kızlar 0,01. yine olmadı. şimdi başka doktorla başlayacağım artık bir sonrakine.
bugüne kadarki tüm destekleriniz için de çok teşekkür ederim. sonra gelirim yine.
kızlar 0,01. yine olmadı. şimdi başka doktorla başlayacağım artık bir sonrakine.
bugüne kadarki tüm destekleriniz için de çok teşekkür ederim. sonra gelirim yine.
mirage üzüldüm bi heves açtım pc yi.
senin kendiliğinden yaşanmış bi hamileliğin var inş. yeni tedaviye kadar kendiliğinden kalırsın.
boyacııııım
sen nasılsın cnm nasıl gidiyor yeni tedaviyi ne zaman düşünüyorsun belki yine eş zamanlı yaptırırız ve bu kez ikimiz de hamile kalırız
havincim teşekkrler ama maalesef mutlu başlayamadık hafta sonunamirage neyapıyor acaba... canım yaa inş rabbim sabrınıda veriyordur..
şimdk şekerler benm biliyorsunuz kanamayla gitti bebişim yani ımm bi dak. baştan anlatmak istiyorum detaylıca :)
bnm son reglim 10 aralıktı 28 günde bir regli olurum.. aralık 29 unda transferim oldu ve herşey iyi giderken maalesef bebeğimi 6 ocakta kaybettimama sonra ben birdaha regl olmadım.. yani o bir günlük düşük kanamasını vücudum regl olarak mı saydı ki ??
bu konuda bilginiz var mı acaba?
Canım kanaman 1 günse eğer tam olarak adet sayılmaz heralde. Ben kendimden örnek vereyim 3 Kasım kürtajım oldu adet gibi sürdü biraz daha uzun sayılır belki ama 2. Adetim 11 Ocak'ta oldu yaklaşık 2.5 ay kadar sonra. Yani ilaçlardan dolayı sanırım böyle gecikmeler oluyormuş ha adeti hemen diğer ay gelenlerde yok değil ama bünye meselesi heralde. Sende çok beklemeden düzene girer inşallahşimdk şekerler benm biliyorsunuz kanamayla gitti bebişim yani ımm bi dak. baştan anlatmak istiyorum detaylıca :)
bnm son reglim 10 aralıktı 28 günde bir regli olurum.. aralık 29 unda transferim oldu ve herşey iyi giderken maalesef bebeğimi 6 ocakta kaybettimama sonra ben birdaha regl olmadım.. yani o bir günlük düşük kanamasını vücudum regl olarak mı saydı ki ??
aynen canım umutla girdim topiğe dağıldım inanki rabbim mirageye sabır güç versin inş bu son negatifi olur bende artık kendi adıma umutsuzlanmaya başladım bu ara negatifler düşükler çok olunca rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar versin inş
Canım kaç haftaya bir adet oluyorsun?
Bu herkese göre değişiyor.Benim vücudum mesela onu regl saymıştı ve 3 hafta sonra gene regl olmuştum
Ama benim kanama 10 gün felan sürmüştü
canım işte benm bir gün sürdü . iğneyi kestik ertesi gün kanamamda kesildi.yanii bir günlük regl olur mu hiç .28 günde bir oluyorum canım.. nesse beklicem bakalım :) halada regli için hiç bi beltirtim yok.. bu iğneler yüzünden tüm dengelerimiz değişiyor demekki
canım yaaa hakkında hayırlısı böyleymiş demekki seni teselli etmeye kalmayacağım çünkü maşallah sen kendini toparlayıp yeni tedaviyi düşünmeye başlamışsın bile bu çok güzel tatlım ben memorialde nur hanımın hastasıyım canım o 3 ay ara vermemi istemişti tabi benim 3 ayı geçmeye başladıbi de canım neden tutunmuyor bunu hiç araştırdılar mı çünkü 0 çıkması hiç tutunmadığını gösterir mesela benim 4.25 çıktığı için tutunup sonra düştüğünü söylemişlerdi bunun için genetik test istemişlerdi bizden
mirage üzüldüm bi heves açtım pc yi.
senin kendiliğinden yaşanmış bi hamileliğin var inş. yeni tedaviye kadar kendiliğinden kalırsın.
boyacııııım
sen nasılsın cnm nasıl gidiyor yeni tedaviyi ne zaman düşünüyorsun belki yine eş zamanlı yaptırırız ve bu kez ikimiz de hamile kalırız
Miragem ne denir ki? Rabb'ime sığınmaktan başka elden bişey gelmiyor. Zor bir imtihandayız geçer miyiz bilinmez tabi. Denildiği gibi hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır var muhakkak. Hep ettiğim bi dua var Rabbim isyan etmekten korusun bizleri ve inancımızı elimizden almasın. Yoksa maddi ve daha çok manevi dayanılacak gibi değil. Allah yar ve yardımcın olsun
Heyecanla açtım ama sayfayı malesef olmamış.Daha vakti gelmemiş demekki miragem
İnşallah öbür tedavinde bebeğine kavuşursun hayırlısıyla belkide doğal yoldan bile hamile kalabilirsin
Rabbim hayırlısını versin.Umudunu kaybetme asla hayat devam ediyor
miragem canım şuan bu mesajı hiç beklemiyordum bu sefer olacak umudu içimde çok vardı çok geçmiş olsun canım bu son negatifin olsun inş rabbim birdaha böyle sınamasın seni ve bizleri canım
canım yeni doktor arayışına başlamışsın inş bundan sonra herşey istediğin gibi güzel olur ve bu sefer bebişin seni hiç bırakmaz
şimdk şekerler benm biliyorsunuz kanamayla gitti bebişim yani ımm bi dak. baştan anlatmak istiyorum detaylıca :)
aynen canım umutla girdim topiğe dağıldım inanki rabbim mirageye sabır güç versin inş bu son negatifi olur bende artık kendi adıma umutsuzlanmaya başladım bu ara negatifler düşükler çok olunca rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar versin inş
canım benim inşallah bu son negatifin olur..Rabbim sabır versin çok öpüyorum seni..
nereye gittiniz?
Slm canım geçmişi okumadım direk son sayfaya geldim. Kayınvaldedeydim aklım sendeydi ben pek beceremem aslında motive etmeye çalışmayı ama inan bana çok üzüldüm.Rabbim tez zamanda kucağını doldursun hayırlısıyla.... Zamanı gelmemiş demekki Kendini üzme lütfen
canım benim gerekten ne diyeceğim bilmiyorum bu sefer gerçekten herkes gibi ben de olacağına inanmış ve sayfayı da nasılsa hamileyim yazacak diye rahat açmıştım o an bişey yazamadım sen elinden geleni yaptın demek ki nasip işte ama sen de diyorsun ya hayatı kaçırmamak lazım diye 3 ay gerçekten ara vermen gerekiyorsa hem manevi hem maddi toplamaya çalış kendını, fazla kilon varsa ver spora git eşinle vakitgeçir ve o cok doguran tiplerden uzaklas sen de bır bıreysın ve bu hayat sadece cocukla yasanmıyor, cocuk cok guzel bır duygu elbet hasretı de cok buyuk ama bu 3 ayı ıyı degerlendır derım doktor degıstırmen gerekıyorsa degıstır ne dıyeyım yasamayan bılemez tabı, bıze sadece konusmak dusuyor, allah sabır versın inşallah daha azımlı ve saglam tekrar deneme gucun olur hatta kendılıgınden tekrar hamıle kalırsın bellı mı olur......
canım hayırlısı diyebiliyorum sadece hayırlısı böyleymiş daha zamanı gelmemiş vakti gelince tedavili tedavisiz bebeğin kucağını dolduracak güçlü olmaya çalış lütfen...
şahıslarla alakalı mıdır bilmiyorum ama son zamanlarda hepimiz sıkıntılıyız rabbim yardımcımız olsunn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?