• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
son adeti tarihim 7 kasimm
son adet tarihim 7 kasim bekledigim 7 aralik evet 3. denrmem ve bu teedavim 4 ekim adet olmustum adetin 21. gunu ignelere basladm ignelerii kullanirken adet oldumm ve adetin 3. gunu menopur ignelerine basladim yani 30 35 ignedir vuruldum onumuzseki hafta yumurtslar toplanit die umut ediorum cok uzadi tedwi :(

Canim istersen yaptir 12. Gun de ciktigi oluyormus ya da bekle bi kac gun daha, benim de bugun asilama gunjnu saymazsak 7. Gunu. Dun yumurta tarafinda nefesimi kesecek batmam oldu bir iki dk sonra gcti, brn bi de ates olcme yontemini kullaniyorum bugun biraz ates dustu sinirlerkm bozulu umitsizlige kapildim, hakkimizda hayirlisi insallah. Bu araa bebislerrr istiyoum ve hkom foruma girmiyor ben de meraktan catliyorum

Merhaba kızlar,
Ben aslında takipteyim okuyorum yazılanları hep, ama birşey yazmamıştım Happy Meal Happy Meal in yazdığını görünce yazayım dedim. Şimdi ben çok meraklandım biliyorum @deniz333 de söylemişti yapmayın diye ama sabredemedim, 7.gün ve 9. gün evde idrar testi yaptım sonuç negatif, 10.gün kan testi yaptırdım o da negatifti. Kan testinin sonucunu görünce çok üzüldüm, muhtemelen bu aşılamam tutmadı kızlar benim. Ama yarın 14. gün tekrar kan testi yaptıracağım, çünkü doktorum 14. gün istemişti. Ama umudum yok yani ne yalan söyleyeyim. İnşallah ikinci hamile haberini yarın verebilirim size ama :(

aynen canım inş hamile olursun ve kucağına alırsın
senin biraz daha fazla dinlenmen lazım ozaman canım nerde çalışıyosun izin rapor alabılırmısın
Ogretmenim ben cnm sabah aksama kadar ayaktayim yok ben hamilelikten sonra heyet raporu alip okulu birakicam

Merhaba kızlar,
Ben aslında takipteyim okuyorum yazılanları hep, ama birşey yazmamıştım Happy Meal Happy Meal in yazdığını görünce yazayım dedim. Şimdi ben çok meraklandım biliyorum @deniz333 de söylemişti yapmayın diye ama sabredemedim, 7.gün ve 9. gün evde idrar testi yaptım sonuç negatif, 10.gün kan testi yaptırdım o da negatifti. Kan testinin sonucunu görünce çok üzüldüm, muhtemelen bu aşılamam tutmadı kızlar benim. Ama yarın 14. gün tekrar kan testi yaptıracağım, çünkü doktorum 14. gün istemişti. Ama umudum yok yani ne yalan söyleyeyim. İnşallah ikinci hamile haberini yarın verebilirim size ama :KK43:

Asilamanin 7. Ve9. Gunleri test icin cok ama cok erken insallah yarin guzel haberler verirsin

Asilamanin 7. Ve9. Gunleri test icin cok ama cok erken insallah yarin guzel haberler verirsin

Biliyorum canım ama insan gönlüne söz geçiremiyor bazen, ama 10. gün çıkabilir değil mi. Sanırım olmadı :( İnşallah diyelim kısmet artık.

merhaba kızlar.benimde bugün randevum var 4 buçukta.bu ay aşılama yapılacaktı ama iptal oldu eşimin değerleri düşük çıktığı için.klomene başlamış bulunmuştum.bugün 13.günüm yumurta gelişimine bakıp iğne verecek dr um.ve buay son kez doğal yoldan deme yapmış olacaz.gelecek ay tup bebek tedavisine başlıyoruz nasipse.keşke bu ay bir mucize olsa....... :(

Kızlarrrrrrr dayanamadım kan verdimmmm 9, günümde
5 kasım aşılamasıı :)))
Erken biliyorum ama poliklinik önünden geçerken bisey dürttüüü girdim kolyda oldu dr muayene etmeden yazdı lab kağıdımı yalnız yarınsonuç off
Adet olcak gibi his var hiiç belirti yok bende adet hissi olan varmı ben gibii

Hasekiiii hadi halırlı haberle gelll merakla bekliyorum sonucunu insallah pozitiftir

benim doktorum hadı işe git akşam banyo yap hiiç dinlenmene gerek yok dedi. bende oyle yaptım 1 saat falan dınlendım işe gittim sonra.

Allah Allah beni de 20 dk yatırdı orda bugün wc hariç kalkma dedi. bebişlerimiz bizimle olsun da nasıl olursa olsun dimi ama :)

son adet tarihim 29 ekim canım çok bebek istiyorum umarım rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin

canım hemen ekliyorum seni de listemize, aramıza tekrar hoşgeldin :)

Kızlar gunaydin, gittim saglik ocagina gebelik testi için kan verdim sonuç 2 de cikacak eve gelirken bir gebelik testi daha aldim 5 dk icinde biraz soluk olsa da ikinci cizgi zorlanmadan göründü cok heyecanlandim...

canım 2. çizgi silik de olsa göründüyse ve çatlatma iğnesinin üstünden 10 gunden fazla geçtiyse o test pozitiftir. sonucunu almana 20dk kalmış inan bana bende burda senin adına çok heyecanlıyım. hadi bize güzel haberler ver. galiba eşin aşılamanı başarılı yapmış :)

son adeti tarihim 7 kasimm

tatlım hemen ekliyorum ismini listemize. aramıza hoş geldin. bebiş bu kez gelicek inşallah :)

Zaten olunca da soylemiycem kimseye dikis atilck bana o atilmadan yine demiycem

canım geçmiş olsun hayırdır ne dikişi bu?

Merhaba kızlar,
Ben aslında takipteyim okuyorum yazılanları hep, ama birşey yazmamıştım Happy Meal Happy Meal in yazdığını görünce yazayım dedim. Şimdi ben çok meraklandım biliyorum @deniz333 de söylemişti yapmayın diye ama sabredemedim, 7.gün ve 9. gün evde idrar testi yaptım sonuç negatif, 10.gün kan testi yaptırdım o da negatifti. Kan testinin sonucunu görünce çok üzüldüm, muhtemelen bu aşılamam tutmadı kızlar benim. Ama yarın 14. gün tekrar kan testi yaptıracağım, çünkü doktorum 14. gün istemişti. Ama umudum yok yani ne yalan söyleyeyim. İnşallah ikinci hamile haberini yarın verebilirim size ama :KK43:

ahh hkom cum valla yazdığını okuyan cennetlik. çok seslendik sana buradan. dur şimdi bak sen çok acele etmişsin dur azıcık. yarın 14. gununmuş bi kan testi ver bakalım hele bi dur moralini bozma hemen. hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Kızlar,5 kasım aşılıları :) ben çok heyecanlıyım dayanamıyorum :KK43: nasıl dayanıcas yaw??? Acaba yarın test yaptırsak çıkar mı?

sorma canım ya bende çok heyecanlıyım. ben bi yandan ateş ölçme yontemini kullanıyorum. dun sabah ateşim biraz düşünce gelio kırmızılar demiştim gerçi adet görmem için de erken ama üzülmüştüm bugün daha iyiyim. bakalım hakkımızda hayırlısı. dun akşam otururken tv de titanic izlerken ki şu an fox tv de tekrarı var dedimki yarın ilk idrarla test yapıcam. sonra dedimki napıosun ya daha çok erken, 1 haftada anca rahme inio yumurta ne zaman ne salgılamaya başladı da idrara karıştı acele etme diye telkin ettim kendimi bugun yapmadım. yarın da telkin edersem belki mübarek cuma gunu yaparım :) belli olmas :)

merhaba kızlar.benimde bugün randevum var 4 buçukta.bu ay aşılama yapılacaktı ama iptal oldu eşimin değerleri düşük çıktığı için.klomene başlamış bulunmuştum.bugün 13.günüm yumurta gelişimine bakıp iğne verecek dr um.ve buay son kez doğal yoldan deme yapmış olacaz.gelecek ay tup bebek tedavisine başlıyoruz nasipse.keşke bu ay bir mucize olsa....... :KK43:

canım inşallah hiç bir şeye gerek kalmadan gelir bu ay bebişin :)

Kızlar gunaydin, gittim saglik ocagina gebelik testi için kan verdim sonuç 2 de cikacak eve gelirken bir gebelik testi daha aldim 5 dk icinde biraz soluk olsa da ikinci cizgi zorlanmadan göründü cok heyecanlandim...
canım inşallah hamilesindir. hayırlı haberlerini bekliyorum senin için bol bol dua edecem

Kızlarrrrrrr dayanamadım kan verdimmmm 9, günümde
5 kasım aşılamasıı :)))
Erken biliyorum ama poliklinik önünden geçerken bisey dürttüüü girdim kolyda oldu dr muayene etmeden yazdı lab kağıdımı yalnız yarınsonuç off
Adet olcak gibi his var hiiç belirti yok bende adet hissi olan varmı ben gibii

Hasekiiii hadi halırlı haberle gelll merakla bekliyorum sonucunu insallah pozitiftir

ah seni seniii dayanamadın di mi? bende 5kasım aşılamasıyım biliyorsun ve evet canım dun çok şiddetli bildiğin adet belirtileri yaşadım ama bugun yok. sadece sütyeni gece çıkarınca acıyor. dokununca hassasiyet var. ama kasık ağrılarım bitti. hadi inşallah güzel haberler verirsin bize yarın ama acele etmişsin eğer negatif çıkarsa sakın canını sıkmak yok, dr lar boşuna 14. gün test demiyorlar anca değer yukselio die. ben de bu sabah idrar testi yapsam mı dedim. sonra dedimki yumurta 1 haftada rahime anca inio anca inmiştir ne ara hormon salgılıcak dedim durdurdum kendimi o yuzden olumsuz çıkarsa moral bozmak yok, asıl gunumuz crş bizim hadi çok dayanamadın pzt :)

Back