• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

bence gebelik var canım tekrar kanda baktır birdaha bence.bende test yaptım tek cizgi cıktı atmadım iki gün sonra aynı bole cizgi belirdi test yaptırdım kanda cıktı gebeydim yani.bence doktora git bi kan tahlili yaptır

canım ertesi sabah tekrar idrar testi yaptım negatif.. o testte hata vardı herhalde.. hayırlısı artık! ilgin için teşekkürler..

ek açılmadı :( kan testı neagtıf mı cıkmıstı. Bırkere bana da oldu 45 gun olamadım regl stresten olmus ılac aldım 10gun sonra regl oldum hatta bır 10 gun sonra tekrar olmustum....:( bence emın olabılmek ıcın test sonucunu dr unla paylas...

Hadı hakında hayırlısı olsun

teşekkürler canım ama hamile deilmişim:( idrar testi yaptım ertesi sabah negatif.. zaten bu ay dediğim gibi umutlu deildim. hayırlısı.. desteğiniz için teşekkürler.

teşekkürler canım ama hamile deilmişim:( idrar testi yaptım ertesi sabah negatif.. zaten bu ay dediğim gibi umutlu deildim. hayırlısı.. desteğiniz için teşekkürler.

üzülmemeye çalış...

bak benimde 14 ay oldu ve bugun yıne geldı kırmızılar...sıkılmadan yorulmadan denemeye devammm:CüvCüv:

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar ben de bi zamanlar vajinismusluydum ve bu kulupte vajinusmusla ilgili tüm yazılanları basaraların hikayelerini kuyarak kendim basardım.kegel egzersizi parmak ve spekulumla basardım.evt ilişkiye girebiliyoruz ama tam bi ilşki olmuyor.hep benim üstte olduğum pozisyonda ve afedersiniz esimin cok az git gel yapmasına izin veriyorum çıkacak die çok korkuyorum.idrar deliğime girecek diye saçma bi takıntı yapmısım esimin kendisinin sokmasına izin vermiyorum kendim elimle yerleştiriyorum. hiç zevk almıyorum e haliyle esimde zevk almıyor.basaralı 8 ay oldu ama bu durumu bi türlü asamıyorum.böyle olup asan varmı nasıl astı yardim edrseniz cok sevinicem?????? bebekte istiyoruz bu durumdan dolayı sadece yumurtlama dönemlerini takip edip sadece o günlerde ilişkiye giriyoruz.bebeğimizde olmuyo.acaba yumurtlama dönemini bilemiyormuyuz adetin 12.günü ile 17. günleri birer gün arayla giriyoruz ama ben ogünler dışıda bi gün mü yumurtluyorum bu konudada bi bildğiniz varsa paylasırmısınız????????

slm kızlar sizlere birşey soracağım bu ayın 2sinde kürtaş olmak zorunda kaldım.düşükten dolayı
4.günde birlikte olmaya başladık korunmadan sizce hamile olma olasılığın ne durumdadır.bugün test yaptım negatif dr aradım.görünmemesi normal dedi.erken oldugu için ama kasıklarımda ağrı var aynı zamanda gögüs uçlarımdada sizce hamilemiyim.bu bebeği çok istiyorum nedense ilkinde çok üzüldüm öle oldugu için yorumlarınızı bekliorum

ay azizecim aradım bulamadım sizi.....nerlerdeyiz...özledim kimler hamiş kimler değil..nasıl meraklandım anlatamam...

ben anneler gününde ikizlerimi düşürmüştüm 18 haftalıkken doktorum bir buçuk ay sonra hamile kalabilirsin demişti daha kısa bi süre ama bana yıl gibi geliyor. beklemek çok zor kafama takmıycam diyorum ama takmadan da olmuyo hala devam etseydi bi kaç hafta sonra ikizlerimi kucağıma alacaktım o yüzden daha bi duygusal dönemimdeyim. belki bu bile hamile kalmamı etkiliyordur ama eşim ilkinden daha çok hamile kalmamı istiyo çünkü biz üç elti aynı dönemde hamile kalmıştık ve üçümüzünde ilk bebekleri ve üçümüzünde erkekti cinsiyetleri. hayırlısıyla eltileriminde az kaldı doğumlarına inşallah rabbim bi an evvel kucağımıza almayı nasip eder yeğenlerimizi ve bebek hasretiyle yanan tüm anne adaylarını.. eylül bize uğurlu gelir inşallah :55:

ben anneler gününde ikizlerimi düşürmüştüm 18 haftalıkken doktorum bir buçuk ay sonra hamile kalabilirsin demişti daha kısa bi süre ama bana yıl gibi geliyor. beklemek çok zor kafama takmıycam diyorum ama takmadan da olmuyo hala devam etseydi bi kaç hafta sonra ikizlerimi kucağıma alacaktım o yüzden daha bi duygusal dönemimdeyim. belki bu bile hamile kalmamı etkiliyordur ama eşim ilkinden daha çok hamile kalmamı istiyo çünkü biz üç elti aynı dönemde hamile kalmıştık ve üçümüzünde ilk bebekleri ve üçümüzünde erkekti cinsiyetleri. hayırlısıyla eltileriminde az kaldı doğumlarına inşallah rabbim bi an evvel kucağımıza almayı nasip eder yeğenlerimizi ve bebek hasretiyle yanan tüm anne adaylarını.. eylül bize uğurlu gelir inşallah :49:

Selam kızlar.. Eylül topiğine yeni katıldım..5 aylık evliyim ve bu ay çalışmalara başladık.. Allah nasip kısmet ederse bizde bebiş istiyoruzz... Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşşş.. Amiiiiiinnn..

bende bu ay bebiş istiyorum ama çok düzenli olan adetim geçen ay 35 gün sürünce bu ay için yumurtlama zamanını kestiremedim yaaa teste alamadım öle zamansız denemelerde bulunduk inş sonuç alırız her ne kadar adet gününe yakın hamile kalınmaz densede benim kadın doğum dr ben adetten 1 gün önce hamile kaldım 2 çocuğumda alakasız zamanlarfda oldu nasip deyince ovalosyon testi yapmamın saçma olacağını söledi

Kızlar son adet tarihim 23 Ağustos,beklenen adet tarihim de 20 eylül... İnş hamiş olurum ve tüm isteyenler hamiş olur inş... beklemek çok zor... Çok kafaya takmamaya çalışıyorum,rahat oluyorum ama her aynanın karşısına geçtiğimde acaba minik mucizem buralarda mı diye karnımı sevmeden edemiyorum:)

kızlar aranızda kimler tedavi görüyor ben pkoluyum da benim gibi olan varmı acaba

bende senin gibiyim tatlim.inş bu ay çift çizgiyi görürüz.rabbim herşeyin hayırlısını versin.evladında.ah ah.bugün benim doğumgünüm ve dileğim rabbimden hayırlı bi evlat:)sizde dua edin hepimiz birbirmize dua etsin çünkü ben her duamda kendime değil benim gibi olan bütün kadınlara dua ediyorum:)elbet sesimizi duyurcaz yüce rabbimize:)

Back