• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

reyocum adet günün bugünmü..

hareket ettiğim zaman sol kasığımda batmalar oluyor mesela gece uyandığımda belim kırılacakmış gibi oluyor benim ilk hamileliğimdede sol kasığımda batmalar olmuştu.ama üşütmüşte olabilirim..iyisinede kötüsünede hazırlanmak lazım tabi..

yarın adet günüm.ama hiç bir adet belirtim yok.ateşim normalden yüksek.el ve ayaklarım yanıyor.salıya kadar test yapmıycam çünkü moralim bozuluyor.

ay inşallah hamileyizdir.her ay bunu beklemek psikolojimizi bozuyor.ya bizde millet gibi tesadüfen hamile olduğumuzu öğrensek ne olur ya.bi elimizde idrar testi dolaşıp duruyoruz hayırlısı

hareket ettiğim zaman sol kasığımda batmalar oluyor mesela gece uyandığımda belim kırılacakmış gibi oluyor benim ilk hamileliğimdede sol kasığımda batmalar olmuştu.ama üşütmüşte olabilirim..iyisinede kötüsünede hazırlanmak lazım tabi..

Benimde sağ tarafımda hafiften ağrılar oluyor belim ağrıyor içimde kıyılmalar hissediyorum 16 eylüldü adetim dün kan testi yaptırdım pazartesi sonucu alacağım kısmet bakalım...

Benimde sağ tarafımda hafiften ağrılar oluyor belim ağrıyor içimde kıyılmalar hissediyorum 16 eylüldü adetim dün kan testi yaptırdım pazartesi sonucu alacağım kısmet bakalım...

senin çok geçmiş günün inşallah hamilesindir..benim reglim dündü olmadım bugünde olacak gibi değilim.bugün eşimle kan testi yaptıracaz..ama bu gece rüyamda,kan testi yaptırmışız sonucu negatif gördüm..

arkadaşlar eylül ayında hamile kalamayanlar, adet olanlar sizleri ekim kasım topikime bekliyorum...yeni listemiz orada...

bende sali günü adet görcem, insallah olmam ya...
benimde belim cok agriyor, ve idrarimda agir bir koku var son zamanlarda... 2 gün önce test yaptim negatifdi... beklicem artik sali gün sabahdan yine test yapacam hastalanmassam ... bu ikinci ayimiz ama yinede cok kötü beklemek...

bende sali günü adet görcem, insallah olmam ya...
benimde belim cok agriyor, ve idrarimda agir bir koku var son zamanlarda... 2 gün önce test yaptim negatifdi... beklicem artik sali gün sabahdan yine test yapacam hastalanmassam ... bu ikinci ayimiz ama yinede cok kötü beklemek...

benim dün regli günümdü bugünde gelen giden bi kırmızı olmayınca biraz önce kan testi yaptırdım bir yada iki saat sonra telefonla öğrenicm sonucu..hayırlısı allahtan...

Kızlar benimde günüm 4gün geçti ama test yapmaya korkuyorum hiç bir belirtim yok sürekli regl olacam korkusuyla dolaşyorum.Bu yedinci ayım eşimde ve bende bazı problemler var ama adetim hep düzenlidir bu ay gecikince içime bir umut düştü işte.Reyo kan testi sonucunu merak ettm inşallah hamişsindir bizi haberdar et

hadi hayırlısı insallah bebis vardır.ögrenince bizede haber verin merakta bırakmayın.benim ümidim yok bu ay icimden bi ses agdet olcamı söylüyor hayırlısı allahtan

Back