• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

Kızlar kızlar gelemmi yanağınızdan öpemmi.Ben geldiiimmmmm nasılsınız bakam güzel haberlerle geldim azizecim ekle bebeğim benide hamişler listesine.. Çok şükür hamileyim kızlar sonuçları aldım bugün Allahım herkese nasip etsin inş..kaydirigubbakcemile3

nazar kız geçen senle konuuşmuştuk..bende 4 gün kala testte negatif gördüm...yarın adet günüm..beni heveslendirme bak..kendimi alıştırdım negatife..senin silik çizgi çıkınca bende de olabilirmi dedim bak...
silik çizgi çıknalar genelde hamiş çıkıyo biliyosun...

dogru söylüyor´sun canim ama ben ümitli degilim, cünkü coooook silikdi, bakalim ben ya yarin ya da carsambaya hastalanmam lazim, zaten belirtilerimde var kasiklarim agriyor birde belim...
umarim senden iyi haberler aliriz...

Selam Arkadaşlar.. benim bir sıkıntım var.. bu ay adetim 10 gün geçtiğinde, 12 gün geçtiğinde test yapmıştım hepsi negatif çıktı.. 13 gün geçtiğinde kanda baktırdım değer 0,5 di.. yani negatif :( neticede leke gördüm ve adetim başladı dedim.. ama kaç gündür sadece kahverengi lekeler görüyodum..bir türlü sökülmedi adetim.. bitkisel çaylar.. birsürü şey denedim sökülmedi. ve şüphelenip bugün bi gebelik testi daha yaptım idrarda. resimini gönderiyorum. aşşağıda adres var. kopyala yapıştırla açabilirsiniz. çok silik bir çizgi var. ama testi yaptıktan hemen sonra 2. çizgiyi görmemiştim. biraz evvel çöpe atayım diye elime alınca farkettim... yani yaklaşık 5 saat önce yapmıştım testi. sizce hamilemiyim.. kafam çok karıştı.. yardımcı olursanız sevinirim..

img121.imageshack.us/img121/3148/img1113.jpg

cnm testin arkasına bak ordada yazar 10 dk dan sonraki sonuclar gecerli degildir yazıyor

bence gebelik var canım tekrar kanda baktır birdaha bence.bende test yaptım tek cizgi cıktı atmadım iki gün sonra aynı bole cizgi belirdi test yaptırdım kanda cıktı gebeydim yani.bence doktora git bi kan tahlili yaptır

selam arkadaşlar.. Benim bir sıkıntım var.. Bu ay adetim 10 gün geçtiğinde, 12 gün geçtiğinde test yapmıştım hepsi negatif çıktı.. 13 gün geçtiğinde kanda baktırdım değer 0,5 di.. Yani negatif :( neticede leke gördüm ve adetim başladı dedim.. Ama kaç gündür sadece kahverengi lekeler görüyodum..bir türlü sökülmedi adetim.. Bitkisel çaylar.. Birsürü şey denedim sökülmedi. Ve şüphelenip bugün bi gebelik testi daha yaptım idrarda. Resimini gönderiyorum. Aşşağıda adres var. Kopyala yapıştırla açabilirsiniz. çok silik bir çizgi var. Ama testi yaptıktan hemen sonra 2. çizgiyi görmemiştim. Biraz evvel çöpe atayım diye elime alınca farkettim... Yani yaklaşık 5 saat önce yapmıştım testi. Sizce hamilemiyim.. Kafam çok karıştı.. Yardımcı olursanız sevinirim..

Img121.imageshack.us/img121/3148/img1113.jpg

ek açılmadı :( kan testı neagtıf mı cıkmıstı. Bırkere bana da oldu 45 gun olamadım regl stresten olmus ılac aldım 10gun sonra regl oldum hatta bır 10 gun sonra tekrar olmustum....:( bence emın olabılmek ıcın test sonucunu dr unla paylas...

Hadı hakında hayırlısı olsun

eylül ayı hamileleri hepinizi kutluyorum.allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin :Saruboceq: inşallah.hayırlı uğurlu olsun güzel annelerimizzzz.:lepi: :nazar::nazar::nazar:

AZİZECİM SON LİSTEMİZ NE DURUMDA :)

4 EKIME BİSEY KALMADI :):hulya:kaydirigubbakcemile2

mhtp senden naber canim bugün insallah gelmemisdir kirmizilar, bana daha gelmedi ama yarinda olabilirim... iyi haberlerini bekliyorum

kızlar büyük gün yarın yani yarın adet günüm eylül ayı hamişleri kervanına girebilecek miyim acaba dua edin noluuur :(((

kaydirigubbakcemile2kızlar büyük gün yarın yani yarın adet günüm eylül ayı hamişleri kervanına girebilecek miyim acaba dua edin noluuur :(((

Back