Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

arkadaşlar biraz önce test yaptırtım.sonuç pozitif.hamileyim

canım hayırlı olsun
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin günün geçmişmiydi
benim 3 günüm var dayanamıyoırum
sabah ilk idrarla yapayım diyorum ama sen şimdi mi yaptın net çıktımı çizgin
bide en kısa zamanda doktora git canım

canım hayırlı olsun
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin günün geçmişmiydi
benim 3 günüm var dayanamıyoırum
sabah ilk idrarla yapayım diyorum ama sen şimdi mi yaptın net çıktımı çizgin
bide en kısa zamanda doktora git canım[/QUO

sağol canım isteyen herkes için inş.sağlık ocağına gitmiştim ilaç yazdırmak için gitmişken testte yaptırayım dedim.4 gün geçmişti daha.çizgi gayet net çıktı.yani ilk idrarım değildi.öğleden sonraydı

bütün hamisleri tebrik ediyorum.hadi bayanlar anlatın ilk belirtileriniz nelerdi

amanınn hamişler varmış maşallahhhhh..sağlıkla kucaklarınıza alın kızlar..sayfaya sürtün de bizede baulaşsın...:)

herkese merhaba kızlar epeydir uğrayamadım özledim sizleri hepiniz iyisinizdir inşallah:)
yeni yeni hamişlerimiz varmış çoookk tebrik ediyorum hepinizi allah sağlıkla kucağnıza almayı nasip etsin inşallaha.s.:nazar::nazar:
kolay rahat ve bulantısız bir hamilelik geçirsin bütün hamişler çünkü ben çok kötüyüm bu bulantılar yüzünden perişan oldum kızlarmafoldumben

herkese merhaba kızlar epeydir uğrayamadım özledim sizleri hepiniz iyisinizdir inşallah:)
yeni yeni hamişlerimiz varmış çoookk tebrik ediyorum hepinizi allah sağlıkla kucağnıza almayı nasip etsin inşallaha.s.:nazar::nazar:
kolay rahat ve bulantısız bir hamilelik geçirsin bütün hamişler çünkü ben çok kötüyüm bu bulantılar yüzünden perişan oldum kızlarmafoldumben

canım günaydın nasılsın?dün doktora gittim 6 hafta 4 günlükmüş bebeğim.herşey yolunda senin nasıl gidiyor.

canım günaydın nasılsın?dün doktora gittim 6 hafta 4 günlükmüş bebeğim.herşey yolunda senin nasıl gidiyor.

iyiyim canım çok şükür ama mide bulantılarından mahvoldum hiç bişey yiyemiyorum bişey yapamıyorum çok bulantım oluyo sendede varmı
geri kalan herşey yolunda bebeğimde bende iyiyiz çok şükür:nazar::nazar: bizde şuanda 6+5 deyiz :)))))büyüyoruz :emir_bebek::emir_bebek:

iyiyim canım çok şükür ama mide bulantılarından mahvoldum hiç bişey yiyemiyorum bişey yapamıyorum çok bulantım oluyo sendede varmı
geri kalan herşey yolunda bebeğimde bende iyiyiz çok şükür:nazar::nazar: bizde şuanda 6+5 deyiz :)))))büyüyoruz :emir_bebek::emir_bebek:

bende bulantı var ama o kadar kötü diil.çalışabiliyorum yani.
baş ağrısı oluyor bende

kızlar bayadır giremiyodum bende bayramda maaaaaaaaaaleseffffffffffff gördüm yine o kırmızıları........inşallah bu ay olur...........

kızlar bayadır giremiyodum bende bayramda maaaaaaaaaaleseffffffffffff gördüm yine o kırmızıları........inşallah bu ay olur...........

ekim yopiğimiz var canık azizeciğime söyle senide eklesin lsietye sıkma canınıkaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun canım.eklerim de listemiz hangi sayfada acaba...ben artık ekim topiğinde ki listeyle uğraşıyom burayı pek takip edemiyom canım.:uhm:
azizeciiiim,listeye beni de hamile olarak ekler misin? )))

merhaba kızlar eylül ayını takip edenlerdenim ama yeni üye oldum.eylül ayında hamile kalanları tebrik ediyorum.2 gün sonrada benim regli günüm ama ben bugün dayanamadım evde test yaptım negatif. aslında bütün belirtiler vardı..6 ay önce düşük yaptığım için erken önlem alırım diye düşündüm yinede regli günümü beklicem çünkü sol kasığımda batmalar var hayırlısı bakalım..

leyacım kan testi yaptırdınmı sen agdet tarihin ne zamandı beklenen ve ne gibi belirtilerin vardı

Back