:ecrin_bebek: inşallahhhhh arkadaşım
HADI BIZE GUZEL HABERLERLE GELIN INSALLAHalkisalkisalkis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:ecrin_bebek: inşallahhhhh arkadaşım
mhtp senden naber canim bugün insallah gelmemisdir kirmizilar, bana daha gelmedi ama yarinda olabilirim... iyi haberlerini bekliyorum
Kızlar kızlar gelemmi yanağınızdan öpemmi.Ben geldiiimmmmm nasılsınız bakam güzel haberlerle geldim azizecim ekle bebeğim benide hamişler listesine.. Çok şükür hamileyim kızlar sonuçları aldım bugün Allahım herkese nasip etsin inş..kaydirigubbakcemile3
AZİZECİM SON LİSTEMİZ NE DURUMDA :)
4 EKIME BİSEY KALMADI :):hulya:kaydirigubbakcemile2
Kızlar kızlar gelemmi yanağınızdan öpemmi.Ben geldiiimmmmm nasılsınız bakam güzel haberlerle geldim azizecim ekle bebeğim benide hamişler listesine.. Çok şükür hamileyim kızlar sonuçları aldım bugün Allahım herkese nasip etsin inş..kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar...[/B]
eylül ayı anne adayı listemiz
leyla01......................................27 eylül hamile hayırlı olsun
myseweetbaby.............................30 eylül
mhtp.............................................29 eylül
eceyas..........................................14 eylülhamile hayırlı olsun
forever_14........................................27 eylül
ayseyildirim.....................................27 eylül
nurem.............................................20 eylülhamile hayırlı olsun
ozlmgkhn.........................................8 eylül.işte ilk hamilemiz.hayırlı olsun.
tugba20.......................................hamile hayırlı olsun
sblkmbsr.......................................27 eylül
acrinsu...........................................hamlemiz...hayırlı olsun.
bebiskom.....................................hamile.hayırlı olsun
gizser...........................................10 eylülhamile hayırlı olsun.
hamile hayırlı olsun
semamehmet..........................................hamile hayırlı olsun
perikızıx...............................................hamile hayırlı olsun
nergiss33...........................................hamile hayırlı olsunnazar1984.........................................hamile hayırlı olsun
nurem.............................................hamile hayırlı olsun
eylül ayımızın hamileleri hepinizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun:Saruboceq: allah kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:.
arkadaşlar listemizde hamile arkadaşlarımız artmaya başladı hamile arkadaşlara hayırlı olsunbekleyen herkezede en kısa zamanda tattırsın rabbim: :Saruboceq:
slm kızlar bende dün test yaptım ve allahıma şükürler olsun ki çift çizgiyi gördüm 1 senedir bekliyoduk bu anı allah isteyen herkese basip etsin insallaahh...
merhaba arkadaşlar...[/B]
eylül ayı anne adayı listemiz
leyla01......................................27 eylül hamile hayırlı olsun
myseweetbaby.............................30 eylül
mhtp.............................................29 eylül
eceyas..........................................14 eylülhamile hayırlı olsun
forever_14........................................27 eylül
ayseyildirim.....................................27 eylül
nurem.............................................20 eylülhamile hayırlı olsun
ozlmgkhn.........................................8 eylül.işte ilk hamilemiz.hayırlı olsun.
tugba20.......................................hamile hayırlı olsun
sblkmbsr.......................................27 eylül
acrinsu...........................................hamlemiz...hayırlı olsun.
bebiskom.....................................hamile.hayırlı olsun
gizser...........................................10 eylülhamile hayırlı olsun.
hamile hayırlı olsun
semamehmet..........................................hamile hayırlı olsun
perikızıx...............................................hamile hayırlı olsun
nergiss33...........................................hamile hayırlı olsunnazar1984.........................................hamile hayırlı olsun
nurem.............................................hamile hayırlı olsun
eylül ayımızın hamileleri hepinizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun:Saruboceq: allah kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:.
arkadaşlar listemizde hamile arkadaşlarımız artmaya başladı hamile arkadaşlara hayırlı olsunbekleyen herkezede en kısa zamanda tattırsın rabbim: :Saruboceq:
canim bende henüz kesin bir sey yok, beklemedeyim... belkide allahmi dedirtti sana, insallah ya, dünyalar benim olur...delikafadulden
merhabalar nazarcım....
dün gece peçeteye açık renli akıntı pembe geldi...bugün öğleden sonra böyle sütlü kahverengi gibi akıntılar oldu hemde kokulu garip.....şimdi hiçbirşey yok kupkuru...karnım belim ağrıyo birde....ben oldum olucam herhalde.eli kulağında gibi....
sen hani test yapacaktın ne oldu??
benim kırmızılar gelmedi ama kan testi negatif çıktı.şimdide artık deli gibi kırmızı gelsin diye bekliyorum..
Merhabalar ;
Öncelikle tüm umutla bekleyen arkadaşlarım inşallah mutlu haberi alırlar.Ve tabii bende :) Benim bir sorum olacak .Yaklaşık 4 aydan beri bebek için çalışmaktayız.Normalda adet günüm hiç şaşmazdı fakat ilk defa geçen ay 2 gün gecikti haliyle çok sevindim ama boşunaymış.Adet terihimi geciktirecek stres yada başka bir olay yaşamadım ama sebebini düşünmeden de edemiyorum.Bu ayda ayın 28 inde olmam gerekiyordu ama hala gelmedi.Umutlanmak istemiyorum ama heyacanımı da bastıramıyorum.Gelecek diye tedirginim.Sizce bu son 2 ayda ki gecikmelerin sebebi ne olabilir.Deneyimleriniz varsa ve bana cevap verebilirseniz çok sevinirim.Bu arada dularınız da bekliyorum :)
eylül ayında adet olan arkadaşlar sizleri ekim kasım topikime bekliyorumm.