Eyalet 10 ///Nordrhein-Westfalen paylaşım alanı(Tanışma)

Selam Arkadaslar,

Uzun zaman önce bu siteye üye olmustum fakat bir türlü yazma firsatim olmadi. Özellikle Aachen ve cevresinde oturan arkadaslar ile yazismak ve tanismak isterim....

merhaba bende düsseldorfta oturuyorum,dogma büyüme buraliyim,tanisalim,görüselim :)

slm kizlar bende dortmun dayim yakin sayilir herhalde...guzel bir fikir bulusmak..insallah olur ..:))))hadi kizlar belirleyin zamani...yazin bize:))))

merhaba arkadaslar ben köln de oturuyorum aslinda tanisma güzel fikir ama aktif hale getiren arkadaslar varmi yazarsaniz sevinirimm hosca dostcakalin

slm kızlar temmuz ayında eşimin görevi nedeniyle köln e 3 yıllığına gelicez,eşim konsoloslukta görev yapacak,net.ten konsolosluğun hürth kasabasında olduğunu buldum ama emin değilim.konsolosluğun bulunduğu yerdeki arkadaşlarla şimdiden tanışmak isterim.

merhaba cimcime aa hürth bize cok yakin ben kölnde oturuyorum 20 dakika falan gel canimcim güzeldir burasi tanisalim valla .kendine iyi bakkk

slm nergiscim çook memnun oldum canım,hürth ün güzel bir yer olduğunu duymuştum.madem seni buldum sana sormak istediklerim var,bavul hazırlığna başladım ama neler götüreceğime karar veremiyorum Almanya nın mevsiminden dolayı,bu konuda beni bilgilendirisen sevinirim.teşekürler

merhaba canim mesajlarda problem yasiyorum birtürlü yollayamiyorum cevabi insallah bu sefer gider.öncelikle sevindim cevabina.sorunun cevabina gelince su aralar soguk ama sen yinede yazlik kislik ne varsa getir .tam olarak nezaman geliyorsun.tarih bellimi.genelde soguk bir ülke burasi ama sicak oluncada felaket.heryazsöyle sicak olacak böyle sicak olacak derler maalesef tam bir yaz havasi yok sürekli yok .ama baska getirebilcegin kiyafet haricinde hersey var hele türk mamulleri türkiyeyi solladi.herseyi bulabilrsin yani.tanisirsak sevinirim bu arada benim memleket samsun carsamba.görüsmek dilegiyle...

Merhaba arkadaslar siteye yeni üye oldum herkese merhaba demek istedim. Ben de Köln´de oturuyorum. Bir senedir de Almanya`dayim. Tanisip arkadas olmak isterim..Herkese sevgiler !

ortak bir yer ayarlayip bulusabiliriz aslinda,hepimizde pek uzak sayilmayiz,en uzak olanimiz maksimim yarim saattir ki güzel arkadasliklar icin yarim saat hic bisey...ne dersiniz kizlar,lafta kalmasin derim ben...

merhaba arkadaslar valla hep sözde kaliyor hic girisimde bulunan yok acikcasi.cimcime canim nerelerdesin geldinmi hürthe .yaz bana bekliyorum kölnden yazan arkadasim kölnün neresi birde kapi komsu cikiyormusuz hadi kalin saglicakla

kizlar sayfalari okudum herkes bulusup tanismak istiyor ama katilim yok en iyisi istersenin herkes gelecegini buraya yazsin bir liste olusturulsun ve tarih ve yer belirlensin.siz isimlerinizi yazdirin ben listeyi yaparim

X