- 7 Kasım 2006
- 120
- 1
- Konu Sahibi fatmanur66
köln nersi canisi ben sadece einkauf str sini bilirim alis verise gelirim bazenya arkadaslar hicmi köln ve yakinlarinda oturan yok koskoca sitede yaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
köln nersi canisi ben sadece einkauf str sini bilirim alis verise gelirim bazenya arkadaslar hicmi köln ve yakinlarinda oturan yok koskoca sitede yaa.
bende cok yazdim bulusalim diye ama kimseden tik cikmadi malesef kimse kendine guvenemiyormu anliyamadim sonrada biraktim arkasini yaziksükür canimsin yaa ...valla herkes ne güzel bulusuyor tanisiyor bizimkilerde hayat yokk .ben samsunluyum ve widdersdorfta oturuyorum ya senn
merhaba dilara bende neussda kaliyordum, büyük dedigin part Südpark olmasi gerek galiba...görüsmek dilegiyle
kızlar bikaç gündür bu başlığa uğrayan olmamış dortmund da oturan varmı:)
selam arkadaslar agzimda tüy bitti herkes ne güzel bulusuyor dostluklar kuruyor bizde tik yokk ee hadi ama
köln diyorummmmmmmmm kölnnn aaayyy hic yokmu kölnde oturan arkadaslarr
canim ben artik krefeld de deyilim malesef ama insanlari sicak umarim tanisirsin neresinde oturuyorsun leveren str de yakindik biz uzun yillarim gecti orda[/QUOTE
Ben stahldorf´tayim tatlim orasi neresi bilmiyorum.
slm.larr ben neuss dayim yakin arkadaslar varsa tanisalim konusalim. Ben yeniyim dilim yok yollari blmiyorum ve neyi nerelerde bulurum bilmiyorum... Umarim buradan yardimlar alabilirim...
Merhabalaaaaaar hihoyyyt
Ben bielefeld'de kaliyorum, buraya yeni tasindim sayilir.
Cevre pek edinemedim.
Dertlesmek icin arkadas ariyorum, carsiya gidip shopping yapmak, saclarimizi boyamak, yüzmek, pastalar yapmak usw.
Ben evliyim fast 2 senedir, henüz cocuk yok, 26 yasindayim.
Sira Sizde, hadi anlatin bakalim gamyoncuiremsu