• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm niye bebeklerin düştüğü araştırıldımı?rahmimde septum fln mı var acaba perde yani düşüğe sebep olurmuş çünkü bendede küçük bişey mevcut ama düşük yapıcak kadar değilmiş.
Yok cnm rahim agzi yetmezligi ikincim 23 haftalikti

Ayy benim normal klomen catlatma ignesiyle 2 gebeligim var iki de kimyasal gebeligim var bana bakan da amann yine mi cocuk istiyon dusurcen yine ay niye dusuyo sen dikkat mi etmiyosun cinselligi kastediyorlar bu arada

herşeyin en iyisini onlar biliyor zaten sen kendi canını onlardan daha ii düşünemiyorsun nedense bu konuda kımse kısmet allahtan demiyor canım zaten elimizde olsa biz düşürmek istermiyiz.. şöyle insanlar görünce insan olduğum için utanıyorum

aynen hemde gozunun onundee cok tuhaf oluo ınsann :/ ben ılkınde dınlendım ama cok sınırlı oluyorum aglama nobetlerı gelıodu ıkıncısınde sakındımm hepte dınlendıım ama yıne negetıf bakalım bu nolcakk hayırlısı :)

benim doktorum hadı işe git akşam banyo yap hiiç dinlenmene gerek yok dedi. bende oyle yaptım 1 saat falan dınlendım işe gittim sonra.

Ya bence onla ilgili değilde bişey var bulamıyolar yani bizim sebepsiz ama bence bişey var ya bulunamıyo bende bişey vr spermleri öldürüyo ya yumurta kalitesiz
ben tüpten umutluyum şu belirsizlik yoruyo beni sonuç kötüde olsa hazırlıklıyım ama geçmiyo :KK43:
selam. benim de sebepsiz diyolar ve ben de senin gibi düşünüyorum. spremleri öldüren bişey vardır belki diye kendi kendime aşılamaya karar verdim. tabi yumurtalarım mı kalitesiz diye de düşünüyorum hep. çünkü geç yumurtluyodum normalde de. ve erken regl oluyodum yumurtlama tarihime göre. bakalım aşılama işe yarıcak mı. onümüzdeki ay süreç başlıcak. hepimizin hakkında hayırlısı olsun... :KK68:

Kızlar gunaydin, gittim saglik ocagina gebelik testi için kan verdim sonuç 2 de cikacak eve gelirken bir gebelik testi daha aldim 5 dk icinde biraz soluk olsa da ikinci cizgi zorlanmadan göründü cok heyecanlandim...

aaa süper canım hadı hayırlısı kaçıncı günündü bugun canım

herşeyin en iyisini onlar biliyor zaten sen kendi canını onlardan daha ii düşünemiyorsun nedense bu konuda kımse kısmet allahtan demiyor canım zaten elimizde olsa biz düşürmek istermiyiz.. şöyle insanlar görünce insan olduğum için utanıyorum
Aynennnn hele o isi kastetmeleri cok sinirimi bozuyo biz gebe kalinca kardes oluyoz resmen insanlarin akli baska yere calismio bende kimseye soylemedim asilama yaptiracagimi

Kızlar gunaydin, gittim saglik ocagina gebelik testi için kan verdim sonuç 2 de cikacak eve gelirken bir gebelik testi daha aldim 5 dk icinde biraz soluk olsa da ikinci cizgi zorlanmadan göründü cok heyecanlandim...
Ooo cok iyi gozun aydin cnm

Aynennnn hele o isi kastetmeleri cok sinirimi bozuyo biz gebe kalinca kardes oluyoz resmen insanlarin akli baska yere calismio bende kimseye soylemedim asilama yaptiracagimi

ii yapmışşın canım aynen bizde oyle bılıyorumkı hamıle kalsam eşim 9 ay boyunca yanıma yaklaşmaz bizim ödümüz kopuyo bişey olcakmı diye millet daha zevkınde. i yapmışşı canım soylemenınıze bende aynen soylemedım.

Canim sen 12. Gunu yap ne olur ne olmaz.

Yani canim son adet tarihin ve bekledigin adet tarihini verebilir misin? 3.tup denemen mi canim bi de onu belirtebilirsen listeye yaziyoruzya ;)

Canim 1. Satfadaki listemize bakarsan orda tup yapan arkadaslar da var yani sadece asilama yaptiranlar degiliz bu baslikta ;)
son adeti tarihim 7 kasimm

geçer canım sendede herhangı bır belırtı varmydı. kesin hamılesın canım maşallah sevındık valla. hayırılı haerlerını beklıyorz

Canim kesin demek için erken ama inşallah hamileyimdir bende asilamadan 1 hafta sonra goslerimde sislik aci kasiklarimda belimde agri oldu ama 3-5 gundur hiçbir belirti yok

ii yapmışşın canım aynen bizde oyle bılıyorumkı hamıle kalsam eşim 9 ay boyunca yanıma yaklaşmaz bizim ödümüz kopuyo bişey olcakmı diye millet daha zevkınde. i yapmışşı canım soylemenınıze bende aynen soylemedım.
Zaten olunca da soylemiycem kimseye dikis atilck bana o atilmadan yine demiycem

Back