slm canım iyiyim. sen nasılsın canım.:lepi:
canım ya sen pko hakkında bi bilgiye sahipmisin yada reglin 21. gününde doktorun test yaptımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canım iyiyim. sen nasılsın canım.:lepi:
hayır canım...malesef...nedir o yaa:uhm:canım ya sen pko hakkında bi bilgiye sahipmisin yada reglin 21. gününde doktorun test yaptımı
hayır canım...malesef...nedir o yaa:uhm:
ayşenur 41 kaç gün geçti adetin.benim bugün 8. günüm 2 gün önce test yaptım negatif çıktı.geç döllenme olabilir diye avutuyorum kendimi eğer adet olmazsam bikaç gün sonra tekrar yapıcam test..beklemek o kadar zorki...
geçmiş olsun tatlım yaa...umarım hamilesindir canım güzel haberini bekliyorum canım inşallah herşey çok güzel olur.a.scanım arife günü merkeze gittik gelmişten btch yaptırayım dedim
önce doktor bey muayene etsin sonra dediler bende olur dedim
dr bana pko(polikistik over ) im olduğunu söyledi kalıtsalmış doğuştan geliyormuş tedavisi yokmuş
birden fazla yumurta yetiştirmek isterken hiçbiri yetişmeyi yumurtalıklardan kopamadan orda minik minik kistler oluşturuyorlarmış
adet düzensizliği(ki bende çok düzensizlik olmaz )
kıllanma(malesef var)
kilo artışı (aşırı zayıf denilebilirim 36 bedenim)
belirtileriymiş
ama yumurtam bu ay olmuş hatta çatlamış bakalım beklicez dedi bhcg için erken dedi adetimin 21. günü hormonlarıma baktı
progesteron prolaktin hepsi çok ii değerlerde
gerçi rahmin kalınlaşmamış dedi ama benim umudum var
düne kadar akıntım ve göğüslerimde bişiy yoktu artık ümidim kırılmıştıki gece başladı dokunamıyorum mem uçlarımda büyümüş
aman çenem düştü beklicez artık eğer regl olursam 2 veya 3. günü gidip diğer testleri yaptırıcam
slm canım ekim kasım topimize geçtik listemiz orda...beklerim.eylül bitti artık.umutlar ekime kaldıartık zamanı geldi diye düşündük..
hayırlısı ne ise o olsun bizde Allahın izniyle dün akşam başladık çalışmalara..
artık listeye benide ekleyin kızlar :)
inşallah bebişlerimiz bekletmeden sağlıkla gelir bizlere...
arkadaşlar biraz önce test yaptırtım.sonuç pozitif.hamileyim
Gözün aydın canım..allah tamamına erdirsin..değer kaç çıktı? ben cuma yaptım testi 4077 çıkmıştı.
arkadaşlar slm. ben yeni öğrendim hamile olduğumu kan testinde.Normalde regl 9 eylülde olmam gerekiyordu ama olmadı.ayın 18 e kadar 2 defa idrar testi yaptım bişey çokmadı.ama benim kasığım alt kısmı ve göğüslerim acayip ağrıyordu ,normalin dışında. bende dayanamadım kan tahlili yaptırdım veee bebiş varmış :) bence sizde kan testi yaptırın ..hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin allah herkesin gönlüne göre versin...:CüvCüv:a.s.