Eyalet 10 ///Nordrhein-Westfalen paylaşım alanı(Tanışma)

Slm bende Gelsenkirchenden katiliyorum... yeni katildim araniza .. Gelsenkirchen ve cevresinden yeni arkadasliklar kurmak dilegiyle a.s.

merhaba arkadaslar,bende nrw denim hagen yakinlarinda kaliyorum.lüdenscheid de.daha önce yazmistim aslinda.coktandir giremiyordum kadinlar kulubune.merak ettim acaba bir bulusma düzenledinizmi diye.hagen de falan bulusma duzenlenirse bende bulunmak isterim.sevgiler..a.s.

neuss lu arkadaslar gecen hafta neuss da o büyük parkta gril yaptik cok guzeldi orasi benimde kiz kardeslerim neuss norf talar kizlar ben 1 saat uzakliktayim selam guzeller

merhaba dilara bende neussda kaliyordum, büyük dedigin part Südpark olmasi gerek galiba...görüsmek dilegiyle

Slm arkadaslar ben Bielefeld yakinlarinda oturuyorum,yokmu buralardan ???.Tanisalim.Ben 15 yildir almanyadayim,evliyim.Memleket Mugla. :)

sükür canimsin yaa ...valla herkes ne güzel bulusuyor tanisiyor bizimkilerde hayat yokk .ben samsunluyum ve widdersdorfta oturuyorum ya senn

Valla kizlar millet kac sefer bulustu biz bi toplanamadik:roflol: hagen ve dortmund daki arkadaslar ses soluk yokmu:uhm:sevgiler...a.s.

X