Eyalet 10 ///Nordrhein-Westfalen paylaşım alanı(Tanışma)

@ gülsemin,
eski yazilari, yani ilk mesajlar 2006nin felan silinmesini istiyorum.
Cünkü bu cvplara bakmak icin sonuncu sayfayi tiklamak gerekiyor.
Birde aramizda bilmeyenler var. Ilk sayfayi görüp "aaa ne kadar eski" düsünüp yazmiyorlar. Yoksa bana mi öyle geliyor... bilmem.. ama silinse bence cok güzel olur.

merhaba arkadaslar:
smaragd sana katiliyorum bende bu ilk sayfadan basladim okumaya tarihleri görünce cikiyordum nerdeyse ama neyseki son sayfaya tiklamayi akil ettim,bencede silince daha faydali olur..ben genelde kadinlar kulübünde yeni bebegim oldugu icin o sayfalara bakardim burayi yeni kesfettim sayilir.. Almanyada Düsseldorf`´a 15 km uzaklikta kücük bir sehirde yasiyorum, varsa bu civarda arkadaslar tanisalim görüselim isterim..öpüyorum hepinizi görüsmek üzere...

Selam kizlar,

simacik tam olarak nerede yasiyorsun?
Bende önceden Neuss´ta oturuyordum.. Ailem hala orda, aradabir onlari ziyarete gelirim..
Görüsmek üzere a.s.

Haan sanirsam Solingene yakin...

Görüsmek üzere a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm millet.bende viersen deyim.krefelde,m.gladbach,düssoldorfa yakin.krefelde 8 ay kaldim viersene tasindim.

merhaba arkadaslar.ben bu ayın 25inde almanyaya geliyorum.paderborn a yakın salzkotten da oturacaz.burayı bilen yada yakın oturan varmı?ilk defa geliyorum ve çok tedirginim.

Merhaba arkadaslar, smaragd a katiliyorum. bende bu sayfa cok eski
diye yazmadim. Yeni konu actim ve silindi.
Herneyse galiba burada Köln den kimse yok. Yokmu?

Merhaba arkadaslar, smaragd a katiliyorum. bende bu sayfa cok eski
diye yazmadim. Yeni konu actim ve silindi.
Herneyse galiba burada Köln den kimse yok. Yokmu?

merhaba nilay hosgeldin oncelikle

bende kolnde degilim ama monchengladbacha yakinim 15 dk falan

huckelhoven diyorlar heinsberge bagli

konunuda ben sildim cunku almanyanin 16 eyaleti var ve dusunsene 16 eyalette kac tane

sehir var ve her sehirin buraya konu actiginida bir dusun tam bir arap saci :bbo:

o yuzden eyaletlere ayrildi ve hangi eyalete bagli iseniz ordan devam edin diye uyariyoruz

bizim amacimiz sizlere tertemiz duzenli bir forum verebilmek :1hug:

yani sanmaki sana karsi bir tavrimiz var canimcim a.s.

Haklisin Gülsemin, zaten bende alinmadim. Forum gercekten düzenli ve seviyeli.
Tesekkürler.

Ben biraz gec kaliyorum buraya girmekte. Yarin aksam iftardan sonra burda olmaya calisacagim.
Görüsürüz o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…