• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

Tabiki güzelim, biz kadınlar olsun diye yer bitiririz kendimizi, sonra da acaba şöyle mi böyle mi demeye başlarız, iki düşükten çıkardığım ders olabildiğince rahat olmaın en sağlıklısı olduğu, bhcg değerlerine göre sağlıklı bir hamileliğin var -tabi onu Allah bilir- sen iyi olduğunu düşün iyi şeyleri çekeceksin.

Merhaba papatya, hanım, ben Şeyma, İstanbul'da ikamet ediyorum. Çocuk olması hususunda sıze onerebılecegım bazı urunler var, tamamen dogal urunler. eger doğacak çocugunuz için kendınıze ayıracagınız vaktınız varsa benımle ırtıbata gecersenız, sızı bu urunler hakkında semınere de davet edebılırım ve bızzat yetkılılerden yerınde dınlemıs olursunuz. sym_ylcn@hotmail.com

arkadaşlar öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun.adet tarihimi19-21 eylül diye söylemiştim.bugun 21 eylül hala tık yok.çarşambaya kadar beklicem eğer hala olmazsam test yapıcam.inş.hamileyimdir.

sym_ylcn canım msn adresi vermek yasak sanırım...sil istersen....sıkıntı olmasın...

ayşenurkız ne duruyon test yap o zaman..belirtiler var mı..belirtiler ne zaman başladı??

ayyy inşallah hamişsindir...çifte bayram olur...

ayşenurkız ne duruyon test yap o zaman..belirtiler var mı..belirtiler ne zaman başladı??

ayyy inşallah hamişsindir...çifte bayram olur...

bir iki gün daha bekliyim diyorum.hemen heveslenmek istemiyorum.çünkü mayıs ayında düşük yaptım.aynısının olmasından korkuyorum.sık idrara çıkma ve sağ yumurtalığımda zaman zaman olan sancı dışında bir belirti yok aslında

ayşenur 41 kaç gün geçti adetin.benim bugün 8. günüm 2 gün önce test yaptım negatif çıktı.geç döllenme olabilir diye avutuyorum kendimi eğer adet olmazsam bikaç gün sonra tekrar yapıcam test..beklemek o kadar zorki...

kızlar yaa bişeyy söyleyin meraktan çatlıycamm test yaptım az önce reglm geçeli 5 gün oluyo 1dikey diğeri yatay silik ama çizgininn anlamıneeeeeee..yaptgm teste göre ikiside dikey olması lazmmm

yatay çizgiyi ilk kez duyuyorum.. ama çok önemseme canım çünkü sonuçta gebelik hormonunu tarıyor varsa da çizgi olarak çıkıyor. silik te olsa pozitif olarak değerlendirilir biliyorsun. umarım hamilesindir. panik yapma canım.

kızlar eylül ayı bitti artık...eylülde adet olan arkadaşlar hepimiz ekim kasım topikindeyiz...oradada listemiz var eylül adet olanlar oraya uğrasınlar...ben oradayım artık...görüşürüz.

Back