Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 ağustostu hamileyim ben
canım reglinin kaçıncı günü hangi testle öğrendin
sanırım eylül ayını kaçırdım..biraz önce test yaptım NEGATİF...ama kasıklarım hala batıyor fena...göğüslerde belirti olmayınca anlamıştım zaten ..rglim salı günü normalde...
negatife hazırlanmışım galiba üzülmedim...
sanırım eylül ayını kaçırdım..biraz önce test yaptım NEGATİF...ama kasıklarım hala batıyor fena...göğüslerde belirti olmayınca anlamıştım zaten ..rglim salı günü normalde...
negatife hazırlanmışım galiba üzülmedim...
selam mhtp üzülmemen en doğrusu..benim reglim yarın insan sabırsızlanıyor...regli belirtileride var hamilelik belirtileride ayırt etmek zor..
nezamandır bebiş istiyosun?
canım benim karışıkbiraz...4 yıllık evliyim ...2 senedir bebek istiyoruz...1 kürtajla sonlandırılma,1 düşük,1erken doğum oldu..şimdi tekrar istiyoruz bakalım allahım daha fazla acı vermeden bebeğimizi göndersin diye bekliyoruz...
geçen ay 26 sında hasta oldum her ay 2 gün attığı için bu ay 28 hasta olmam lazım bakalım kırmızılar gelecekmi inşallah hamileyimdir rabbim isteye herkese cennet kokulularını kucaklarına almayı nasip etsin :Saruboceq:
arkadaşlar ne olur yardım edin ben 14 gündür adet olmuyorum test yapıyorum hep negatif.2 ay önce iğneyi bırakmıştım heralde ondan bu düzensizlik benim gibi olan varsa beni aydınlatabilirmi.önceden adet olmıyım diye dua ederken şimdide olayım diye ediyorum.
son 4 gün kızlar