• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

dün benimkide test yaptın mı diye soruyor dedim senden habersiz yaptım ama negatif ..oda garibim hevslendi bu ay olurda rapor alırım uzak okula gitmem diye...ama malisefff

benimkide hic umrunda degil sanki ben bekleyemeiyorum sabırsızlanyorum kan testi yaptıralım diyorum.sabret bekle agdet gününü diyor:)

:ecrin_bebek:ben kaç aydır bebiş istiyodum eşim naz yapıyodu:dilcikar:.bu ay biraz soğuk algınlığım oldu o yüzden antibiyotik kullandım.gerçi teratojenik değiller ama yinede her ihtimale karşı erteleme niyetindeydim.ama eşim birden süpriz yaptı.meğer o istiyormuş.beni hazırlıksız yakaladı:jeyyar:.yumurtlama günümede denk geldi.bakalım sonuç nolcak:kedi: ama çok heyecanlıyım.hemde tedirginim.veteriner olmama rağmen kullandığım ilaçları netten inceledim.bi sorun çıkmaz gibi gözüküyo.hayırlısı olsun artık.rabbim sağlıklı evlat versin:Saruboceq:

Kızlar merhaba:)) 9 günlük tatilim bitti ve yeniden kk'dayım. Ayy o kadar çok araştıracağım soracağım şey oldu ki:)) Bugün Allah izin verirse bebişim 5 hafta 4 günlük... Yaramazım benim midemi aşırı bulandırmaya başladı bile. Bu akşam doktora gideceğim. Sizce kese gözükür mü??
Sizler neler yaptınız? Çok özledim valla herkesi...

selam herwood benimde bugün regli olmam gerekiyor hala olmadım beklemedeyim normalde hiç şaşmaz..inşallah kırmızılar gelmez yani eğer hamileysek tabi...

benim kırmızılar geldi umutlar yine ekime kaldı yılmak yok yola devam kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

:ecrin_bebek:ben kaç aydır bebiş istiyodum eşim naz yapıyodu:dilcikar:.bu ay biraz soğuk algınlığım oldu o yüzden antibiyotik kullandım.gerçi teratojenik değiller ama yinede her ihtimale karşı erteleme niyetindeydim.ama eşim birden süpriz yaptı.meğer o istiyormuş.beni hazırlıksız yakaladı:jeyyar:.yumurtlama günümede denk geldi.bakalım sonuç nolcak:kedi: Ama çok heyecanlıyım.hemde tedirginim.veteriner olmama rağmen kullandığım ilaçları netten inceledim.bi sorun çıkmaz gibi gözüküyo.hayırlısı olsun artık.rabbim sağlıklı evlat versin:saruboceq:

hadı bakalım hayırlısı olsun aramıza hosgeldın

Kızlar merhaba:)) 9 günlük tatilim bitti ve yeniden kk'dayım. Ayy o kadar çok araştıracağım soracağım şey oldu ki:)) Bugün Allah izin verirse bebişim 5 hafta 4 günlük... Yaramazım benim midemi aşırı bulandırmaya başladı bile. Bu akşam doktora gideceğim. Sizce kese gözükür mü??
Sizler neler yaptınız? Çok özledim valla herkesi...

eve canım kese inş gözükür benimde oğlumda ilk doktor gittiğimde 5+2 günlüktü kese gözüktü ama tuvalete sıkışık olarak gidersen daha net sonuç alıabilirsinbenden söylemesi:jeyyar:

ben bugün ikinci tesi yaptim coooook cooook silik ikinci cizgi cikdi, ama pek ümitli degilim , gerci regl günüm ya yarin yada carsamba, zaten regl olcam gibi, belirtiler var....

eylül ayı hamileleri hepinizi kutluyorum.allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin :Saruboceq: inşallah.hayırlı uğurlu olsun güzel annelerimizzzz.:lepi: :nazar::nazar::nazar:

ben bugün ikinci tesi yaptim coooook cooook silik ikinci cizgi cikdi, ama pek ümitli degilim , gerci regl günüm ya yarin yada carsamba, zaten regl olcam gibi, belirtiler var....

Canım bende de ilk silik çizgi çıkmıştı. reglimden 5 gün önce yapmıştım. Şimdi 5+4 hamileyim. Umudunu yitirme sen de hamile olabilirsin..

Kızlar dün yazmıştım size adetim 4 gün geçti hiç böyle olmaz diye bugün dayanamadım test yaptım ve ikinci çizgiyi belirgin bir şekilde gördüm.hemen kan testi yaptırdım değerim 279 çıktı.Hamileyimmm.Allah hepinize nasip etsin çok garip duygular içerisindeyim.Doktorum cuma günü gel bakalım dedi.Hayırlısıyla bir problem çıkmaz inşallah.

canım tebriklerrrrrrr hayırlı olsun :ecrin_bebek: bebişinnnnnnn.
Kızlar dün yazmıştım size adetim 4 gün geçti hiç böyle olmaz diye bugün dayanamadım test yaptım ve ikinci çizgiyi belirgin bir şekilde gördüm.hemen kan testi yaptırdım değerim 279 çıktı.Hamileyimmm.Allah hepinize nasip etsin çok garip duygular içerisindeyim.Doktorum cuma günü gel bakalım dedi.Hayırlısıyla bir problem çıkmaz inşallah.

Canım bende de ilk silik çizgi çıkmıştı. reglimden 5 gün önce yapmıştım. Şimdi 5+4 hamileyim. Umudunu yitirme sen de hamile olabilirsin..

emin degilim kizlar, beklicem artik 2-3 gün kirmizilar gelmezse yine test yapcam...
insallah dediginiz gibi olur...CADIARZU

nazar kız geçen senle konuuşmuştuk..bende 4 gün kala testte negatif gördüm...yarın adet günüm..beni heveslendirme bak..kendimi alıştırdım negatife..senin silik çizgi çıkınca bende de olabilirmi dedim bak...
silik çizgi çıknalar genelde hamiş çıkıyo biliyosun...

Back