• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

mhtp canım nbr
benm belirtiler bi değişik oldu çatlıcam
5 gün var dayanamıyorum test yapsam çıkmaz sonra üzülürüm gibi geliyor
sende varmı bişiyler

hayır canım...malesef...nedir o yaa:uhm:

canım arife günü merkeze gittik gelmişten btch yaptırayım dedim
önce doktor bey muayene etsin sonra dediler bende olur dedim
dr bana pko(polikistik over ) im olduğunu söyledi kalıtsalmış doğuştan geliyormuş tedavisi yokmuş
birden fazla yumurta yetiştirmek isterken hiçbiri yetişmeyi yumurtalıklardan kopamadan orda minik minik kistler oluşturuyorlarmış
adet düzensizliği(ki bende çok düzensizlik olmaz )
kıllanma(malesef var)
kilo artışı (aşırı zayıf denilebilirim 36 bedenim)
belirtileriymiş
ama yumurtam bu ay olmuş hatta çatlamış bakalım beklicez dedi bhcg için erken dedi adetimin 21. günü hormonlarıma baktı
progesteron prolaktin hepsi çok ii değerlerde
gerçi rahmin kalınlaşmamış dedi ama benim umudum var
düne kadar akıntım ve göğüslerimde bişiy yoktu artık ümidim kırılmıştıki gece başladı dokunamıyorum mem uçlarımda büyümüş
aman çenem düştü beklicez artık eğer regl olursam 2 veya 3. günü gidip diğer testleri yaptırıcam

ayşenur 41 kaç gün geçti adetin.benim bugün 8. günüm 2 gün önce test yaptım negatif çıktı.geç döllenme olabilir diye avutuyorum kendimi eğer adet olmazsam bikaç gün sonra tekrar yapıcam test..beklemek o kadar zorki...

benim daha 3 gün geçti canım.ama hiç böyle geç olmazdı.ben yarında olmazsam test yapıcam artık.daha fazla dayanamıcam

canım arife günü merkeze gittik gelmişten btch yaptırayım dedim
önce doktor bey muayene etsin sonra dediler bende olur dedim
dr bana pko(polikistik over ) im olduğunu söyledi kalıtsalmış doğuştan geliyormuş tedavisi yokmuş
birden fazla yumurta yetiştirmek isterken hiçbiri yetişmeyi yumurtalıklardan kopamadan orda minik minik kistler oluşturuyorlarmış
adet düzensizliği(ki bende çok düzensizlik olmaz )
kıllanma(malesef var)
kilo artışı (aşırı zayıf denilebilirim 36 bedenim)
belirtileriymiş
ama yumurtam bu ay olmuş hatta çatlamış bakalım beklicez dedi bhcg için erken dedi adetimin 21. günü hormonlarıma baktı
progesteron prolaktin hepsi çok ii değerlerde
gerçi rahmin kalınlaşmamış dedi ama benim umudum var
düne kadar akıntım ve göğüslerimde bişiy yoktu artık ümidim kırılmıştıki gece başladı dokunamıyorum mem uçlarımda büyümüş
aman çenem düştü beklicez artık eğer regl olursam 2 veya 3. günü gidip diğer testleri yaptırıcam
geçmiş olsun tatlım yaa...umarım hamilesindir canım güzel haberini bekliyorum canım inşallah herşey çok güzel olur.a.s

ben dayanamayip test yaptim.ama adetime 4-5 gun var.testi banyoya koydum,dus aldim,ilk baktm negatifdi,ama cikinca ikinci cizgi cok zayif olsa da belliydi.acaba nedir bu?test 20dk kaldi,acaba kalinca ole mi oluyor?kafam karisti...

canım benimde öyle olmustu test negatif cıktı ben 20 dk degil 2 gün atmadım silik ikinci cizgi belirdi kan testi yptırdım hmile oldugumu ögrendim yani dogru cıktı ama düsük yaptım gene ugrasanlrdanım

yaa eylüll bitti ama ben hala olmadımmmm off ne oldguda belli değil çıldırcammm bugün kasıklarm ağrıo regl olcam gbi ama hala olmadımm 17 eylüldü regl tarhmmm hala negatiff görüorumm ne iş anlamadım

artık zamanı geldi diye düşündük..
hayırlısı ne ise o olsun bizde Allahın izniyle dün akşam başladık çalışmalara..
artık listeye benide ekleyin kızlar :)
inşallah bebişlerimiz bekletmeden sağlıkla gelir bizlere...

kuzey16 benimde regl tarihim 12 siydi ama bendede yok testlerde negatif çıkıyo bende anlamadım bikaç gün geçsin tekrar yapıcam.gerçekten belirsizlik çok kötü

artık zamanı geldi diye düşündük..
hayırlısı ne ise o olsun bizde Allahın izniyle dün akşam başladık çalışmalara..
artık listeye benide ekleyin kızlar :)
inşallah bebişlerimiz bekletmeden sağlıkla gelir bizlere...
slm canım ekim kasım topimize geçtik listemiz orda...beklerim.eylül bitti artık.umutlar ekime kaldı

arkadaşlar slm. ben yeni öğrendim hamile olduğumu kan testinde.Normalde regl 9 eylülde olmam gerekiyordu ama olmadı.ayın 18 e kadar 2 defa idrar testi yaptım bişey çokmadı.ama benim kasığım alt kısmı ve göğüslerim acayip ağrıyordu ,normalin dışında. bende dayanamadım kan tahlili yaptırdım veee bebiş varmış :) bence sizde kan testi yaptırın ..hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin allah herkesin gönlüne göre versin...:CüvCüv:a.s.

arkadaşlar slm. ben yeni öğrendim hamile olduğumu kan testinde.Normalde regl 9 eylülde olmam gerekiyordu ama olmadı.ayın 18 e kadar 2 defa idrar testi yaptım bişey çokmadı.ama benim kasığım alt kısmı ve göğüslerim acayip ağrıyordu ,normalin dışında. bende dayanamadım kan tahlili yaptırdım veee bebiş varmış :) bence sizde kan testi yaptırın ..hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin allah herkesin gönlüne göre versin...:CüvCüv:a.s.

tatlım hayırlı olsun bebeğin
eğer yanlış bilmiyor isem bhcg değerine göre gebeliğin biraz geç oluşmuş
yani geç yumurtlamışsın
ondan idrarda çıkmamış olabilir
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aminnnnnnnnnnnnnnn

Back