum vardı madem ben nasıl o kadar kolay hamile kalabilmiştim?
şimdi kafam karıştı iyice. 2-3 ay bekleyip hemen başlamalı mıyım yeniden, yoksa artık bu çarkın içinden kendimi bir çekip doğal hayata geri mi dönmeliyim. bu tedavileri yapacağız diye ne adam gibi tatil yapabiliyoruz ne birşey. hayatımızın şekli değişti 2 senedir iyice. başka hiçbirşey konuşmaz düşünmez olduk. maşallah etrafımızdakiler de 2 senedir damızlık gibi sürekli doğuruyorlar. töbeler olsun ya rabbim :))) ama öyle yani.
istanbul tüp bebekteki aret kamarla amerikanın bülent urmanı arasında bir karar veresim var. bülent bey için herkes hemfikir adam çok az konuşan suratsız bir adam ama işinde çok iyiymiş. benim üst komşunun doktoru da o, sürekli bana seni zorla ona götürücem deyip duruyo. off aman bitseydi bu iş iyiydi yaa amaaaaan. inleyen nağmeler tam yani.
mirage üzüldüm bi heves açtım pc yi.
senin kendiliğinden yaşanmış bi hamileliğin var inş. yeni tedaviye kadar kendiliğinden kalırsın.
boyacııııım
sen nasılsın cnm nasıl gidiyor yeni tedaviyi ne zaman düşünüyorsun belki yine eş zamanlı yaptırırız ve bu kez ikimiz de hamile kalırız
teşekkür ederim canım benim. üzülme boşver. Allaha bin şükür kanser değiliz birşey değiliz. paramızın suyu çıkana kadar uğraşcaz biraz belli.
Miragem ne denir ki? Rabb'ime sığınmaktan başka elden bişey gelmiyor. Zor bir imtihandayız geçer miyiz bilinmez tabi. Denildiği gibi hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır var muhakkak. Hep ettiğim bi dua var Rabbim isyan etmekten korusun bizleri ve inancımızı elimizden almasın. Yoksa maddi ve daha çok manevi dayanılacak gibi değil. Allah yar ve yardımcın olsun
Allah hepimizin yardımcısı olsun asilimmm.
Heyecanla açtım ama sayfayı malesef olmamış.Daha vakti gelmemiş demekki miragem
İnşallah öbür tedavinde bebeğine kavuşursun hayırlısıyla belkide doğal yoldan bile hamile kalabilirsin
Rabbim hayırlısını versin.Umudunu kaybetme asla hayat devam ediyor
umut edemiyorsam atlayayım zaten bir yerden direk. mervecik peki vakti ne zamandır, bir bilene sorsak.
miragem canım şuan bu mesajı hiç beklemiyordum bu sefer olacak umudu içimde çok vardı çok geçmiş olsun canım bu son negatifin olsun inş rabbim birdaha böyle sınamasın seni ve bizleri canım
canım yeni doktor arayışına başlamışsın inş bundan sonra herşey istediğin gibi güzel olur ve bu sefer bebişin seni hiç bırakmaz
inşallah canım. topictekileri ben üzdüm sen sevindir gülümm.
şimdk şekerler benm biliyorsunuz kanamayla gitti bebişim yani ımm bi dak. baştan anlatmak istiyorum detaylıca :)
bnm son reglim 10 aralıktı 28 günde bir regli olurum.. aralık 29 unda transferim oldu ve herşey iyi giderken maalesef bebeğimi 6 ocakta kaybettim
ama sonra ben birdaha regl olmadım.. yani o
bir günlük düşük kanamasını vücudum regl olarak mı saydı ki ??
bu konuda bilginiz var mı acaba?
boyacım düşükten sonra gecikme olabilir canım, benim de olmuştu. oturur kalkarken ağrın sızın olmuyorsa problem etme.
aynen canım umutla girdim topiğe dağıldım inanki rabbim mirageye sabır güç versin inş bu son negatifi olur bende artık kendi adıma umutsuzlanmaya başladım bu ara negatifler düşükler çok olunca rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar versin inş
havinim hiç alakası yok canım söylediklerinin. ayrıca alakası varsa da ben sana başka bir bakış açısı vereyim hemen. hani doktorlar bir oran veriyorlar ya tüp bebekte tutma ihtimali %40'dır taş çatlasa %50'dir diye. ben bu istatistiği kendi topiğimizde hep takip ediyordum. peşpeşe negatiflerin arkasından hep pozitif geliyor. örnek veriyorum 4 negatif geldiyse muhakkak sonra gelen pozitif geliyor. tabi bu rastlantısal da olabilir. onun dışında ayşegül şimdi kesin kızacak bana ama ben elfaesin ağlamalarının hamile kalmışken gereksiz yere kötümserlik yapmasının olumsuz etki yaratacağını söylüyordum ya, elfaesin ben çocuğu düşürcem biliyorum diye sızlanmasından beridir daha hiç iyi haber alamadık burda. önce mervenin yaşadığı gerginlik çıktı, sonra akasya hamileliğinin ortasında bebeğini kaybetti, ferihanın değerleri düştü, şimdi ben negatif aldım, bir yerlerden okuyosa hah gördün mü diyordur belki şimdi, çünkü o zaman öyle söylüyordu, sen bu kafayla isteğine ulaşırsın bekle falan lafları ediyordu son gitmeden. yaptı etti bi de üstüme okudu okudu gitti. onun için diyorum işte olumlu hava estirelim, umutsuz olmayalım. hepimiz yaşıyoruz aynı duyguları da hamile kalmışken böyle şeyler yapanına daha rastlamadım. off neyse şimdi.
canım benim inşallah bu son negatifin olur..Rabbim sabır versin çok öpüyorum seni..
sağol demetcimmm.