Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hayırlısı inşallah hamilesindir...ben son dört gün kala heyecandan çatladım ama neyse bugün hyecan falan gitti..sadece beklemedeyim..
mrhb arkadaşlarrr kimler var kimler yok keyifler nasılopuyorumnanaktan
reyocum adet günün bugünmü..
mrhb arkadaşlarrr kimler var kimler yok keyifler nasılopuyorumnanaktan
reyocum adet günün bugünmü..
yarın adet günüm.ama hiç bir adet belirtim yok.ateşim normalden yüksek.el ve ayaklarım yanıyor.salıya kadar test yapmıycam çünkü moralim bozuluyor.
hareket ettiğim zaman sol kasığımda batmalar oluyor mesela gece uyandığımda belim kırılacakmış gibi oluyor benim ilk hamileliğimdede sol kasığımda batmalar olmuştu.ama üşütmüşte olabilirim..iyisinede kötüsünede hazırlanmak lazım tabi..
Benimde sağ tarafımda hafiften ağrılar oluyor belim ağrıyor içimde kıyılmalar hissediyorum 16 eylüldü adetim dün kan testi yaptırdım pazartesi sonucu alacağım kısmet bakalım...
bende sali günü adet görcem, insallah olmam ya...
benimde belim cok agriyor, ve idrarimda agir bir koku var son zamanlarda... 2 gün önce test yaptim negatifdi... beklicem artik sali gün sabahdan yine test yapacam hastalanmassam ... bu ikinci ayimiz ama yinede cok kötü beklemek...