- 26 Mart 2014
- 228
- 173
- 63
- Konu Sahibi Happy Meal
-
yumurtaların ne zaman aşılama için gerekli boyuta gelirse o zaman yapılıyor canım.
hasekinin aşılamasını eşi mi yapmış ..doktormuymuş
o zaman aşağı yukarı yumurtlama zamanı yani. ben şimdi hsg sonucumu vericem de. merak ediyorum ne zaman .ağırırlar diye. öbür aya kaldı demek ki
heheh :) canım dr aşılamadan vazgeçmiş çatlatma iğnesi yapılmış, eşiyle aşılama olacak olsaydı diye düşünerek o gün ilişki olmuş. bende ona listeye alalım seni filan sorunca eşim yaptı aşılamamı dedi ve durumu izah etti. espri onun esprisi öyle yani. onunki doğal yolla olacak olursa çatlatma iğnesiyle. aşılama değil. aman olsun da gelsin de o bebişler en zahmetsizinden gelsin :)
canım genelde hsg çekilen ay bi işlem yapmak istemiyorlar bir sonraki adetinde muhtemelen tedavine başlarlar, hakkında hayırlısı inşallah.
İnşallah canım, inan ki çok istiyorum. İnşallah bir sürpriz olur, yarın yazmaya çalışacağım.ahh hkom cum valla yazdığını okuyan cennetlik. çok seslendik sana buradan. dur şimdi bak sen çok acele etmişsin dur azıcık. yarın 14. gununmuş bi kan testi ver bakalım hele bi dur moralini bozma hemen. hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
ins ins rabbim herkese nasip etsinn tesekkur ediyorum herkese iyi sonuclar ins
ay kıyamam benim iyimser arkadaşım hadi bakalım :) bekliyorum heyecanla :)Ayy iyi o zaman adet hissi moral bozuyo
evet erken oldu happycimm çook merak ediyorum neçıkacak hem görmüş oluruz 9.günde değer ne fenamı :))
En doğrusu hasekininki tam zamanında yapıyo bakalımm heyecan sardıııı
Kızlar ben geldim kocamin yaptığı aşı tutmuş beta hcg 55.6 pazartesi tekrar baktircam ama bu aksam kendi doktoruma gidip dusuk onleyici bi ilac bisey isticem :)
aşılamayı kocam yaptı diyosun ya bende eşin kadın doğum doktoru zannettım nekadar şanslı falan diyorum olay farklıymışhappymeal sağolsun bilgilendirdi beni o aşılama o aşılama değilmiş meğerKızlar ben geldim kocamin yaptığı aşı tutmuş beta hcg 55.6 pazartesi tekrar baktircam ama bu aksam kendi doktoruma gidip dusuk onleyici bi ilac bisey isticem :)
Kızlar ben geldim kocamin yaptığı aşı tutmuş beta hcg 55.6 pazartesi tekrar baktircam ama bu aksam kendi doktoruma gidip dusuk onleyici bi ilac bisey isticem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?