Eyalet 10 ///Nordrhein-Westfalen paylaşım alanı(Tanışma)

sükür canimsin yaa ...valla herkes ne güzel bulusuyor tanisiyor bizimkilerde hayat yokk .ben samsunluyum ve widdersdorfta oturuyorum ya senn
bende cok yazdim bulusalim diye ama kimseden tik cikmadi malesef kimse kendine guvenemiyormu anliyamadim sonrada biraktim arkasini yazik

merhaba dilara bende neussda kaliyordum, büyük dedigin part Südpark olmasi gerek galiba...görüsmek dilegiyle

insallah canim birdaha gelirsem buraya yazacagim mesajini cok gec gördüm ama tatil zamani gecsin bakalim havalar guzel olursa gelirim ve burdanda yazarim

kızlar bikaç gündür bu başlığa uğrayan olmamış dortmund da oturan varmı:)

köln diyorummmmmmmmm kölnnn aaayyy hic yokmu kölnde oturan arkadaslarr

nergiscim sen Köln diyorsun,bende bielefeld.ben simdiye kadar bulamadim,buralardan kinse yok galiba.:1no2: Naptin sen bari birilerini bulabildin mi?Gerci ben köln denim diye yazan cok kisi gördüm ama...

merhaba arkadaslar aranizda dortmundda yasayan var mi
varsa lutfen benimle irtibata gecebilirler mi cok onemli a.s.

Merhaba arkadaslar ben de Köln`de yasiyorum. Buralarda oturan ve arkadas arayan kisiler varsa konusup yazisip bulusabiliriz.

slm.larr ben neuss dayim yakin arkadaslar varsa tanisalim konusalim. Ben yeniyim dilim yok yollari blmiyorum ve neyi nerelerde bulurum bilmiyorum... Umarim buradan yardimlar alabilirim...

slm.larr ben neuss dayim yakin arkadaslar varsa tanisalim konusalim. Ben yeniyim dilim yok yollari blmiyorum ve neyi nerelerde bulurum bilmiyorum... Umarim buradan yardimlar alabilirim...

Merhaba Brsn, bende önceden Neuss´ta yasiyordum.. Sen tam olarak nerde kaliyorsun? yenimi geldin buralara... Ben hala oralara gelirim ailem orda, birgün tanisiriz belki

sevgi ben udesheim dayim. daha yeni sayilirim buralarda. Bazen cok zorluk cekiyorum dil bilmemek cok zor birde bebegim var dil ögrenmeme engel oluyor simdilik. ailen nerelerde gelirsen buralara görüsmek isteriml...

Canim ailem Furth´ta kaliyor... Ben 1-2 aya yine gelecegim oraya ailemi ziyarete 1-2 hafta kaliyorum herzaman.. Görüsürüz seninle. Hatta benim Neuss´ta cok iyi bir arkadasim var.. Oda senin gibi 1 bebegi var, onunlada tanistiririm en azindan iyi arkadas olursunuzu sana yardimci olur bazi konularda

ben geldim kizlar:lepi:

ne aachen nede m.gladbachtayim

ikisinin ortasi heinsberge bagli huckelhoven´dayim

burayi taniyan bilen gelen var mi aranizda bakayim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

oldu olasi sokagimida veriyim tam olsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Merhabalaaaaaar hihoyyyt

Ben bielefeld'de kaliyorum, buraya yeni tasindim sayilir.
Cevre pek edinemedim.
Dertlesmek icin arkadas ariyorum, carsiya gidip shopping yapmak, saclarimizi boyamak, yüzmek, pastalar yapmak usw.
Ben evliyim fast 2 senedir, henüz cocuk yok, 26 yasindayim.
Sira Sizde, hadi anlatin bakalim gamyoncuiremsu

Merhabalaaaaaar hihoyyyt

Ben bielefeld'de kaliyorum, buraya yeni tasindim sayilir.
Cevre pek edinemedim.
Dertlesmek icin arkadas ariyorum, carsiya gidip shopping yapmak, saclarimizi boyamak, yüzmek, pastalar yapmak usw.
Ben evliyim fast 2 senedir, henüz cocuk yok, 26 yasindayim.
Sira Sizde, hadi anlatin bakalim gamyoncuiremsu

merhaba canim hosgeldin aramiza:1hug:
ama lutfen yazilarimiza yabanci kelimeler yerlestirmeyelim olur mu?
guzel türkcemiz varken yabanci kelimelere hayirrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

X